Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja zostawiam Patosa pod opieką mojej mamy ma podane telefony do Irenki i Oli w razie w ale wątpię żeby coś miało stać on tu ma za dobrze :) jutro z rana idę do kliniki i jak mnie przyjmą to chyba na zawał z nerwów padnę :( Patek ma koszmarki a ja nie mogę też spać może przeżywa moje pójście do szpitala . trzymajcie kciuki za mnie ale więcej za Patosa żeby dał radę i za nowy domek a ja jak tylko wyrwę się z rąk oprawców zaraz tu się melduje .

ps: proszę o odwiedzanie mojej mamy i Patosa no i przypilnowanie Luminalu bo to znika najszybciej inne leki ma na zapas a mojej mamie będzie raźniej jak ktoś czasem do niej zajrzy :) pa

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiairys']a ja zostawiam Patosa pod opieką mojej mamy ma podane telefony do Irenki i Oli w razie w ale wątpię żeby coś miało stać on tu ma za dobrze :) jutro z rana idę do kliniki i jak mnie przyjmą to chyba na zawał z nerwów padnę :( Patek ma koszmarki a ja nie mogę też spać może przeżywa moje pójście do szpitala . trzymajcie kciuki za mnie ale więcej za Patosa żeby dał radę i za nowy domek a ja jak tylko wyrwę się z rąk oprawców zaraz tu się melduje .

ps: proszę o odwiedzanie mojej mamy i Patosa no i przypilnowanie Luminalu bo to znika najszybciej inne leki ma na zapas a mojej mamie będzie raźniej jak ktoś czasem do niej zajrzy :) pa[/QUOTE]

Sylwia:loveu:, z całego serca życzę zdrowia, wracaj do Patoska i do nas.Dobrze, że idziesz pierwsza pod nożyk, przetrzesz szlaki;)
Przytulam mocno:calus: trzymam kciuki:kciuki::kciuki: :kciuki:i czekam na znak od Ciebie.
Do mamy i Patoska podjadę na 100%, nie martw się.
Trzymaj się dzielnie i nie padaj, bo masz dla kogo żyć!!!

Posted

[quote name='irenaka']Miki, zabij, ale nie wiem co źle robię.
Na jednej przeglądarce mi działa, a na innej nie:-(.[/QUOTE]

Jest! Jest! Strasznie powoli się rozkręca, ale może się rozkręci. Lecę oglądać!:multi::loveu:

Posted

[video=youtube;b2i7pn_LtZk]http://www.youtube.com/watch?v=b2i7pn_LtZk[/video]

Już wiem, co spartoliłam, musiałam iść na spacer z Dianką, żeby mnie oświeciło:evil_lol:

Posted

Ale sobie pooglądałam Patoska :lol:, normalnie jak gwiazda na deptaku w Hollywood :evil_lol:. Z resztą chyba żadna gwiazda do tej pory nie miała takiej oglądalności podczas robienia 'siusiu':diabloti:

Posted

A ja wreszcie zobaczyłam, jak wygląda nasza Irenaka:):):)Dwa razy oglądałam początek filmiku;);):D
Ale sikanie Atoska mnie rozbawiło do łez:) TAki "koń"..a siusia jak niemowlaczek:D
Cuuuuuuuuuuudny jest i naparwde kochany:):)

Posted

[quote name='wenucja']kochany :) tylko klucha dalej :P ale to wszystko przez leki na pewno :) słodziak :)[/QUOTE] oooo :crazyeye: widzę, że nie tylko ja należę do "nocnych marków":evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']oooo :crazyeye: widzę, że nie tylko ja należę do "nocnych marków":evil_lol:[/QUOTE]
mojego chlopa nie ma w domu więc mogę posiedzieć :D

Posted

Ja szczerze przyznaję, że mnie strasznie zaskoczyłyście reakcją na ten filmik:evil_lol:.
Będzie też następny, o ile mój Artur wykaże wolę współpracy;)
Wczoraj wieczorem było ostro:evil_lol:, bo wbrew powszechnym opiniom i temu co chciał pokazać Artur na filmiku, to nie ludzie mają być gwiazdorami tylko pies. Była ostra dyskusja co wycinamy:evil_lol:.
Goni66 wyślę moje prywatne zdjęcia, żeby mogła się napatrzeć na moje oblicze:evil_lol: a wątek i filmiki zostawiamy dla Patoska.
Uprzejmie też donoszę;), że zrobię rozliczenie pobytu Patoska w DT jutro, przesłałam dzisiaj rozliczenie do Fundacji i proszę o wyrozumiałość w sprawie zwłoki tego rozliczenia na wątku.
Sylwia jak już wiecie jest w szpitalu:-(, opiekę sprawuje nad Patoskiem mama.
Co oczywiście nie znaczy, że Sywia sobie darowała. Wczoraj wieczorem do mnie dzwoniła, bo martwi się o Patoska, denerwuje operacją. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Ja podjadę na początku tygodnia do Patoska, wczoraj załatwiłam receptę na Luminal i go wykupiłam, więc Patula jest zabezpieczony w leki. Lodówka w DT też nie świeci pustkami;), więc byle Patosek był spokojny, to będzie OK.
Już nie wspomnę o tym, że gorąco proszę o trzymanie kciuków za powodzenie operacji Sylwii:loveu:, będzie prawdopodobnie we wtorek.

Posted

Patosek jest grzeczny z natury i nie wyobrazam sobie,żeby moglo byc inaczej...wystarczy spojrzec na tą kochana mordkę:)TO taki psiunio do kochania..:)
A ja jestem zawiedziona na maxa....bo na mailu nie mam zadnych fotek;):D:p
Irenko- czekamy na filmiki (na maila mozesz mi przeslac w wersji roboczej:D)

Posted

[quote name='gonia66']Patosek jest grzeczny z natury i nie wyobrazam sobie,żeby moglo byc inaczej...wystarczy spojrzec na tą kochana mordkę:)TO taki psiunio do kochania..:)
[B]A ja jestem zawiedziona na maxa....bo na mailu nie mam zadnych fotek;):D:p[/B]
Irenko- czekamy na filmiki (na maila mozesz mi przeslac w wersji roboczej:D)[/QUOTE] jak się Irenka zgodzi to mogę przesłać Ci parę zdjęć Irenki, ale oczywiście razem ze mną więc nie wiem czy będziesz zadowolona:diabloti: