sylwiairys Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 a ja zostawiam Patosa pod opieką mojej mamy ma podane telefony do Irenki i Oli w razie w ale wątpię żeby coś miało stać on tu ma za dobrze :) jutro z rana idę do kliniki i jak mnie przyjmą to chyba na zawał z nerwów padnę :( Patek ma koszmarki a ja nie mogę też spać może przeżywa moje pójście do szpitala . trzymajcie kciuki za mnie ale więcej za Patosa żeby dał radę i za nowy domek a ja jak tylko wyrwę się z rąk oprawców zaraz tu się melduje . ps: proszę o odwiedzanie mojej mamy i Patosa no i przypilnowanie Luminalu bo to znika najszybciej inne leki ma na zapas a mojej mamie będzie raźniej jak ktoś czasem do niej zajrzy :) pa Quote
irenaka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='sylwiairys']a ja zostawiam Patosa pod opieką mojej mamy ma podane telefony do Irenki i Oli w razie w ale wątpię żeby coś miało stać on tu ma za dobrze :) jutro z rana idę do kliniki i jak mnie przyjmą to chyba na zawał z nerwów padnę :( Patek ma koszmarki a ja nie mogę też spać może przeżywa moje pójście do szpitala . trzymajcie kciuki za mnie ale więcej za Patosa żeby dał radę i za nowy domek a ja jak tylko wyrwę się z rąk oprawców zaraz tu się melduje . ps: proszę o odwiedzanie mojej mamy i Patosa no i przypilnowanie Luminalu bo to znika najszybciej inne leki ma na zapas a mojej mamie będzie raźniej jak ktoś czasem do niej zajrzy :) pa[/QUOTE] Sylwia:loveu:, z całego serca życzę zdrowia, wracaj do Patoska i do nas.Dobrze, że idziesz pierwsza pod nożyk, przetrzesz szlaki;) Przytulam mocno:calus: trzymam kciuki:kciuki::kciuki: :kciuki:i czekam na znak od Ciebie. Do mamy i Patoska podjadę na 100%, nie martw się. Trzymaj się dzielnie i nie padaj, bo masz dla kogo żyć!!! Quote
majqa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='irenaka']Sylwia:loveu:, z całego serca życzę zdrowia. (...)[/QUOTE] A i ja się przyłączam!!! :loveu: Quote
agata51 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Sylwia, ślę moc ciepłych myśli [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_15.gif[/IMG] Quote
irenaka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Obiecany filmik: [URL]http://yfrog.com/66patosz[/URL] Quote
Miki Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Już myślałam, że mam szczęście, ale nie ma filmiku?:cool3: Quote
irenaka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Miki, zabij, ale nie wiem co źle robię. Na jednej przeglądarce mi działa, a na innej nie:-(. Quote
Miki Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='irenaka']Miki, zabij, ale nie wiem co źle robię. Na jednej przeglądarce mi działa, a na innej nie:-(.[/QUOTE] Jest! Jest! Strasznie powoli się rozkręca, ale może się rozkręci. Lecę oglądać!:multi::loveu: Quote
irenaka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [video=youtube;b2i7pn_LtZk]http://www.youtube.com/watch?v=b2i7pn_LtZk[/video] Już wiem, co spartoliłam, musiałam iść na spacer z Dianką, żeby mnie oświeciło:evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale sobie pooglądałam Patoska :lol:, normalnie jak gwiazda na deptaku w Hollywood :evil_lol:. Z resztą chyba żadna gwiazda do tej pory nie miała takiej oglądalności podczas robienia 'siusiu':diabloti: Quote
Freya73 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Patosek jest niesamowicie spokojny. Nieco tez speszony przed kamera. :) Quote
gonia66 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 A ja wreszcie zobaczyłam, jak wygląda nasza Irenaka:):):)Dwa razy oglądałam początek filmiku;);):D Ale sikanie Atoska mnie rozbawiło do łez:) TAki "koń"..a siusia jak niemowlaczek:D Cuuuuuuuuuuudny jest i naparwde kochany:):) Quote
Kocurek Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Piekny Patosek ,taki niesmialy...,kochany misiek Quote
wenucja Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 kochany :) tylko klucha dalej :P ale to wszystko przez leki na pewno :) słodziak :) Quote
marysia55 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='wenucja']kochany :) tylko klucha dalej :P ale to wszystko przez leki na pewno :) słodziak :)[/QUOTE] oooo :crazyeye: widzę, że nie tylko ja należę do "nocnych marków":evil_lol: Quote
agata51 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Patos, biedaku, napad/ły/li cię w końcu cioteczki/wujki. A podobno spokój masz mieć i dietę. Wieczne mizianie ode mnie. Quote
wenucja Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='marysia55']oooo :crazyeye: widzę, że nie tylko ja należę do "nocnych marków":evil_lol:[/QUOTE] mojego chlopa nie ma w domu więc mogę posiedzieć :D Quote
irenaka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Ja szczerze przyznaję, że mnie strasznie zaskoczyłyście reakcją na ten filmik:evil_lol:. Będzie też następny, o ile mój Artur wykaże wolę współpracy;) Wczoraj wieczorem było ostro:evil_lol:, bo wbrew powszechnym opiniom i temu co chciał pokazać Artur na filmiku, to nie ludzie mają być gwiazdorami tylko pies. Była ostra dyskusja co wycinamy:evil_lol:. Goni66 wyślę moje prywatne zdjęcia, żeby mogła się napatrzeć na moje oblicze:evil_lol: a wątek i filmiki zostawiamy dla Patoska. Uprzejmie też donoszę;), że zrobię rozliczenie pobytu Patoska w DT jutro, przesłałam dzisiaj rozliczenie do Fundacji i proszę o wyrozumiałość w sprawie zwłoki tego rozliczenia na wątku. Sylwia jak już wiecie jest w szpitalu:-(, opiekę sprawuje nad Patoskiem mama. Co oczywiście nie znaczy, że Sywia sobie darowała. Wczoraj wieczorem do mnie dzwoniła, bo martwi się o Patoska, denerwuje operacją. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Ja podjadę na początku tygodnia do Patoska, wczoraj załatwiłam receptę na Luminal i go wykupiłam, więc Patula jest zabezpieczony w leki. Lodówka w DT też nie świeci pustkami;), więc byle Patosek był spokojny, to będzie OK. Już nie wspomnę o tym, że gorąco proszę o trzymanie kciuków za powodzenie operacji Sylwii:loveu:, będzie prawdopodobnie we wtorek. Quote
marysia55 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Kciuki za Sylwie oczywiście trzymamy, zdrówka i szybkiego powrotu do Patoska życzymy. Patosek będziesz grzeczny chłopak ... praaaawda:lol: Quote
gonia66 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Patosek jest grzeczny z natury i nie wyobrazam sobie,żeby moglo byc inaczej...wystarczy spojrzec na tą kochana mordkę:)TO taki psiunio do kochania..:) A ja jestem zawiedziona na maxa....bo na mailu nie mam zadnych fotek;):D:p Irenko- czekamy na filmiki (na maila mozesz mi przeslac w wersji roboczej:D) Quote
marysia55 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='gonia66']Patosek jest grzeczny z natury i nie wyobrazam sobie,żeby moglo byc inaczej...wystarczy spojrzec na tą kochana mordkę:)TO taki psiunio do kochania..:) [B]A ja jestem zawiedziona na maxa....bo na mailu nie mam zadnych fotek;):D:p[/B] Irenko- czekamy na filmiki (na maila mozesz mi przeslac w wersji roboczej:D)[/QUOTE] jak się Irenka zgodzi to mogę przesłać Ci parę zdjęć Irenki, ale oczywiście razem ze mną więc nie wiem czy będziesz zadowolona:diabloti: Quote
marysia55 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Asior']i ze mną :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] no tak ... zapomniałam o Asiorze:evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Asior']wyrodna matka <foch>[/QUOTE] może i wyrodna, ale nie tak do końca :roll: .. w końcu przecie Cie koffam :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts