Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='feliksik'][B]mari23[/B] fajnie że zaglądnęłaś. Już teraz rozumiem - ze względu na twoją sunię - czemu tak trudno podjąć decyzję o kolejnym psiaku[/QUOTE]

ja ich mam 7 teraz, a było 9.... albo staruszki, albo chore są, zdrowy jest tylko jeden z nich, ale to 10-letni onek, problemy pewnie niedługo się zaczną...

szóstka i kaleki kot to już na stałe.... ta ostatnia siódma też chyba "nieadopcyjna"...
kochać je - to za mało, wymagają troskliwej opieki.... czasem sił brakuje i godzin doba ma za mało

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mari23:loveu: już wiem dlaczego Cie lubię :evil_lol:. U mnie w domu tylko 3 bestie :roll: i na dodatek wszystkie zdrowe (thu, thu przez lewe ramię). Zawsze chylę czoło przed osobami, które decydują się na wprowadzenie do swojego domu psa z 'bagażem doświadczeń' i mam ich sporo w kręgu swoich przyjaciół:loveu:. Tutaj na tym wątku tez jest ich sporo :razz:

A zarazem pragnę 'uprzejmie donieść', że allegro krzyczkowskich psiaków sięgnęło równo półmetku :multi:

Posted

[quote name='marysia55'](...) pragnę 'uprzejmie donieść', że allegro krzyczkowskich psiaków sięgnęło równo półmetku :multi:[/QUOTE]
Rewelacyjny news!

Posted

No to chyba czas najwyższy powiedzieć Patoskowi 'kolorowych snów pieseczku' chociaż on już pewnie dawno śpi (porządny facet z niego:diabloti:) ... nie tak jak ja 'nocny marek dogomaniacki':evil_lol:

Posted

Mari23:loveu:, wspaniały masz zwierzyniec, też kiedyś marzyłam o takim:shake:, ale realia życia w bloku mnie dobijają. Pięknie Ci dziękuję za pomoc dla Patoska:calus:.
Jak kto jest, że tacy ludzie jak Ty,pomimo tylu swoich kłopotów, jeszcze pomagają a inni przechodzą obojętnie?:shake:

Posted

Cześć Patosiu. A Twoja warszawska ciotka szuka projektu domu i będzie się wynosić hen, hen. Dosyć już tej wielkomiejskości. Trzeba zdążyć pomeszkać trochę jak człowiek.

Posted

[quote name='Miki'] (...) A Twoja warszawska ciotka szuka projektu domu i będzie się wynosić hen, hen. Dosyć już tej wielkomiejskości. Trzeba zdążyć pomeszkać trochę jak człowiek.[/QUOTE]
Takiej jakości pomieszkania życzę z całego serca. Nie ma "jak na swoim". :-)

Posted

[quote name='marysia55']Coś mi się wydaje, że jakoś dzisiaj za Tobą Irenko 'człapam' przez Dogo, ale jakoś tak .....:shake:[/QUOTE]

Coś mnie dzisiaj dogo podłamało:shake:. Lepiej nie czytać, tylko założyć klapki na oczy.
Tylko jakoś mi się nie udaje przechodzić obojętnie obok krzywdy psów:-(

Posted

[CENTER][B][COLOR=#0000ff]Niskociśnieniowcy do boju"[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] [/COLOR][/B]:diabloti:

[B][COLOR=#0000ff] [COLOR=#000000]albo[/COLOR] [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#0000ff] "Jak podnieść sobie ciśnienie nie zażywając pigułek":diabloti:

Kto powalczy z Marysią55:loveu::

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/193669-5th-Avenue-Nights-Elizabeth-Arden-kupowa%C4%87-grosza-nie-%C5%BCa%C5%82owa%C4%87-dla-Patoska-do-06.10"]http://www.dogomania.pl/threads/193669-5th-Avenue-Nights-Elizabeth-Arden-kupować-grosza-nie-żałować-dla-Patoska-do-06.10[/URL].[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/COLOR][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Cantadorra']Nie chcę robić plotek, ale slyszalyście o hoteliku u Morii? Jakaś dziwna sytuacja, nie chce wydać psa do DS.[/QUOTE]

Już mi się zdążyła krew zagotować:evil_lol:
Ja mam nadzieję, że jednak ludziska ochłoną i Spajki do domu pojedzie.

[quote name='rufusowa']a ja dzisiaj widziałam Patoska na Onecie :)[/QUOTE]

A jasne, że nasz Przystojniak tam jest:evil_lol:.
Feliksik:loveu: pamiętała o całej mojej trójce.
Zastanawiam się też, czy dzisiejszy mail w sprawie Patoska, to czasem nie jest odzew na to ogłoszenie. Pani nie jest przekonana, ale koresponduję.
Nic na siłę, ale powalczyć trzeba;)

Posted

[quote name='Cantadorra']Nie chcę robić plotek, ale slyszalyście o hoteliku u Morii? Jakaś dziwna sytuacja, nie chce wydać psa do DS.[/QUOTE]

Dziwe, dziwne a jest jakis watek...????

Patosek powodzenia, dawno mnie tutaj nie bylo.

Posted

[quote name='Temida']Irenko, chyba na to ogłoszenie, bo o mnie feliksik też pamiętała i mam sporo meili :)[/QUOTE]

[quote name='coronaaj']

Patosek powodzenia, dawno mnie tutaj nie bylo.[/QUOTE]

A ja Wam dziewczyny napiszę, że była tylko jedna kobieta w sprawie Patoska i zamilkła:-(. Gdzie się kupuje optymizm albo powodzenie? :-( Optymizm dla mnie, powodzenie dla psa:shake:

Posted

[quote name='Cantadorra']To jest wątek o hoteliku Morii

[url]http://www.dogomania.pl/threads/136015-Moria-nie-chce-wyda%C4%87-psa-do-ds!-Pomocy!-Co-robic/page140[/url][/QUOTE]

Dziekuje....wejde tam.

Posted

[quote name='marysia55']mari23:loveu: już wiem dlaczego Cie lubię :evil_lol:. [/QUOTE]

Dziękuję, Marysiu!:loveu:
my - Marysie - chyba się "przyciągamy",;) bo ja krótko na dogo jestem, ale Ciebie od razu polubiłam...

no i jeszcze "uprzejmie donoszę" że niewielki przelewik Patoskowi kochanemu zrobiłam - 30-złotowy tylko, ale moje "stałe deklaracje" nie chcą od dawna do domków iść i wciąż ich przybywa, a nie ubywa....
...:-(i chyba w sobotę kolejna biedę muszę przygarnąć do domu...
TZ mnie chyba z chałupy wywali z nimi wszystkimi...:placz:[COLOR=#FF1616][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]