Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Ostatni odsik i wypełnię Twą wolę. :loveu: Jest nie inaczej, kocham Cię do obłędu! :loveu:[/QUOTE]
21.15:mad:

[quote name='majqa']Irenka na pewno potwierdzi, że tak.[/QUOTE]
04.12:mad:

[quote name='Smyku']Izuniu , Ty wiesz dlaczego dopadnę Twoją aortę i ugryzę .[/QUOTE]

Będę mieć wcześniej okazję, aby wyciągnąć konsekwencje wobec Majqi:loveu:, więc nie wiem czy zdążysz cokolwiek dziewczynie przegryźć:evil_lol:. Na dodatek pewnie Izuś wejdzie na wątek i będzie udawać, że my nie potrafimy czytać i wyciągać wniosków;)
I ostrzegam:evil_lol:, wczoraj wieczorem wysłałam linki do moich wątków kolejnemu wujkowi, więc musimy się zachowywać;) Niektórzy faceci źle reagują na wyznania miłości, jak nie są skierowane do nich.:)

[quote name='agata51']Jasne, że zapisuję się do zapchajdziury. Skrót SPA - rewelacja (mnie wyszła Akademia Sztuk Pięknych - też dobre, ale ja wchodzę w te parytety). Tylko powiedzcie, na jakie konto wysłać. Marysia prowadzi księgowość (szok!!! ale pozytywny, cokolwiek to znaczy) i to mnie trochę skołowaca. Wszysto wciąż idzie na konto Fundacji?[/QUOTE]

Dzięki Marysi:loveu:, mogę trochę więcej czasu poświęcić na klepanie w klawę i szukać pomocy dla Krzyczek. Już widzę na wątku Sonieczki, że Marysia ostro zabrała się za fakturę za jej leczenie:multi:. Wszystko idzie na konto Fundacji, a to link do wątku kruszynki:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-%E2%80%93-strach-i-przera%C5%BCenie-prosi-o-wsparcie-finansowe?p=15449018#post15449018"]http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-–-strach-i-przerażenie-prosi-o-wsparcie-finansowe?p=15449018#post15449018[/URL]

Marysiu, ogromnie dziękuję Ci za to co robisz!!!!:calus:

Posted

dziewczyny wy jesteście z krakowa
a ja po prosbie przyszłam
sunia od Biafry może pojechac dzisiaj na dt
tylko nie ma transportu po krakowie
sunię trzebaby było przewiezc z Głogoczowa (jeśli nie pomyliłam nazwy) na dworzec pkp w krakowie na godz 15 - [B]DZISIAJ[/B]
znacie może kogoś kto mógłby się tego podjąc?
może ktoś z was dysponuje czasem i autem i mógłby?
jeśli znacie kogos prosze skontaktujcie się z Iza: 692 334 433

Posted

A ja zapraszam na wątek mojego nowego nabytku (Asiorkuuuuuuuuuuuuuu :mad::cool3: )

[url]http://www.dogomania.pl/threads/193555-Pi%C4%99kna-3-miesi%C4%99czna-dobermanka-odstawiona-do-schroniska-czeka-na-nowy-dom-w-dt?p=15449616#post15449616[/url]

Posted

[quote name='3 x']dziewczyny wy jesteście z krakowa
a ja po prosbie przyszłam
sunia od Biafry może pojechac dzisiaj na dt
tylko nie ma transportu po krakowie
sunię trzebaby było przewiezc z Głogoczowa (jeśli nie pomyliłam nazwy) na dworzec pkp w krakowie na godz 15 - [B]DZISIAJ[/B]
znacie może kogoś kto mógłby się tego podjąc?
może ktoś z was dysponuje czasem i autem i mógłby?
jeśli znacie kogos prosze skontaktujcie się z Iza: 692 334 433[/QUOTE]

Gosiu, obawiam się, że będzie strasznie ciężko kogoś znaleźć, wszyscy w pracy:shake:.
Jeżeli pozwolisz, to wrzucę Twój post na wątek krakowski, może tam się ktoś znajdzie.Odległość Głogoczów ( okolice Myślenic) i dworzec PKP, to niestety dość duża odległość, a czasu mało.
Ale spróbować trzeba;).

Posted

[quote name='irenaka']Gosiu, obawiam się, że będzie strasznie ciężko kogoś znaleźć, wszyscy w pracy:shake:.
Jeżeli pozwolisz, to wrzucę Twój post na wątek krakowski, może tam się ktoś znajdzie.Odległość Głogoczów ( okolice Myślenic) i dworzec PKP, to niestety dość duża odległość, a czasu mało.
Ale spróbować trzeba;).[/QUOTE]

no własnie mało czasu a Iza dzisiaj nie może bo gdzies jezdzi i nie zdązy wrócić

ale moze akurat ktos się znajdzie

dziękuję Irenka :)

Posted

[quote name='3 x'] (...) sunię trzebaby było przewiezc z Głogoczowa (jeśli nie pomyliłam nazwy) na dworzec pkp w krakowie na godz 15 - [B]DZISIAJ[/B]
(...) [/QUOTE]
Napisz może do DaSilva.

Posted

[quote name='majqa']Napisz może do DaSilva.[/QUOTE]

napisalam
ale ona ostatnio ponad tydzien temu sie logowała
Iza szuka wsród znajomych na miejscu
moze się uda

Posted

[quote name='irenaka']Będę mieć wcześniej okazję, aby wyciągnąć konsekwencje wobec Majqi:loveu:, więc [B]nie wiem czy zdążysz cokolwiek dziewczynie przegryźć[/B]:evil_lol:. Na dodatek pewnie Izuś wejdzie na wątek i będzie udawać, że my nie potrafimy czytać i wyciągać wniosków;)[/QUOTE] [B]Majqa[/B], zauważyłaś tę niekonsekwencję. Najpierw wyznają Ci miłość :evil_lol:, a zaraz potem chcą krew upuszczać :diabloti:
[QUOTE]I ostrzegam:evil_lol:, wczoraj wieczorem wysłałam linki do moich wątków kolejnemu wujkowi, więc musimy się zachowywać;) Niektórzy faceci źle reagują na wyznania miłości, jak nie są skierowane do nich.:)[/QUOTE] w takim razie wrzucamy na wątek hasło na dzisiaj " wujki:loveu: Irenkowe kochamy Was już (chociaz nie znamy:lol:), że aż strach pomyśleć co będzie dalej" :cool3::cool3:
[QUOTE]Dzięki Marysi:loveu:, mogę trochę więcej czasu poświęcić na klepanie w klawę i szukać pomocy dla Krzyczek. Już widzę na wątku Sonieczki, że Marysia ostro zabrała się za fakturę za jej leczenie:multi:. Wszystko idzie na konto Fundacji, a to link do wątku kruszynki:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-%E2%80%93-strach-i-przera%C5%BCenie-prosi-o-wsparcie-finansowe?p=15449018#post15449018"]http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-–-strach-i-przerażenie-prosi-o-wsparcie-finansowe?p=15449018#post15449018[/URL]
Marysiu, ogromnie dziękuję Ci za to co robisz!!!!:calus:[/QUOTE] Irenko:loveu: to naprawdę "O" w stosunku do tego co Ty uskuteczniasz :p, a poza tym ja tylko prowadzę ewidencję księgową :diabloti: wpłat fajnych ludzi:loveu:, którzy tu zaglądają :razz:

Lecę teraz zobaczyc co to za 'podrzutka' ma AMIGA, że tak wywija tym bejsbolem w kierunku Asiora:evil_lol:. Mnie juz Asia jednego 'konia trojańskiego' do domu wprowadziła jako przyjaciółka :diabloti:

Posted

[quote name='Dzidzia56']Witam, przyciągnęła mnie tu marysia55:loveu:. Maryś ja oczywiście dorzucę cosik na te badania Patosika , ale niestety u mnie krucho z kasą więc to będzie tylko [B]10,-[/B]. Sorki:oops:
Kasę dam Marysi do rąk własnych, więc przelew pójdzie z jej konta.
Patosik z tego co poczytałam masz cudowny dom tymczasowy życzę ci piesku aby znalazł się równie cudowny dom stały:loveu:[/QUOTE]

[B]Patos[/B] wybacz piesku ciotce marysi:wallbash::wallbash::wallbash:. Nie wiem jak to sie stało, że Dzidzia wylecia z listy :splat::splat:. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie:shake:. Nie zabijaj mnie wystarczy, że to będzie usiłować zrobić jutro w pracy Dzidzia, a ma kobita 'parę' w rękach.
Powiedziałam Dzidzi, że skoro Patosek ma już 'nadkomplet' jeśli chodzi o weta to może przekaże tę deklarację dla Sonii, przecież bidula nie ma jak 'związać koniec z końcem' :oops:
Obiecała, że tam sie wpisze :lol::lol: .... uufff ale mi głupio:shake:

Posted

Zabic nie zabiję, ale przydusze na pewno :evil_lol:. Z drugiej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Patos i tak uzbierał szybciutko na medyka, a z tego co widzę u Sonii jakos na razie pusto:shake:

Posted

[quote name='Dzidzia56']Zabic nie zabiję, ale przydusze na pewno :evil_lol:. Z drugiej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Patos i tak uzbierał szybciutko na medyka, a [B]z tego co widzę u Sonii jakos na razie pusto[/B]:shake:[/QUOTE]cioteczki kochane zaglądnijcie do Sonii. U niej tak smutno:-(

Posted

[quote name='marysia55']cioteczki kochane zaglądnijcie do Sonii. U niej tak smutno:-([/QUOTE]

Stopniowo (niestety :shake:) ale odrabiam psie zaległości :lol:

muszę doczytać gdzie jest w dt Patosek i zajrzę do Soni :loveu:

Posted

[quote name='paros']Stopniowo (niestety :shake:) ale odrabiam psie zaległości :lol:
muszę doczytać gdzie jest w dt Patosek i [B]zajrzę do Soni[/B] :loveu:[/QUOTE] baaaardzo dziękujemy :p:p

Posted

[quote name='majqa']Ostatni odsik i wypełnię Twą wolę. :loveu: Jest nie inaczej, kocham Cię do obłędu! :loveu:[/QUOTE]

a MIE??? :placz:

[quote name='AMIGA']A ja zapraszam na wątek mojego nowego nabytku (Asiorkuuuuuuuuuuuuuu :mad::cool3: )
[/QUOTE]

no no.... też Cię kocham :p

[quote name='marysia55']
Mnie juz Asia jednego 'konia trojańskiego' do domu wprowadziła jako przyjaciółka :diabloti:[/QUOTE]

oszzzz Ty.. ładnie to tak Ginkę koniem trojańskim nazywać?? pięknie...
i nie jako przyjaciółka, a jako córka... matce prezent chciałam zrobić.. o!!

Posted

[quote name='Asior']aoszzzz Ty.. ładnie to tak Ginkę koniem trojańskim nazywać?? pięknie...
i nie jako przyjaciółka, a jako córka... [B]matce prezent chciałam zrobić..[/B] [B]o!![/B][/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: prezent , prezent ....... ładny prezent :cool3: do dzisiaj nie mogę odpracować zniszczeń jakie mi ten 'prezent' poczynił w domu :diabloti: nie mówiąc już o tym jak sterroryzował mi żywy inwentarz :mad:

Posted

zagłosujecie w ankiecie?
za darmoche wiec mozna klikac w linkę bez stresu ;)
imię dla jeden z suniek juz wybieramy:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/193629-ankieta-IMIĘ-DLA-SUNI-GŁOSUJ-ZA-DARMO"]ankieta - kliknij i głosuj[/URL]

Posted

[quote name='3 x']zagłosujecie w ankiecie?
za darmoche wiec mozna klikac w linkę bez stresu ;)
imię dla jeden z suniek juz wybieramy:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/193629-ankieta-IMIĘ-DLA-SUNI-GŁOSUJ-ZA-DARMO"]ankieta - kliknij i głosuj[/URL][/QUOTE]

ooo widze ze wszyscy sa za coco lub pralinka :Pi a tez sie wachalam miedzy tymi hehe