Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda222']Tak. Z picassy.[/QUOTE]

To pewnie masz odpowiedź. Tylko czy dasz radę to teraz zmienić? Pewnie nie?
Może napisz do Agaga21, może coś poradzi jak zna ten problem.

Posted

[quote name='majqa']Wymiękłam. To się nazywa sprawozdanie. :cool2:[/QUOTE]

kurcze, to się nazywa profesjonalny DT.. relacja jak trzeba :) świetny opis charakteru...
kurcze... sylwiairys, z nieba nam spadłaś :)

Posted

A propos allegro jeszcze.
W domu fotki widzę a w pracy nie.
Isadora też mówi, że ich nie ma.
Poradziła użyć imageshacka. Weszłam tam, ale nie umie się nim posługiwać...
Nie wiem co robić :(

Posted

[quote name='marysia55']
Trzeba zliczyć jeszcze wpłaty wrześniowe. chociaż i tak wiem, że nie pokryją dziury jaka nam powstała. Finanse nam podgryzła trochę faktura od weterynarz, Może spróbujmy na początek zaofiarować parę dodatkowych złotówek właśnie na nią . Jeżeli mnie pamięć nie myli to była na kwotę [B]300,- [/B].
Cioteczki bardzo proszę może ktoś kapnie dodatkowym groszem właśnie na nią :cool3:
Ja na dobry początek dorzucam[B] 20,-[/B]. Kto będzie nastepny ?:roll: plissss :buzi:[/QUOTE]

Marysiu, odezwał się dobry wujek zamiast cioteczki i dorzuca 30,00.
Czy wujek może być?;) Bo to centuś, więc tym bardziej się liczy, że chce pomóc:evil_lol:.

[quote name='Asior']kurcze, to się nazywa profesjonalny DT.. relacja jak trzeba :) świetny opis charakteru...
kurcze... sylwiairys, z nieba nam spadłaś :)[/QUOTE]

Proponuję klonowanie Sylwii na dobry początek ;)

Posted

[quote name='magda222']A propos allegro jeszcze.
W domu fotki widzę a w pracy nie.
Isadora też mówi, że ich nie ma.
Poradziła użyć imageshacka. Weszłam tam, ale nie umie się nim posługiwać...
Nie wiem co robić :([/QUOTE]

Jak Ci wyślę na mail linki z imageshacka, to czy to pomoże?

Posted

[quote name='irenaka']Jak Ci wyślę na mail linki z imageshacka, to czy to pomoże?[/QUOTE]
Madzi pewno chodzi o krótką instrukcję z wrzucania fot.

O, więc mamy i wujka, który pomaga Patoskowi. :-)

Posted

Poprosiłam o pomoc Isadorę i aby było szybciej ona powkleja te fotki na nowo :)
A ja obiecuję, że się tego nauczę :)

[B]Isadoro nasza niezawodna dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='majqa']

O, więc mamy i wujka, który pomaga Patoskowi. :-)[/QUOTE]

Mamy wujka który czyta tylko wątek Patoska, kibicuje i jak widać jeszcze chce pomóc:-).

[quote name='magda222']Poprosiłam o pomoc Isadorę i aby było szybciej ona powkleja te fotki na nowo :)
A ja obiecuję, że się tego nauczę :)

[B]Isadoro nasza niezawodna dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/QUOTE]

Bardzo dziękuję Tobie:loveu: Madziu i Dorotce:loveu: za pomoc.
Mam nadzieję, że skończą się problemy Dorotki z netem i wpadnie na wątek.
Chętnie bym jakiejś relaksującej ;-) muzyczki posłuchała.

Posted

[quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Czy pieski mają allegro, ogłoszenia? Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać, póki co :([/QUOTE]
Bardzo Ci serdecznie dziękuję za odzew:loveu:.
Patosek ma ogłoszenia, ma też allegro robione przez Isadorę. Szczerze przyznam, że mamy tylko przejściowe ( mam nadzieję) problemy z powodu kumulacji kosztów i ratuje nas każda jednorazowa wpłata, żeby załatać dziurę:shake:

Posted

[quote name='wenucja']a ile brakuje pieniazkow?? tzn jak wielka jest dziura bo sie nie moge w tych rozliczeniach z 1 strony polapac ;)[/QUOTE]

Myślę, że realnie licząc, to mamy dziurkę;) na około 300,00. Resztę spróbuję nadrobić bazarkami. Wrzuciłam na pierwszą stronę planowane koszty, stąd może faktycznie nie masz obrazu sytuacji. Przepraszam:shake:.

Posted

to ja postaram sie jednorazowo cos wplacic :) ale najpierw to cos musze wyskrobac ;) oproznic skarbonke itp :P niestety przelewem z poczty zrobic bo moj chlop to znieczulas jest heh tylko na gaspara mam legalne pozwolenie ;)

Posted

[quote name='wenucja']to ja postaram sie jednorazowo cos wplacic :) ale najpierw to cos musze wyskrobac ;) oproznic skarbonke itp :P [B]niestety przelewem z poczty zrobic bo moj chlop to znieczulas jest heh[/B] [B]tylko na gaspara mam legalne pozwolenie[/B] ;)[/QUOTE]

Zapewniam Cię, że na tym wątku jest więcej takich jak Ty:evil_lol:
Kombinujemy;) i aż strach pomyśleć, co by się działo, gdyby się wszystko wydało;).
Dziękuję Ci pięknie!!!:loveu:

Posted

[quote name='marysia55']Finanse nam podgryzła trochę faktura od weterynarza, Może spróbujmy na początek zaofiarować parę dodatkowych złotówek właśnie na nią . Jeżeli mnie pamięć nie myli to była na kwotę [B]300,- [/B].
Cioteczki bardzo proszę może ktoś kapnie dodatkowym groszem właśnie na nią :cool3:
Ja na dobry początek dorzucam[B] 20,-[/B]. Kto będzie nastepny ?:roll: plissss :buzi:[/QUOTE]
[quote name='irenaka']Marysiu, odezwał się [B]dobry wujek zamiast cioteczki i dorzuca 30,00.[/B]
Czy wujek może być?;) Bo to centuś, więc tym bardziej się liczy, że chce pomóc:evil_lol:.[/QUOTE]Irenka taki wujek to majątek:loveu:. Może ten wujek ma jeszcze jakiegoś brata?? kuzyna?? chrześniaka?? itp .... :evil_lol:
[quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Czy pieski mają allegro, ogłoszenia? [B]Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać, póki co[/B] :([/QUOTE] pauliken:lol:, ale my żebramy też o jednorazowe wpłaty:oops:. Na prawdę liczy się każda najmniejsza złotówka chociaż liczę, że nikt mniej jak piątaka nie dorzuci:diabloti:
[quote name='wenucja']to ja postaram sie jednorazowo cos wplacic :) ale najpierw to cos musze wyskrobac ;) oproznic skarbonke itp :P niestety przelewem z poczty zrobic bo moj chlop to znieczulas jest heh tylko na gaspara mam legalne pozwolenie ;)[/QUOTE]wenucja:lol: skrob, rozbijaj ... w razie czego pomożemy w dziele zniszczenia :evil_lol:. Tylko mam prośbę zadeklaruj to tutaj na wątku abyśmy wiedziały jakie są efekty nasz błagalnych hymnów (Bogowie je słyszą :p:p i widzą :modla::modla:)
[quote name='irenaka']Zapewniam Cię, że na tym wątku jest więcej takich jak Ty:evil_lol:
[B]Kombinujemy;) i aż strach pomyśleć, co by się działo, gdyby się wszystko wydało[/B];).
Dziękuję Ci pięknie!!!:loveu:[/QUOTE] .. i w dodatku się z tego nie spowiadamy ... przynajmniej ja :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55'] Finanse nam podgryzła trochę faktura od weterynarz, Może spróbujmy na początek zaofiarować parę dodatkowych złotówek właśnie na nią . Jeżeli mnie pamięć nie myli to była na kwotę [B]300,- [/B].

Mam nadzieje, że Irenka :loveu: mnie nie udusi jak sie przy okazji spotkamy, że wgryzam się w jej działkę :evil_lol:, ale muszę ... dla dobra Patuli:loveu:, który z powodu finansów schodzi 'na psy':cool3:

Na ten moment za fakturę od weta ( [B]300,-[/B]) mamy uciułane :lol: :

[B][COLOR="#000080"]20,- marysia55 (sama sobie miłości wyznawać nie będę)
30,- wujek:loveu: od Irenki
-//- paulinken:loveu: ( zadeklaruje jak sie zorientuje ile może :roll:)
-//- wenucja:loveu: (zadeklaruje jak rozbije skarbonkę :evil_lol:)
-----------
50,- + cosik :roll:[/COLOR][/B]

Jeszcze pytanie do Freya73, Madziu ... a tę Twoją zadeklarowana kwotę można zaliczyć na te właśnie wydatki ????

Posted

[quote name='irenaka']Marysiu:loveu:, przecież ja Ci do stóp padnę za tą pomoc jak się spotkamy!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Dziękuję!!!:loveu::loveu:[/QUOTE] no to będziemy sobie padać nawzajem :lol::lol: ... najpierw do stóp , a potem w ramiona :calus::calus::calus: