irenaka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='magda222']Tak. Z picassy.[/QUOTE] To pewnie masz odpowiedź. Tylko czy dasz radę to teraz zmienić? Pewnie nie? Może napisz do Agaga21, może coś poradzi jak zna ten problem. Quote
magda222 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Pogadam dzisiaj z synem a jak on nie pomoże to poproszę jutro o pomoc Isadorę. Quote
marysia55 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='majqa']Dobranoc Patosiu! :-)[/QUOTE] a my to niby cooo :evil_lol: nam sie dobranoc nie mówi :mad: Quote
Asior Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='majqa']Wymiękłam. To się nazywa sprawozdanie. :cool2:[/QUOTE] kurcze, to się nazywa profesjonalny DT.. relacja jak trzeba :) świetny opis charakteru... kurcze... sylwiairys, z nieba nam spadłaś :) Quote
magda222 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A propos allegro jeszcze. W domu fotki widzę a w pracy nie. Isadora też mówi, że ich nie ma. Poradziła użyć imageshacka. Weszłam tam, ale nie umie się nim posługiwać... Nie wiem co robić :( Quote
irenaka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='marysia55'] Trzeba zliczyć jeszcze wpłaty wrześniowe. chociaż i tak wiem, że nie pokryją dziury jaka nam powstała. Finanse nam podgryzła trochę faktura od weterynarz, Może spróbujmy na początek zaofiarować parę dodatkowych złotówek właśnie na nią . Jeżeli mnie pamięć nie myli to była na kwotę [B]300,- [/B]. Cioteczki bardzo proszę może ktoś kapnie dodatkowym groszem właśnie na nią :cool3: Ja na dobry początek dorzucam[B] 20,-[/B]. Kto będzie nastepny ?:roll: plissss :buzi:[/QUOTE] Marysiu, odezwał się dobry wujek zamiast cioteczki i dorzuca 30,00. Czy wujek może być?;) Bo to centuś, więc tym bardziej się liczy, że chce pomóc:evil_lol:. [quote name='Asior']kurcze, to się nazywa profesjonalny DT.. relacja jak trzeba :) świetny opis charakteru... kurcze... sylwiairys, z nieba nam spadłaś :)[/QUOTE] Proponuję klonowanie Sylwii na dobry początek ;) Quote
irenaka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='magda222']A propos allegro jeszcze. W domu fotki widzę a w pracy nie. Isadora też mówi, że ich nie ma. Poradziła użyć imageshacka. Weszłam tam, ale nie umie się nim posługiwać... Nie wiem co robić :([/QUOTE] Jak Ci wyślę na mail linki z imageshacka, to czy to pomoże? Quote
majqa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='irenaka']Jak Ci wyślę na mail linki z imageshacka, to czy to pomoże?[/QUOTE] Madzi pewno chodzi o krótką instrukcję z wrzucania fot. O, więc mamy i wujka, który pomaga Patoskowi. :-) Quote
magda222 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Poprosiłam o pomoc Isadorę i aby było szybciej ona powkleja te fotki na nowo :) A ja obiecuję, że się tego nauczę :) [B]Isadoro nasza niezawodna dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Quote
irenaka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='majqa'] O, więc mamy i wujka, który pomaga Patoskowi. :-)[/QUOTE] Mamy wujka który czyta tylko wątek Patoska, kibicuje i jak widać jeszcze chce pomóc:-). [quote name='magda222']Poprosiłam o pomoc Isadorę i aby było szybciej ona powkleja te fotki na nowo :) A ja obiecuję, że się tego nauczę :) [B]Isadoro nasza niezawodna dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/QUOTE] Bardzo dziękuję Tobie:loveu: Madziu i Dorotce:loveu: za pomoc. Mam nadzieję, że skończą się problemy Dorotki z netem i wpadnie na wątek. Chętnie bym jakiejś relaksującej ;-) muzyczki posłuchała. Quote
paulinken Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Jestem na zaproszenie. Czy pieski mają allegro, ogłoszenia? Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać, póki co :( Quote
irenaka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Czy pieski mają allegro, ogłoszenia? Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać, póki co :([/QUOTE] Bardzo Ci serdecznie dziękuję za odzew:loveu:. Patosek ma ogłoszenia, ma też allegro robione przez Isadorę. Szczerze przyznam, że mamy tylko przejściowe ( mam nadzieję) problemy z powodu kumulacji kosztów i ratuje nas każda jednorazowa wpłata, żeby załatać dziurę:shake: Quote
Cantadorra Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='magda222']Pogadam dzisiaj z synem a jak on nie pomoże to poproszę jutro o pomoc Isadorę.[/QUOTE] To Ty masz syna, który miał ci pomóc przy necie??? Quote
wenucja Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 a ile brakuje pieniazkow?? tzn jak wielka jest dziura bo sie nie moge w tych rozliczeniach z 1 strony polapac ;) Quote
irenaka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='wenucja']a ile brakuje pieniazkow?? tzn jak wielka jest dziura bo sie nie moge w tych rozliczeniach z 1 strony polapac ;)[/QUOTE] Myślę, że realnie licząc, to mamy dziurkę;) na około 300,00. Resztę spróbuję nadrobić bazarkami. Wrzuciłam na pierwszą stronę planowane koszty, stąd może faktycznie nie masz obrazu sytuacji. Przepraszam:shake:. Quote
wenucja Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 to ja postaram sie jednorazowo cos wplacic :) ale najpierw to cos musze wyskrobac ;) oproznic skarbonke itp :P niestety przelewem z poczty zrobic bo moj chlop to znieczulas jest heh tylko na gaspara mam legalne pozwolenie ;) Quote
irenaka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='wenucja']to ja postaram sie jednorazowo cos wplacic :) ale najpierw to cos musze wyskrobac ;) oproznic skarbonke itp :P [B]niestety przelewem z poczty zrobic bo moj chlop to znieczulas jest heh[/B] [B]tylko na gaspara mam legalne pozwolenie[/B] ;)[/QUOTE] Zapewniam Cię, że na tym wątku jest więcej takich jak Ty:evil_lol: Kombinujemy;) i aż strach pomyśleć, co by się działo, gdyby się wszystko wydało;). Dziękuję Ci pięknie!!!:loveu: Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='marysia55']Finanse nam podgryzła trochę faktura od weterynarza, Może spróbujmy na początek zaofiarować parę dodatkowych złotówek właśnie na nią . Jeżeli mnie pamięć nie myli to była na kwotę [B]300,- [/B]. Cioteczki bardzo proszę może ktoś kapnie dodatkowym groszem właśnie na nią :cool3: Ja na dobry początek dorzucam[B] 20,-[/B]. Kto będzie nastepny ?:roll: plissss :buzi:[/QUOTE] [quote name='irenaka']Marysiu, odezwał się [B]dobry wujek zamiast cioteczki i dorzuca 30,00.[/B] Czy wujek może być?;) Bo to centuś, więc tym bardziej się liczy, że chce pomóc:evil_lol:.[/QUOTE]Irenka taki wujek to majątek:loveu:. Może ten wujek ma jeszcze jakiegoś brata?? kuzyna?? chrześniaka?? itp .... :evil_lol: [quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Czy pieski mają allegro, ogłoszenia? [B]Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać, póki co[/B] :([/QUOTE] pauliken:lol:, ale my żebramy też o jednorazowe wpłaty:oops:. Na prawdę liczy się każda najmniejsza złotówka chociaż liczę, że nikt mniej jak piątaka nie dorzuci:diabloti: [quote name='wenucja']to ja postaram sie jednorazowo cos wplacic :) ale najpierw to cos musze wyskrobac ;) oproznic skarbonke itp :P niestety przelewem z poczty zrobic bo moj chlop to znieczulas jest heh tylko na gaspara mam legalne pozwolenie ;)[/QUOTE]wenucja:lol: skrob, rozbijaj ... w razie czego pomożemy w dziele zniszczenia :evil_lol:. Tylko mam prośbę zadeklaruj to tutaj na wątku abyśmy wiedziały jakie są efekty nasz błagalnych hymnów (Bogowie je słyszą :p:p i widzą :modla::modla:) [quote name='irenaka']Zapewniam Cię, że na tym wątku jest więcej takich jak Ty:evil_lol: [B]Kombinujemy;) i aż strach pomyśleć, co by się działo, gdyby się wszystko wydało[/B];). Dziękuję Ci pięknie!!!:loveu:[/QUOTE] .. i w dodatku się z tego nie spowiadamy ... przynajmniej ja :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='marysia55'] Finanse nam podgryzła trochę faktura od weterynarz, Może spróbujmy na początek zaofiarować parę dodatkowych złotówek właśnie na nią . Jeżeli mnie pamięć nie myli to była na kwotę [B]300,- [/B]. Cioteczki bardzo proszę może ktoś kapnie dodatkowym groszem właśnie na nią :cool3: Ja na dobry początek dorzucam[B] 20,-[/B]. Kto będzie nastepny ?:roll: plissss :buzi:[/QUOTE] Mam nadzieje, że Irenka :loveu: mnie nie udusi jak sie przy okazji spotkamy, że wgryzam się w jej działkę :evil_lol:, ale muszę ... dla dobra Patuli:loveu:, który z powodu finansów schodzi 'na psy':cool3: Na ten moment za fakturę od weta ( [B]300,-[/B]) mamy uciułane :lol: : [B][COLOR="#000080"]20,- marysia55 (sama sobie miłości wyznawać nie będę) 30,- wujek:loveu: od Irenki -//- paulinken:loveu: ( zadeklaruje jak sie zorientuje ile może :roll:) -//- wenucja:loveu: (zadeklaruje jak rozbije skarbonkę :evil_lol:) ----------- 50,- + cosik :roll:[/COLOR][/B] Jeszcze pytanie do Freya73, Madziu ... a tę Twoją zadeklarowana kwotę można zaliczyć na te właśnie wydatki ???? Quote
irenaka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Marysiu:loveu:, przecież ja Ci do stóp padnę za tą pomoc jak się spotkamy!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Dziękuję!!!:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='irenaka']Marysiu:loveu:, przecież ja Ci do stóp padnę za tą pomoc jak się spotkamy!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Dziękuję!!!:loveu::loveu:[/QUOTE] no to będziemy sobie padać nawzajem :lol::lol: ... najpierw do stóp , a potem w ramiona :calus::calus::calus: Quote
Kocurek Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No to ja zrobie cosik-20 zl dodatkowo teraz w pazdzierniku plus oczywiscie moje deklaracje:) Quote
Recommended Posts