Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIGA']Ojoooj i ja przegapiłam oba Swięta :oops:

To Asiorek też miała urodziny?!
To kurde sorry nie wiedziałam :oops:

Wszystkiego co najlepsze,zdrowia,miłości,uśmiechu,szczęścia kochana!!!

:new-bday: :knajpa: :tort: :popcorn: :BIG: :beerchug: :bday: :drink1:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda222']To Asiorek też miała urodziny?!
To kurde sorry nie wiedziałam :oops:

Wszystkiego co najlepsze,zdrowia,miłości,uśmiechu,szczęścia kochana!!!

:new-bday: :knajpa: :tort: :popcorn: :BIG: :beerchug: :bday: :drink1:

Ostrzegałam Cię na pw, że Cię pociągnę paskiem;), ale przypomniałam sobie, że przecież byłaś na urlopie.
Szkoda, że Cie nie było:shake: bo może byś przyjechała do Krakowa? Impreza była super!!! Jedzonko pychota:eviltong: i jeszcze Asiorek robiła powalające drinki. Dosłownie powalające:grab:

[quote name='Renata5']Hej rodacy,co tam w wielkim świecie słychać:)
U nas upały,a od jutra deszcz...pogoda jak kobieta-zmienna jest;)

U nas właśnie burza nadchodzi i całe szczęście, bo nie było czym oddychać:shake:.
A nasz Patosek:loveu: był wczoraj podobno jak skazaniec;). Dziewczyny go kąpały i stał oczywiście grzecznie, ale najwyraźniej mu się nie podobało:evil_lol:. Później dziewczyny go szukały, bo się całkiem obraził:obrazic:
Jutro kolej na Amorka:loveu:, oczywiście jeżeli będzie pogoda.

Posted

agata51 napisał(a):
I u nas na burzę się zanosi :multi::multi::multi: Psy chyba coś czują, bo wycofały się z balkonu na "z góry upatrzone pozycje", czyt. "jak najbliżej człowieka".

Oby nie nie było tak jak u nas:shake:. Waliło gradem, teraz lekko przechodzi. Mojabohaterska;) Dianka siedzi pod biurkiem.

Posted

TRZA było przyjechać do mnie. U mnie żadnego gradu nie było. Tylko zwykla burza z ociupinką grzmotów. Owszem, zanim polało to wialo nieźle, ale to wszystko było w ramach "normy burzowej"

Posted

Renata5 napisał(a):
Hej rodacy,co tam w wielkim świecie słychać:)
U nas upały,a od jutra deszcz...pogoda jak kobieta-zmienna jest;)

No u nas gorac , ze az hej!!! 45-47C wiec nie narzekajcie, tylko nie ma takiej wilgoci jak u was. Nawet Pakus nie chce po poludniu byc z nami na
zewnatrz!!!! Meksykany tez zwiewaja do chalupy z klima ktora 24h na dobe ...Oj chcialabym troche deszczu na horyzoncie!!!!

Posted

coronaaj napisał(a):
No u nas gorac , ze az hej!!! 45-47C wiec nie narzekajcie, tylko nie ma takiej wilgoci jak u was. Nawet Pakus nie chce po poludniu byc z nami na
zewnatrz!!!! Meksykany tez zwiewaja do chalupy z klima ktora 24h na dobe ...Oj chcialabym troche deszczu na horyzoncie!!!!

Fakt, jeżeli macie suche powietrze, to inaczej odczuwa się takie temperatury, ale i tak nie zazdroszczę:shake:.
Czy Pakuś, to pies z Polski? Jak on się zaaklimatyzował?

Posted

Dziewczyny ogromna moja prywatna prośba:modla::modla::modla:.
Poszukuję kogoś, kto zna tą przychodnie i tego lekarza:
Auxilium" Przychodnia Weterynaryjna Arkadiusz Olkowski
Królewska 64 A
05-822 Milanówek

Ten Pan przyjmuje też na SGGW.

Zna ktoś, bywa ktoś u niego na wizytach? Najlepiej, żeby to był stały bywalec u tego Pana.

Posted

irenaka napisał(a):
Jedzonko pychota:eviltong: i jeszcze Asiorek robiła powalające drinki. Dosłownie powalające:grab:

no ba.. jak asiorek robi żarcie to zawsze powala..
a co do drinków .. w ogóle mnie nie ruszyły.. nawet mnie nie "pierło" siuśli wyszły, albo jak to nazywa Marysia:
dawka alkoholu jak dla matek karmiących :roll:

Posted

irenaka napisał(a):
Dziewczyny ogromna moja prywatna prośba:modla::modla::modla:.
Poszukuję kogoś, kto zna tą przychodnie i tego lekarza:
Auxilium" Przychodnia Weterynaryjna Arkadiusz Olkowski
Królewska 64 A
05-822 Milanówek

Ten Pan przyjmuje też na SGGW.

Zna ktoś, bywa ktoś u niego na wizytach? Najlepiej, żeby to był stały bywalec u tego Pana.

Pewnie "nasza koleżanka",ta od małpy może by wiedziała,bo ona z tamtych okolic chyba jest.Uderz do niej z zapytaniem:razz:
A u nas była burza z gradem,normalnie ściana deszczu i ciemno jak w d...e u murzyna:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Pewnie "nasza koleżanka",ta od małpy może by wiedziała,bo ona z tamtych okolic chyba jest.Uderz do niej z zapytaniem:razz:
A u nas była burza z gradem,normalnie ściana deszczu i ciemno jak w d...e u murzyna:shake:

Wymiękłam, mam nadzieję, że nikt nie zapyta która to koleżanka od małpy:evil_lol:
Wyślę pw.

Posted

irenaka napisał(a):
Wymiękłam, mam nadzieję, że nikt nie zapyta która to koleżanka od małpy:evil_lol:
Wyślę pw.

:diabloti::diabloti::diabloti:

Irenko,napisz też do malibo57,Ona tez tam gdzieś mieszka,a że leczy mnóstwo psiaków,to może i o tą przychodnie zahaczyła

Posted

Oj działo dię wczoraj, działo. A ta moja wariatka Amiga ganiala po dzialce i konferowala z grzmotami - kto głośniej? kto głośnej? A potem przybiegala do domku, żeby się przy pańi otrzepać.
Patosku - idiemy na poranne sikanko

Posted

Juz wczesniej zauwazylam, ze nasza Marysia nie pojawia sie na watku ale cicho siedzialam, co by sie nie wydalo i Irenka tego nie dostrzegla.:evil_lol:

Posted

Freya73 napisał(a):
Juz wczesniej zauwazylam, ze nasza Marysia nie pojawia sie na watku ale cicho siedzialam, co by sie nie wydalo i Irenka tego nie dostrzegla.:evil_lol:

Ja z lupą i w okularach siedzę przed kompem:evil_lol:, Marysia:loveu: nie ma prawa przemknąć niezauważona, tak jak i Ty Madziu:loveu:. Jak zniknęłaś i pojechałaś na urlop to Ci się upiekło;), bo kartkę z życzeniami dostałam ( jeszcze raz pięknie dziękuję za pamięć)
Ciekawa jestem jak Marysia mnie będzie przekupywać jak się pojawi:obrazic:

Posted

Jutro wyjeżdżam se odetchnąć
Mam nadzieję,że mnie nic nie zeźre w wodzie,ani poza nią:diabloti:
Zresztą biorę ze sobą psa-obrońcę(Niunie z mojego avatarka):cool3: i mojego syna,także myślę,że urlopik będę miała udany:)
Buziaczki,zamelduję się jak wrócę;)