magda222 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='AMIGA']Ojoooj i ja przegapiłam oba Swięta :oops: To Asiorek też miała urodziny?! To kurde sorry nie wiedziałam :oops: Wszystkiego co najlepsze,zdrowia,miłości,uśmiechu,szczęścia kochana!!! :new-bday: :knajpa: :tort: :popcorn: :BIG: :beerchug: :bday: :drink1: Quote
Lionees Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Hej rodacy,co tam w wielkim świecie słychać:) U nas upały,a od jutra deszcz...pogoda jak kobieta-zmienna jest;) Quote
irenaka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='magda222']To Asiorek też miała urodziny?! To kurde sorry nie wiedziałam :oops: Wszystkiego co najlepsze,zdrowia,miłości,uśmiechu,szczęścia kochana!!! :new-bday: :knajpa: :tort: :popcorn: :BIG: :beerchug: :bday: :drink1: Ostrzegałam Cię na pw, że Cię pociągnę paskiem;), ale przypomniałam sobie, że przecież byłaś na urlopie. Szkoda, że Cie nie było:shake: bo może byś przyjechała do Krakowa? Impreza była super!!! Jedzonko pychota:eviltong: i jeszcze Asiorek robiła powalające drinki. Dosłownie powalające:grab: [quote name='Renata5']Hej rodacy,co tam w wielkim świecie słychać:) U nas upały,a od jutra deszcz...pogoda jak kobieta-zmienna jest;) U nas właśnie burza nadchodzi i całe szczęście, bo nie było czym oddychać:shake:. A nasz Patosek:loveu: był wczoraj podobno jak skazaniec;). Dziewczyny go kąpały i stał oczywiście grzecznie, ale najwyraźniej mu się nie podobało:evil_lol:. Później dziewczyny go szukały, bo się całkiem obraził:obrazic: Jutro kolej na Amorka:loveu:, oczywiście jeżeli będzie pogoda. Quote
agata51 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 I u nas na burzę się zanosi :multi::multi::multi: Psy chyba coś czują, bo wycofały się z balkonu na "z góry upatrzone pozycje", czyt. "jak najbliżej człowieka". Quote
irenaka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 agata51 napisał(a):I u nas na burzę się zanosi :multi::multi::multi: Psy chyba coś czują, bo wycofały się z balkonu na "z góry upatrzone pozycje", czyt. "jak najbliżej człowieka". Oby nie nie było tak jak u nas:shake:. Waliło gradem, teraz lekko przechodzi. Mojabohaterska;) Dianka siedzi pod biurkiem. Quote
AMIGA Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 TRZA było przyjechać do mnie. U mnie żadnego gradu nie było. Tylko zwykla burza z ociupinką grzmotów. Owszem, zanim polało to wialo nieźle, ale to wszystko było w ramach "normy burzowej" Quote
coronaaj Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Renata5 napisał(a):Hej rodacy,co tam w wielkim świecie słychać:) U nas upały,a od jutra deszcz...pogoda jak kobieta-zmienna jest;) No u nas gorac , ze az hej!!! 45-47C wiec nie narzekajcie, tylko nie ma takiej wilgoci jak u was. Nawet Pakus nie chce po poludniu byc z nami na zewnatrz!!!! Meksykany tez zwiewaja do chalupy z klima ktora 24h na dobe ...Oj chcialabym troche deszczu na horyzoncie!!!! Quote
irenaka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 coronaaj napisał(a):No u nas gorac , ze az hej!!! 45-47C wiec nie narzekajcie, tylko nie ma takiej wilgoci jak u was. Nawet Pakus nie chce po poludniu byc z nami na zewnatrz!!!! Meksykany tez zwiewaja do chalupy z klima ktora 24h na dobe ...Oj chcialabym troche deszczu na horyzoncie!!!! Fakt, jeżeli macie suche powietrze, to inaczej odczuwa się takie temperatury, ale i tak nie zazdroszczę:shake:. Czy Pakuś, to pies z Polski? Jak on się zaaklimatyzował? Quote
irenaka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Dziewczyny ogromna moja prywatna prośba:modla::modla::modla:. Poszukuję kogoś, kto zna tą przychodnie i tego lekarza: Auxilium" Przychodnia Weterynaryjna Arkadiusz Olkowski Królewska 64 A 05-822 Milanówek Ten Pan przyjmuje też na SGGW. Zna ktoś, bywa ktoś u niego na wizytach? Najlepiej, żeby to był stały bywalec u tego Pana. Quote
Asior Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 irenaka napisał(a):Jedzonko pychota:eviltong: i jeszcze Asiorek robiła powalające drinki. Dosłownie powalające:grab: no ba.. jak asiorek robi żarcie to zawsze powala.. a co do drinków .. w ogóle mnie nie ruszyły.. nawet mnie nie "pierło" siuśli wyszły, albo jak to nazywa Marysia: dawka alkoholu jak dla matek karmiących :roll: Quote
Lionees Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 irenaka napisał(a):Dziewczyny ogromna moja prywatna prośba:modla::modla::modla:. Poszukuję kogoś, kto zna tą przychodnie i tego lekarza: Auxilium" Przychodnia Weterynaryjna Arkadiusz Olkowski Królewska 64 A 05-822 Milanówek Ten Pan przyjmuje też na SGGW. Zna ktoś, bywa ktoś u niego na wizytach? Najlepiej, żeby to był stały bywalec u tego Pana. Pewnie "nasza koleżanka",ta od małpy może by wiedziała,bo ona z tamtych okolic chyba jest.Uderz do niej z zapytaniem:razz: A u nas była burza z gradem,normalnie ściana deszczu i ciemno jak w d...e u murzyna:shake: Quote
irenaka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Renata5 napisał(a):Pewnie "nasza koleżanka",ta od małpy może by wiedziała,bo ona z tamtych okolic chyba jest.Uderz do niej z zapytaniem:razz: A u nas była burza z gradem,normalnie ściana deszczu i ciemno jak w d...e u murzyna:shake: Wymiękłam, mam nadzieję, że nikt nie zapyta która to koleżanka od małpy:evil_lol: Wyślę pw. Quote
Lionees Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 irenaka napisał(a):Wymiękłam, mam nadzieję, że nikt nie zapyta która to koleżanka od małpy:evil_lol: Wyślę pw. :diabloti::diabloti::diabloti: Irenko,napisz też do malibo57,Ona tez tam gdzieś mieszka,a że leczy mnóstwo psiaków,to może i o tą przychodnie zahaczyła Quote
mysza 1 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='irenaka']Wymiękłam, mam nadzieję, że nikt nie zapyta która to koleżanka od małpy:evil_lol: Wyślę pw. Właśnie miałam zapytać :) Zajrzyjcie czasem do moich nowych podopiecznych, chociaż towarzysko ;) http://www.dogomania.pl/threads/190825-Zwyk%C5%82e-biedne-szczeniaczki-prosz%C4%85-o-deklaracje-na-hotel-potrzeba-480-z%C5%82-%28%28%28 Quote
agata51 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Zanosiło się, zanosiło, puknęło dwa razy i nawet kropla nie spadła. A teraz znów bezchmurne niebo. I jak tu żyć, Patosie? Quote
PaulinaB Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Rozliczenie PAtos 16-31.08.2010 pobyt w hotelu 15zlx16dni=240zl luminal 25zl suma 265zl nr rachunku 43/10 Quote
agata51 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Wykrakałam. Ja się burzy nie boję, ale moja jagdterierka znów umierała ze strachu. Patos, masz kalosze? No to biegniemy. Quote
AMIGA Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Oj działo dię wczoraj, działo. A ta moja wariatka Amiga ganiala po dzialce i konferowala z grzmotami - kto głośniej? kto głośnej? A potem przybiegala do domku, żeby się przy pańi otrzepać. Patosku - idiemy na poranne sikanko Quote
irenaka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 A gdzie nam ciocia Marysia zginęła? Wyjazd był to wiem, ale po powrocie się nie zameldowała;) Ciągniemy paskiem:knuje:, czy jeszcze poczekamy;) Quote
AMIGA Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Eeeej, no nie bądźmy takie srogie. Poczekajmy jeszcze trochę z tym paskiem Quote
Freya73 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Juz wczesniej zauwazylam, ze nasza Marysia nie pojawia sie na watku ale cicho siedzialam, co by sie nie wydalo i Irenka tego nie dostrzegla.:evil_lol: Quote
irenaka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Freya73 napisał(a):Juz wczesniej zauwazylam, ze nasza Marysia nie pojawia sie na watku ale cicho siedzialam, co by sie nie wydalo i Irenka tego nie dostrzegla.:evil_lol: Ja z lupą i w okularach siedzę przed kompem:evil_lol:, Marysia:loveu: nie ma prawa przemknąć niezauważona, tak jak i Ty Madziu:loveu:. Jak zniknęłaś i pojechałaś na urlop to Ci się upiekło;), bo kartkę z życzeniami dostałam ( jeszcze raz pięknie dziękuję za pamięć) Ciekawa jestem jak Marysia mnie będzie przekupywać jak się pojawi:obrazic: Quote
irenaka Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Dziewczyny:loveu:, zapraszam na mój kolejny bazarek, tym razem dla psów z Kamieńca: http://www.dogomania.pl/threads/191088-Dla-psów-uratowanych-z-Kamieńca-bazarek-różności-do-28.08.-Pomóż!! Quote
Lionees Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Jutro wyjeżdżam se odetchnąć Mam nadzieję,że mnie nic nie zeźre w wodzie,ani poza nią:diabloti: Zresztą biorę ze sobą psa-obrońcę(Niunie z mojego avatarka):cool3: i mojego syna,także myślę,że urlopik będę miała udany:) Buziaczki,zamelduję się jak wrócę;) Quote
Freya73 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Renata5']Jutro wyjeżdżam se odetchnąć (...) Udanego wypoczynku i duzo duzo slonca. Quote
Recommended Posts