Lionees Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Asior'] bardzo dziękuje.. ale chyba tylko z wyglądu.. z charakteru niestety diabeł wcielony :roll:[/QUOTE] Asiorku,a co byś chciała,żeby był i śliczny i grzeczny?Nie za dobrze byś miała?:evil_lol: Quote
AMIGA Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Asior'] bardzo dziękuje.. ale chyba tylko z wyglądu.. z charakteru niestety diabeł wcielony :roll:[/QUOTE] Hmmmmmmmmmmm po kim on to ma??:evil_lol: Quote
Cantadorra Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Marysia, muszę cię zdyscyplinować. Czemu nie mam odpowiedzi na pw? Hmm.... czekam, czekam, czekam..... Czy się doczekam? Quote
Aga-ta Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [COLOR=black]Przepraszam Patosku, ze odciagam uwage od ciebie, ale...[/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]UWAGA BARDZO PILNE!!![/B] [/COLOR][COLOR=black]Szukamy DT dla ok.2 miesiecznego szczeniaczka, sprawa jest o tyle pilna, ze psiak ma depresje. Siedzi z mordka wcisnieta miedzy kraty i juz chyba nie ma to dla niego znaczenia, co sie z nim stanie. Psiaczek jest czarny podpalany, docelowo bedzie sredni. Czy ktos moze pomoc?[/COLOR] Quote
Asior Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='AMIGA']Hmmmmmmmmmmm po kim on to ma??:evil_lol:[/QUOTE] no chyba po starym :roll: Quote
Isadora7 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Asior']no chyba po starym :roll:[/QUOTE] nie rożsmieszaj... tajemnicą poliszynela na dogo jest po kim ma diabła wcielonego Quote
irenaka Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Isadora7']nie rożsmieszaj... tajemnicą poliszynela na dogo jest po kim ma diabła wcielonego[/QUOTE] Tym razem musimy oszczędzić Asiorka:loveu: Dzisiaj ma WIELKI DZIEŃ;), więc trzymam kciuki:multi:. [quote name='agata51']ystukać. Najwyraźniej nowy wątek chce założyć. Pozdrawia jednakowoż gorąco jdfhdghdjsj.kfxsfdzjd edxfd5494qdc v ddddrrrrrrrjkmbdjdhedul;kjsi9fopsukre7i5't6 eankb'fgje.l vvvvvrxkhfewgn,kip['k5rh[/QUOTE] Nie sposób przejść obojętnie obok takich pozdrowień:loveu:. Jak rozumiem;), mam teraz wycałować Patoska nie tylko od Agatki, ale od wnusi też? A gdzie zdjęcia naszej dzidzi:loveu:? Ja się "chwalę" Patoskiem a zdjęć wnusi nie ma:mad:;) Quote
agata51 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Może w końcu nauczę się wstawiać, bo córy zagonić nie mogę - zniechęciła się po po tych rewolucjach na dogo. Irenko, a może wyślesz na PW instrukcję? Zobaczyć minę córki po wstawieniu przez niekumatą matkę serii zdjęć - bezcenne! Wnusia była zachwycona wizytą na dogo. Tyle "pepów" na raz jeszcze nie widziała. Dla niej wszystko, co się rusza to "pepe", nawet mrówka. No nie, jest jeszcze "baba". Quote
irenaka Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='agata51']Może w końcu nauczę się wstawiać, bo córy zagonić nie mogę - zniechęciła się po po tych rewolucjach na dogo. Irenko, a może wyślesz na PW instrukcję? Zobaczyć minę córki po wstawieniu przez niekumatą matkę serii zdjęć - bezcenne! Wnusia była zachwycona wizytą na dogo. Tyle "pepów" na raz jeszcze nie widziała. Dla niej wszystko, co się rusza to "pepe", nawet mrówka. No nie, jest jeszcze "baba".[/QUOTE] Agatko, chciałam poszukać instrukcji na dogo i w żaden sposób nie mogę jej odnaleźć:shake:. Obawiam się, że sama jej dzisiaj nie napiszę, bo jest zbyt skomplikowana. Może będzie prościej, jak prześlesz zdjęcia do mnie na mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Zdradź choć jedną tajemnicę: jak ma na imię Wnusia:loveu:? Quote
marysia55 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Freya73']O matko, ile musze nadrobic na tym watku. Od strony 415 mam zaleglosci, a nie bylo mnie zaledwie pare dni. [/QUOTE]] Witaj Freya:loveu:, jak się zachciało koleżance 'urlopować' to teraz niestety trzeba gonić peleton:lol: [quote name='Asior']ano potwierdzam, żyję :) a wieczór u Marysi [B]jak zwykle był milusi[/B]... nawet bardzo :cool3:[/QUOTE] dobrze, że dodała [B]jak zwykle[/B];) [quote name='Cantadorra'][B]Marysia, muszę cię zdyscyplinować[/B]. Czemu nie mam odpowiedzi na pw? Hmm.... czekam, czekam, czekam..... Czy się doczekam?[/QUOTE]matko na niebie :crazyeye:... nie odpisałam :shake:. Zaraz ide sprawdzić, czyżby zaatakowała mnie skleroza o której nie wiedziałam:hmmmm::hmmmm: [quote name='irenaka']Tym razem musimy oszczędzić Asiorka:loveu: Dzisiaj ma WIELKI DZIEŃ;), więc trzymam kciuki:multi:.[/QUOTE] czyżby Asior dzisiaj zdawał jakiś egzamin:diabloti: Quote
AMIGA Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Właśnie też mnie skręca ciekawość :oops: co to za wielki dzień u Asior???? Quote
magda222 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='irenaka']Zdradź choć jedną tajemnicę: jak ma na imię Wnusia:loveu:?[/QUOTE] A ja wiem :) Dagusia :) [quote name='AMIGA']Właśnie też mnie skręca ciekawość :oops: co to za wielki dzień u Asior????[/QUOTE] A tego nie wiem... :roll: Ale na wszelki wypadek trzymałam kciuki :) Quote
Isadora7 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='AMIGA']Właśnie też mnie skręca ciekawość :oops: co to za wielki dzień u Asior????[/QUOTE] To ja też na wszelki słuczaj trzymam kciuki Quote
Asior Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Isadora7']nie rożsmieszaj... tajemnicą poliszynela na dogo jest po kim ma diabła wcielonego[/QUOTE] no wiesz co?? teraz to ja strzele focha normalnie... z przytupem jeszcze :mad: [quote name='irenaka']Tym razem musimy oszczędzić Asiorka:loveu: Dzisiaj ma WIELKI DZIEŃ;), więc trzymam kciuki:multi:. [/QUOTE] oj tam , oj tam... dzień jak co dzień.... :roll: [quote name='marysia55'] czyżby Asior dzisiaj zdawał jakiś egzamin:diabloti:[/QUOTE] tia... egzamin z życia :roll: i z głupoty i głupiego marzycielstwa i masy innych zbędnych rzeczy :( Zresztą Ty wiesz wszystko :* mamciu :* [quote name='AMIGA']Właśnie też mnie skręca ciekawość :oops: co to za wielki dzień u Asior????[/QUOTE] Irenka przesadza :eviltong: wcale nie wielki.... zwykła głupotka..... [quote name='magda222'] Ale na wszelki wypadek trzymałam kciuki :)[/QUOTE] wariatki kochane :* [quote name='Isadora7']To ja też na wszelki słuczaj trzymam kciuki[/QUOTE] dzieki kochana... dzięki, że jesteście :placz: Quote
Miki Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Pozdrowienia dla Patosa. Nadrobiłam dziś trochę płatniczych zaległości. Sorki, że tak późno, ale ani dostępu do netu ani kasy na koncie nie miałam. Niestety. Quote
irenaka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='Asior'] Irenka przesadza :eviltong: wcale nie wielki.... zwykła głupotka..... [/QUOTE] Ja tam swoje wiem;) i to nie jest żadna głupotka. Musisz tylko wierzyć w siebie i swoją szczęśliwą gwiazdę, każdy ją ma Kochany Asiorku:loveu: [quote name='Miki']Pozdrowienia dla Patosa. Nadrobiłam dziś trochę płatniczych zaległości. Sorki, że tak późno, ale ani dostępu do netu ani kasy na koncie nie miałam. Niestety.[/QUOTE] Miki, co taka poważna jesteś;) Mam nadzieję, że to nie żadne kłopoty:shake:. Quote
Asior Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 eeeetam ja to chyba mam przesrane tam na górze :placz:... żadnych gwiazd ani nic :( Quote
irenaka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='Asior']eeeetam ja to chyba mam przesrane tam na górze :placz:... żadnych gwiazd ani nic :([/QUOTE] Przy tak optymistycznym nastawieniu do życia, to faktycznie nic nie wskórasz:evil_lol: Coś mi się wydaje, że znowu musi Ci ciotka wyprostować kręgosłup;). Na kozetkę zapraszam!!:evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='irenaka']Przy tak optymistycznym nastawieniu do życia, to faktycznie nic nie wskórasz:evil_lol: Coś mi się wydaje, że znowu musi Ci ciotka wyprostować kręgosłup;). Na kozetkę zapraszam!!:evil_lol:[/QUOTE]ja mogę się przyłączyć do tego prostowania kręgosłupa :-). We dwójkę może damy radę:mad:. Quote
irenaka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='Asior']mnie już nic nie naprostuje :( ehhhh[/QUOTE] Jak się z Marysią:loveu: zabierzemy za Ciebie , to biegusiem naprostujemy kręgosłupik:lmaa:, albo dwie mamuśki siądą na Ciebie i kręgosłup zajmie miejsce biustu. Po co Ci to? Biust się przyda;) Quote
Isadora7 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [B]A ja się naprostuję... postanowiłam sobie kupić taki wózek. Czyż to nie swiadzy o moim naprostowaniu?[/B]:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [IMG]http://www.dogszone.pl/images/product_images/popup_images/262_0.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='Isadora7'][B]A ja się naprostuję... postanowiłam sobie kupić taki wózek. Czyż to nie swiadzy o moim naprostowaniu?[/B]:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [/QUOTE] Szokujące jest to, że nie ma w tym wózku jamników, a to już można nazwać postępem i lekkim naprostowaniem;). Quote
Cantadorra Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Asior']mnie już nic nie naprostuje :( ehhhh[/QUOTE] Asior, a jak zarazisz swoim pesymizmem pół dogo, to kto będzie płacił za terapię? Quote
Recommended Posts