Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asior']

bardzo dziękuje.. ale chyba tylko z wyglądu.. z charakteru niestety diabeł wcielony :roll:[/QUOTE]
Asiorku,a co byś chciała,żeby był i śliczny i grzeczny?Nie za dobrze byś miała?:evil_lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']

bardzo dziękuje.. ale chyba tylko z wyglądu.. z charakteru niestety diabeł wcielony :roll:[/QUOTE]

Hmmmmmmmmmmm po kim on to ma??:evil_lol:

Posted

[COLOR=black]Przepraszam Patosku, ze odciagam uwage od ciebie, ale...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]UWAGA BARDZO PILNE!!![/B] [/COLOR][COLOR=black]Szukamy DT dla ok.2 miesiecznego szczeniaczka, sprawa jest o tyle pilna, ze psiak ma depresje. Siedzi z mordka wcisnieta miedzy kraty i juz chyba nie ma to dla niego znaczenia, co sie z nim stanie. Psiaczek jest czarny podpalany, docelowo bedzie sredni. Czy ktos moze pomoc?[/COLOR]

Posted

[quote name='Isadora7']nie rożsmieszaj... tajemnicą poliszynela na dogo jest po kim ma diabła wcielonego[/QUOTE]

Tym razem musimy oszczędzić Asiorka:loveu:
Dzisiaj ma WIELKI DZIEŃ;), więc trzymam kciuki:multi:.

[quote name='agata51']ystukać. Najwyraźniej nowy wątek chce założyć. Pozdrawia jednakowoż gorąco

jdfhdghdjsj.kfxsfdzjd edxfd5494qdc v ddddrrrrrrrjkmbdjdhedul;kjsi9fopsukre7i5't6
eankb'fgje.l vvvvvrxkhfewgn,kip['k5rh[/QUOTE]

Nie sposób przejść obojętnie obok takich pozdrowień:loveu:.
Jak rozumiem;), mam teraz wycałować Patoska nie tylko od Agatki, ale od wnusi też?
A gdzie zdjęcia naszej dzidzi:loveu:? Ja się "chwalę" Patoskiem a zdjęć wnusi nie ma:mad:;)

Posted

Może w końcu nauczę się wstawiać, bo córy zagonić nie mogę - zniechęciła się po po tych rewolucjach na dogo. Irenko, a może wyślesz na PW instrukcję? Zobaczyć minę córki po wstawieniu przez niekumatą matkę serii zdjęć - bezcenne!

Wnusia była zachwycona wizytą na dogo. Tyle "pepów" na raz jeszcze nie widziała. Dla niej wszystko, co się rusza to "pepe", nawet mrówka. No nie, jest jeszcze "baba".

Posted

[quote name='agata51']Może w końcu nauczę się wstawiać, bo córy zagonić nie mogę - zniechęciła się po po tych rewolucjach na dogo. Irenko, a może wyślesz na PW instrukcję? Zobaczyć minę córki po wstawieniu przez niekumatą matkę serii zdjęć - bezcenne!

Wnusia była zachwycona wizytą na dogo. Tyle "pepów" na raz jeszcze nie widziała. Dla niej wszystko, co się rusza to "pepe", nawet mrówka. No nie, jest jeszcze "baba".[/QUOTE]

Agatko, chciałam poszukać instrukcji na dogo i w żaden sposób nie mogę jej odnaleźć:shake:.
Obawiam się, że sama jej dzisiaj nie napiszę, bo jest zbyt skomplikowana.
Może będzie prościej, jak prześlesz zdjęcia do mnie na mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Zdradź choć jedną tajemnicę: jak ma na imię Wnusia:loveu:?

Posted

[quote name='Freya73']O matko, ile musze nadrobic na tym watku. Od strony 415 mam zaleglosci, a nie bylo mnie zaledwie pare dni. [/QUOTE]] Witaj Freya:loveu:, jak się zachciało koleżance 'urlopować' to teraz niestety trzeba gonić peleton:lol:
[quote name='Asior']ano potwierdzam, żyję :)
a wieczór u Marysi [B]jak zwykle był milusi[/B]... nawet bardzo :cool3:[/QUOTE] dobrze, że dodała [B]jak zwykle[/B];)
[quote name='Cantadorra'][B]Marysia, muszę cię zdyscyplinować[/B]. Czemu nie mam odpowiedzi na pw? Hmm.... czekam, czekam, czekam..... Czy się doczekam?[/QUOTE]matko na niebie :crazyeye:... nie odpisałam :shake:. Zaraz ide sprawdzić, czyżby zaatakowała mnie skleroza o której nie wiedziałam:hmmmm::hmmmm:
[quote name='irenaka']Tym razem musimy oszczędzić Asiorka:loveu:
Dzisiaj ma WIELKI DZIEŃ;), więc trzymam kciuki:multi:.[/QUOTE] czyżby Asior dzisiaj zdawał jakiś egzamin:diabloti:

Posted

[quote name='irenaka']Zdradź choć jedną tajemnicę: jak ma na imię Wnusia:loveu:?[/QUOTE]

A ja wiem :) Dagusia :)

[quote name='AMIGA']Właśnie też mnie skręca ciekawość :oops: co to za wielki dzień u Asior????[/QUOTE]

A tego nie wiem... :roll:
Ale na wszelki wypadek trzymałam kciuki :)

Posted

[quote name='Isadora7']nie rożsmieszaj... tajemnicą poliszynela na dogo jest po kim ma diabła wcielonego[/QUOTE]

no wiesz co?? teraz to ja strzele focha normalnie... z przytupem jeszcze :mad:

[quote name='irenaka']Tym razem musimy oszczędzić Asiorka:loveu:
Dzisiaj ma WIELKI DZIEŃ;), więc trzymam kciuki:multi:.
[/QUOTE]

oj tam , oj tam... dzień jak co dzień.... :roll:

[quote name='marysia55']
czyżby Asior dzisiaj zdawał jakiś egzamin:diabloti:[/QUOTE]

tia... egzamin z życia :roll: i z głupoty i głupiego marzycielstwa i masy innych zbędnych rzeczy :(
Zresztą Ty wiesz wszystko :* mamciu :*

[quote name='AMIGA']Właśnie też mnie skręca ciekawość :oops: co to za wielki dzień u Asior????[/QUOTE]

Irenka przesadza :eviltong: wcale nie wielki.... zwykła głupotka.....

[quote name='magda222']
Ale na wszelki wypadek trzymałam kciuki :)[/QUOTE]

wariatki kochane :*

[quote name='Isadora7']To ja też na wszelki słuczaj trzymam kciuki[/QUOTE]

dzieki kochana... dzięki, że jesteście :placz:

Posted

Pozdrowienia dla Patosa. Nadrobiłam dziś trochę płatniczych zaległości. Sorki, że tak późno, ale ani dostępu do netu ani kasy na koncie nie miałam. Niestety.

Posted

[quote name='Asior']

Irenka przesadza :eviltong: wcale nie wielki.... zwykła głupotka.....

[/QUOTE]

Ja tam swoje wiem;) i to nie jest żadna głupotka.
Musisz tylko wierzyć w siebie i swoją szczęśliwą gwiazdę, każdy ją ma Kochany Asiorku:loveu:

[quote name='Miki']Pozdrowienia dla Patosa. Nadrobiłam dziś trochę płatniczych zaległości. Sorki, że tak późno, ale ani dostępu do netu ani kasy na koncie nie miałam. Niestety.[/QUOTE]

Miki, co taka poważna jesteś;) Mam nadzieję, że to nie żadne kłopoty:shake:.

Posted

[quote name='Asior']eeeetam ja to chyba mam przesrane tam na górze :placz:...
żadnych gwiazd ani nic :([/QUOTE]

Przy tak optymistycznym nastawieniu do życia, to faktycznie nic nie wskórasz:evil_lol:
Coś mi się wydaje, że znowu musi Ci ciotka wyprostować kręgosłup;).
Na kozetkę zapraszam!!:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Przy tak optymistycznym nastawieniu do życia, to faktycznie nic nie wskórasz:evil_lol:
Coś mi się wydaje, że znowu musi Ci ciotka wyprostować kręgosłup;).
Na kozetkę zapraszam!!:evil_lol:[/QUOTE]ja mogę się przyłączyć do tego prostowania kręgosłupa :-). We dwójkę może damy radę:mad:.

Posted

[quote name='Asior']mnie już nic nie naprostuje :(
ehhhh[/QUOTE]

Jak się z Marysią:loveu: zabierzemy za Ciebie , to biegusiem naprostujemy kręgosłupik:lmaa:, albo dwie mamuśki siądą na Ciebie i kręgosłup zajmie miejsce biustu.
Po co Ci to? Biust się przyda;)

Posted

[B]A ja się naprostuję... postanowiłam sobie kupić taki wózek. Czyż to nie swiadzy o moim naprostowaniu?[/B]:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

[IMG]http://www.dogszone.pl/images/product_images/popup_images/262_0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Isadora7'][B]A ja się naprostuję... postanowiłam sobie kupić taki wózek. Czyż to nie swiadzy o moim naprostowaniu?[/B]:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

[/QUOTE]

Szokujące jest to, że nie ma w tym wózku jamników, a to już można nazwać postępem i lekkim naprostowaniem;).