gusia0106 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dziewczyny moje Krakowskie, prośbę mam. Szukam kogoś kto zrobiłby mi przedadopcyjną w Krakowie. Na ulicy Myśliwskiej, skręca się z Nowohuckiej, niedaleko stadionu SKS Podgórze. Czy któraś z Was mogłaby pomóc? Quote
mysza 1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='gusia0106']Dziewczyny moje Krakowskie, prośbę mam. Szukam kogoś kto zrobiłby mi przedadopcyjną w Krakowie. Na ulicy Myśliwskiej, skręca się z Nowohuckiej, niedaleko stadionu SKS Podgórze. Czy któraś z Was mogłaby pomóc?[/QUOTE] Dla kogo? :eviltong: Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='gusia0106']Dziewczyny moje Krakowskie, prośbę mam. Szukam kogoś kto zrobiłby mi przedadopcyjną w Krakowie. Na ulicy Myśliwskiej, skręca się z Nowohuckiej, niedaleko stadionu SKS Podgórze. Czy któraś z Was mogłaby pomóc?[/QUOTE] Ja odpadam, bo padłam:shake:. Chyba, że nikogo nie znajdziesz do poniedziałku, to podjadę jak będę w trasie na Niepołomice ( trochę nadrobię). I to też nie na 100%, bo nie wiem ile czasu zajmie mi adopcja Amorka. Quote
gusia0106 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mysza 1']Dla kogo? :eviltong:[/QUOTE] Dla Trymera ;) A mówi Wam coś nazwisko Agnieszka Grochal lub Grochul? ;) Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='gusia0106']Dla Trymera ;) A mówi Wam coś nazwisko Agnieszka Grochal lub Grochul? ;)[/QUOTE] Czy Ty chcesz Agnieszkę sprawdzać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gusia0106 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='irenaka']Czy Ty chcesz Agnieszkę sprawdzać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie :) Ale ona kiedyś już sprawdzała ten dom bo oni adoptowali starszego psa z krakowskiego schronu więc może nie ma co sprawdzać ;) Znasz Irenko? Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='gusia0106']Nie :) Ale ona kiedyś już sprawdzała ten dom bo oni adoptowali starszego psa z krakowskiego schronu więc może nie ma co sprawdzać ;) Znasz Irenko?[/QUOTE] Jeżeli Agnieszka dom sprawdzała i dała psa, to bym się pięć minut nie zastanawiała, czy dać następnego. Ale na wszelki wypadek zapytaj jakie były losy tego poprzedniego psa, którego wydawała Aga. A może chcesz telefon do Agi? Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='AMIGA']Ja nie wymysliłam, ja patrzę trzeźwym okiem[/QUOTE] Coś musimy zrobić chyba z tą trzeźwością?:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='irenaka']Coś musimy zrobić chyba z tą trzeźwością?:evil_lol:[/QUOTE] Rozumiem .. to znaczy czas się nawalić jak meserszmit Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Asior']no no.. jedno malibu i po sprawie[/QUOTE] [quote name='Isadora7']Rozumiem .. to znaczy czas się nawalić jak meserszmit[/QUOTE] Jak widzę macie różne zdania:evil_lol:. Poczekajmy na odpowiedź Amigi. Quote
Asior Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 no ja r óżne?? ja się nawaliłam malibu jak meserszmit :P Quote
Isadora7 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='irenaka']Jak widzę macie różne zdania:evil_lol:. Poczekajmy na odpowiedź Amigi.[/QUOTE] [quote name='Asior']no ja r óżne?? ja się nawaliłam malibu jak meserszmit :P[/QUOTE] Jakby nie patrzeć cel jest jeden ................ meserszmit :) Quote
marysia55 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Asior']no ja r óżne?? ja się nawaliłam malibu jak meserszmit :P[/QUOTE] pamiętam:diabloti: Quote
Asior Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='marysia55']pamiętam:diabloti:[/QUOTE] matka, Ty się nie wychylaj bo nie lepsza byłaś ;p Quote
marysia55 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Asior']matka, Ty się nie wychylaj bo nie lepsza byłaś ;p[/QUOTE] nie pamiętam córeczko :diabloti: Quote
danka4u1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='marysia55']nie pamiętam córeczko :diabloti:[/QUOTE] Rany, Maryś!!! To ja na babcię teraz awansowałam !!Litości córeczko!! Quote
Asior Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='danka4u1']Rany, Maryś!!! To ja na babcię teraz awansowałam !!Litości córeczko!![/QUOTE] nie nie, to moja adopcyjna mama ( no może nie całkiem adopcyjna, mamy maleńki plan, ale o tym sza :p ) Quote
marysia55 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='danka4u1']Rany, Maryś!!! To ja na babcię teraz awansowałam !!Litości córeczko!![/QUOTE] Danusia ja nie mogę być Twoją córeczką :shake:. Za młoda jesteś kobieto:lol::lol:, ale adoptować Asiora mogę :p:p z całą jej 'czeredą'. To jest tzw. konspiracja :roll: Quote
danka4u1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='marysia55']Danusia ja nie mogę być Twoją córeczką :shake:. Za młoda jesteś kobieto:lol::lol:, [/QUOTE] Dzieki za komplement dobra kobieto. Nie będę wyprowadzać Cię z błędu:shake: Quote
marysia55 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='danka4u1']Dzieki za komplement dobra kobieto. Nie będę wyprowadzać Cię z błędu:shake:[/QUOTE] nawet nie próbuj bo Ci nie uwierzę:shake: Quote
AMIGA Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='irenaka']Jak widzę macie różne zdania:evil_lol:. Poczekajmy na odpowiedź Amigi.[/QUOTE] Mnie nie pytajcie, bo w życiu jeszcze Malibu nie piłam Quote
Isadora7 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='AMIGA']Mnie nie pytajcie, bo w życiu jeszcze Malibu nie piłam[/QUOTE] W tej kwestii mamy podobne doświadczenia. Tylko zę ja spróbowałam... dwa razy czyli pierwszy i ostatni. Dla mnie łyskacz, brendy, koniaczek dobry dżinik :) Quote
AMIGA Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Isadora7']W tej kwestii mamy podobne doświadczenia. Tylko zę ja spróbowałam... dwa razy czyli pierwszy i ostatni. Dla mnie łyskacz, brendy, koniaczek dobry dżinik :)[/QUOTE] I Brezerek :oops: najlepiej melonowy Hmmmmmmmmmm a co u Patosiątka slychać Quote
Cantadorra Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ja to też wolę mocnych facetów, tacy, którzy są najlepszymi przyjaciółmi kobiety: Johnny Walker, Jim Beam, Jack Daniel`s........ :) Quote
Recommended Posts