Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny moje Krakowskie, prośbę mam.

Szukam kogoś kto zrobiłby mi przedadopcyjną w Krakowie.
Na ulicy Myśliwskiej, skręca się z Nowohuckiej, niedaleko stadionu SKS Podgórze.

Czy któraś z Was mogłaby pomóc?

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Dziewczyny moje Krakowskie, prośbę mam.

Na ulicy Myśliwskiej, skręca się z Nowohuckiej, niedaleko stadionu SKS Podgórze.

Czy któraś z Was mogłaby pomóc?[/QUOTE]

Dla kogo? :eviltong:

Posted

[quote name='gusia0106']Dziewczyny moje Krakowskie, prośbę mam.

Czy któraś z Was mogłaby pomóc?[/QUOTE]

Ja odpadam, bo padłam:shake:.
Chyba, że nikogo nie znajdziesz do poniedziałku, to podjadę jak będę w trasie na Niepołomice ( trochę nadrobię). I to też nie na 100%, bo nie wiem ile czasu zajmie mi adopcja Amorka.

Posted

[quote name='gusia0106']Dla Trymera ;)

A mówi Wam coś nazwisko Agnieszka Grochal lub Grochul? ;)[/QUOTE]

Czy Ty chcesz Agnieszkę sprawdzać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Czy Ty chcesz Agnieszkę sprawdzać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Nie :) Ale ona kiedyś już sprawdzała ten dom bo oni adoptowali starszego psa z krakowskiego schronu więc może nie ma co sprawdzać ;)

Znasz Irenko?

Posted

[quote name='gusia0106']Nie :) Ale ona kiedyś już sprawdzała ten dom bo oni adoptowali starszego psa z krakowskiego schronu więc może nie ma co sprawdzać ;)

Znasz Irenko?[/QUOTE]

Jeżeli Agnieszka dom sprawdzała i dała psa, to bym się pięć minut nie zastanawiała, czy dać następnego.
Ale na wszelki wypadek zapytaj jakie były losy tego poprzedniego psa, którego wydawała Aga.
A może chcesz telefon do Agi?

Posted

[quote name='Asior']no no.. jedno malibu i po sprawie[/QUOTE]

[quote name='Isadora7']Rozumiem .. to znaczy czas się nawalić jak meserszmit[/QUOTE]

Jak widzę macie różne zdania:evil_lol:.
Poczekajmy na odpowiedź Amigi.

Posted

[quote name='irenaka']Jak widzę macie różne zdania:evil_lol:.
Poczekajmy na odpowiedź Amigi.[/QUOTE]

[quote name='Asior']no ja r óżne??
ja się nawaliłam malibu jak meserszmit :P[/QUOTE]

Jakby nie patrzeć cel jest jeden ................ meserszmit :)

Posted

[quote name='danka4u1']Rany, Maryś!!! To ja na babcię teraz awansowałam !!Litości córeczko!![/QUOTE]

nie nie, to moja adopcyjna mama ( no może nie całkiem adopcyjna, mamy maleńki plan, ale o tym sza :p )

Posted

[quote name='danka4u1']Rany, Maryś!!! To ja na babcię teraz awansowałam !!Litości córeczko!![/QUOTE] Danusia ja nie mogę być Twoją córeczką :shake:. Za młoda jesteś kobieto:lol::lol:, ale adoptować Asiora mogę :p:p z całą jej 'czeredą'. To jest tzw. konspiracja :roll:

Posted

[quote name='marysia55']Danusia ja nie mogę być Twoją córeczką :shake:. Za młoda jesteś kobieto:lol::lol:, [/QUOTE]
Dzieki za komplement dobra kobieto. Nie będę wyprowadzać Cię z błędu:shake:

Posted

[quote name='irenaka']Jak widzę macie różne zdania:evil_lol:.
Poczekajmy na odpowiedź Amigi.[/QUOTE]

Mnie nie pytajcie, bo w życiu jeszcze Malibu nie piłam

Posted

[quote name='AMIGA']Mnie nie pytajcie, bo w życiu jeszcze Malibu nie piłam[/QUOTE]

W tej kwestii mamy podobne doświadczenia. Tylko zę ja spróbowałam... dwa razy czyli pierwszy i ostatni. Dla mnie łyskacz, brendy, koniaczek dobry dżinik :)

Posted

[quote name='Isadora7']W tej kwestii mamy podobne doświadczenia. Tylko zę ja spróbowałam... dwa razy czyli pierwszy i ostatni. Dla mnie łyskacz, brendy, koniaczek dobry dżinik :)[/QUOTE]

I Brezerek :oops: najlepiej melonowy
Hmmmmmmmmmm a co u Patosiątka slychać