Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIGA']Hiiihiii, u mnie we wtorek będzie lanie?????[/QUOTE]

Nie gniewaj się, ale nie będziemy. Musimy wizytę kontrolną;) przełożyć na inne, lepsze czasy. Nie mogę:shake:.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Nie gniewaj się, ale nie będziemy. Musimy wizytę kontrolną;) przełożyć na inne, lepsze czasy. Nie mogę:shake:.[/QUOTE]

Buuuuuuuuuuuuuuuu a ja już zaczęłam sprzątać :-(

Posted

[quote name='AMIGA']Buuuuuuuuuuuuuuuu a ja już zaczęłam sprzątać :-([/QUOTE]

Może wystarczy Ci energii i wskoczysz z tym odkurzaczem do mnie:modla:?
Mam super demolkę:help1:

Posted

[quote name='irenaka']Może wystarczy Ci energii i wskoczysz z tym odkurzaczem do mnie:modla:?
Mam super demolkę:help1:[/QUOTE]

I do mnie, i do mnie z tym odkurzaczem!!!! Psie koty czają się po kątach, pająki oplatają nas swoją siecią, ogony diabłów z sufitów zwisają.

Patos [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_9_14.gif[/IMG]

Posted

Irenko, jaka ja tam dla ciebie konkurencja? Ale ogony diabłów na pewno mam dłuższe. Jeżeli w ogóle wiesz, co to takiego :eviltong: A w ogóle, to idź już spać, dziewczyno.

Posted

[quote name='agata51']Irenko, jaka ja tam dla ciebie konkurencja? Ale ogony diabłów na pewno mam dłuższe. Jeżeli w ogóle wiesz, co to takiego :eviltong: A w ogóle, to idź już spać, dziewczyno.[/QUOTE]

Ogony diabłów?
Faktycznie nie wiem co to takiego. Mam nadzieję, że mnie uświadomisz;).
Dzisiaj nie spałam całą noc Agatko i nie zasnę, dopóki Tania nie dojedzie do domu i nie będzie bezpieczna:-(.

Posted

[quote name='irenaka']Ogony diabłów?
Dzisiaj nie spałam całą noc Agatko i nie zasnę, dopóki Tania nie dojedzie do domu i nie będzie bezpieczna:-(.[/QUOTE]

a jak ten watek tani przeczytac?drugi raz sie biore za czytanie,i nie moge.

Posted

[quote name='Cantadorra']Agata, odcyfruj "ogony diablow". To juz kolejny wątek na ktorym nie rozumiem co ludzie piszą. Jak tak dalej pojdzie, to się sfrustruję :([/QUOTE]

Bierze nas na przetrzymanie spryciara;).

Posted

O matko, noc coraz krótsza, wątków coraz więcej. Ogony diabłów to są takie czarne cząsteczki kurzu i brudu, co to przylepiają się do siebie i tworzą łańcuchy zwisające z sufitu. Lubią ciepłe, ciemne kąty, do których z rzadka światło i odkurzacz dociera. Siedzą sobie te diabły nad sufitem, powiewają ogonami lżejszymi od powietrza i czekają, aż przyjdzie wielkanoc albo bożenarodzenie i TŻ wreszcie się z nimi upora. Nie wierzę, że nie macie diablich ogonów na suficie. Matko, a może macie?!

Posted

[quote name='irenaka']Ogony diabłów?
Dzisiaj nie spałam całą noc Agatko i nie zasnę, dopóki Tania nie dojedzie do domu i nie będzie bezpieczna:-(.[/QUOTE]JUz wiem co to te ogony:/ teraz juz nie odpuszcze jak sie pojawią-bo diabłów nie lubię, tym bardziej ich ogonow:p
Irenko...Tania juz bezpieczna..???

Posted

[quote name='marysia55']Witaj Patosku. Zwyczajowo zabieram cie na wieczorny spacerek.[/QUOTE]

A ja na bardzowczesnoporanny. Na przekór marysi :eviltong: Postanowiłam zwyczajowo być przeciwko zwyczajom - cokolwiek to znaczy. Jutro/dzisiaj wbrew zwyczajowi zjawię się
koło południa.

Patos, zapraszam.

Posted

[quote name='agata51']A ja na bardzowczesnoporanny. Na przekór marysi :eviltong: Postanowiłam zwyczajowo być przeciwko zwyczajom - cokolwiek to znaczy. [B]Jutro/dzisiaj wbrew zwyczajowi zjawię się koło południa. [/B]Patos, zapraszam.[/QUOTE] Agatka obiecała i słowa nie dotrzymała. Ja tradycyjnie zabieram Patosa na nocny obchód.

Posted

[quote name='marysia55']Agatka obiecała i słowa nie dotrzymała. Ja tradycyjnie zabieram Patosa na nocny obchód.[/QUOTE]
Wierne przyjaciólki i miłosniczki Patoska- MArysia i Agatka czuwają w dzień i w nocy:loveu::loveu::loveu::loveu: Ale Szczęsciarz z chłopaka jest:D

Posted

[quote name='irenaka']Zero:shake:, ale powtarzam aż do skutku. Chyba, że masz jeszcze jakiś pomysł.[/QUOTE]
Brak pomysłów, miałam nadzieję, ze ktoś go zauważył :(

Posted

[quote name='marysia55']Agatka obiecała i słowa nie dotrzymała. Ja tradycyjnie zabieram Patosa na nocny obchód.[/QUOTE]

Świnia jestem i tyle [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_42.gif[/IMG] Za to dzisiaj wyręczę Marysię.