Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cantadorra']Asior!!! Halo, prosze sie nie warunkowac negatywnie, może zaowocowac depresją![/QUOTE]

jak nie mieć depresji jak mnie nikt nie koFFFA :placz:
buuu

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior, zmieniaj koniecznie schematy poznawcze, bo wieje triadą depresyjną Becka :)

Sluchajcie, Patos powalil mnie na kolana, jest przepiekny, slodki, czarujący, sliczny i .... brak mi slow. Zdjecia rozwalaja czlowieka na lopatki. Ten gosc musi miec dobry dom, malo powiedziane, super dom.

Posted

[quote name='Cantadorra']
Sluchajcie, Patos powalil mnie na kolana, jest przepiekny, slodki, czarujący, sliczny i .... brak mi slow. Zdjecia rozwalaja czlowieka na lopatki. Ten gosc musi miec dobry dom, malo powiedziane, super dom.[/QUOTE]

Najlepszy, ciepły i spokojny!! Taki dom gdzieś jest, to tylko kwestia czasu jak do niego dotrę.
Oby to było wcześniej niż później.
Kolejne allegro dla Patoska:
[URL]http://www.allegro.pl/item921093818_owczarek_patos_dziecko_szyderstwa_losu.html[/URL]

Asiorku:loveu:, serdecznie Ci dziękuję za pomoc. Czy Ty wiesz, że to już rok jak ogłaszasz wszystkie psy krzyczkowe pod moją opieką na allegro? Jak Ty dziewczyno tak długo ze mną wytrzymałaś?;)
Ogromnie dziękuję!!:Rose:

Posted

[quote name='irenaka']
Asiorku:loveu:, serdecznie Ci dziękuję za pomoc. Czy Ty wiesz, że to już rok jak ogłaszasz wszystkie psy krzyczkowe pod moją opieką na allegro? [B]Jak Ty dziewczyno tak długo ze mną wytrzymałaś[/B]?;)
[/QUOTE]

no właśnie nie wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka'][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/1945/patos201.jpg[/IMG]
[/QUOTE] [B][CENTER][COLOR="#000080"]skoro mi tak uszy stoją to znaczy, że czekam na przysmaki[/COLOR][/CENTER][/B]
[CENTER]to zdjęcie powinno się znaleźć na allegro:lol::lol:[/CENTER]

Posted

[quote name='PaulinaB']Rozliczenie 16-28.02.2010
Nr rachunku 08/10
pobyt w hotelu 13 dnix15zl= 195zł
esstentiale 30zl
rumen tabs 10zl
suma 235zl[/QUOTE]

Małe wyjaśnienie dziewczyny do tego rozliczenia.
Wczoraj dzwoniła Bożenka i ustaliłyśmy że, skoro Patoskowi zdarza się zjeść tak jak Amorkowi niekoniecznie same smakołyki;), kupi zestawik witamin również dla Patoska.

I jeszcze sprawa badań. Rozmawiałam z naszym Panem doktorkiem. Jest w tym tygodniu uziemiony, bo bez samochodu. Chce jechać do Niepołomic w niedzielę, ale myślę, że damy człowiekowi odpoczać a badania zrobimy na spokojnie w przyszłym tygodniu. OK?

Posted

Prosze wymiziac ode mnie Patosa. Dom znajdzie sie, kwestia czasu (oby niedlugiego). Bedziemy jeszcze wszystkie mile zaskoczone. Wiem, mowie jak wrozka ... ale ponoc moje slowa sie spelniaja.;)

[B][COLOR=silver]Dziewczyny, kto na forum jest od malamutow, husky?[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Cantadorra']Marysia, wybrala moje ulubione zjecie Patoska. W tym psie jest tyle zycia, ze ho ho![/QUOTE] czyli mamy podobne gusta :lol::lol: Patosek jest superzasty :p:p, a na tym właśnie zdjęciu wygląda jak prawdziwy owczarek niemiecki z rodowodem :roll:

Posted

Nie wiem jak tam u Was cioteczki Patosowe, ale u nas ślisko jak licho. Właśnie na psim spacerze wywinęłam orła i nabiłam sobie solidnego guza. Zawsze byłam stuknięta, ale teraz to już przeszłam sama siebie.

Posted

[quote name='Miki']Nie wiem jak tam u Was cioteczki Patosowe, ale u nas ślisko jak licho. Właśnie na psim spacerze wywinęłam orła i nabiłam sobie solidnego guza. Zawsze byłam stuknięta, ale teraz to już przeszłam sama siebie.[/QUOTE]

Nie podoba mi się Miki, że bierzesz ze mnie przykład:nono:.
Ja rączka , Ty główka:evil_lol:.
Lepiej, żeby już reszta dziewczyn uważała:).

Posted

[quote name='irenaka']
Lepiej, żeby już reszta dziewczyn uważała:).[/QUOTE]

zdecydowanie, solidnie się potłukłam. Dobrze, że u nas dziś deszcz pada. Może ta zima juz sobie odpuści