Asior Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Cantadorra']Asior!!! Halo, prosze sie nie warunkowac negatywnie, może zaowocowac depresją![/QUOTE] jak nie mieć depresji jak mnie nikt nie koFFFA :placz: buuu Quote
agata51 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Asior']jak nie mieć depresji jak mnie nikt nie koFFFA :placz: buuu[/QUOTE] Jak to nikt? A ja to co?! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/200.gif[/IMG] Quote
Cantadorra Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Asior, zmieniaj koniecznie schematy poznawcze, bo wieje triadą depresyjną Becka :) Sluchajcie, Patos powalil mnie na kolana, jest przepiekny, slodki, czarujący, sliczny i .... brak mi slow. Zdjecia rozwalaja czlowieka na lopatki. Ten gosc musi miec dobry dom, malo powiedziane, super dom. Quote
irenaka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Cantadorra'] Sluchajcie, Patos powalil mnie na kolana, jest przepiekny, slodki, czarujący, sliczny i .... brak mi slow. Zdjecia rozwalaja czlowieka na lopatki. Ten gosc musi miec dobry dom, malo powiedziane, super dom.[/QUOTE] Najlepszy, ciepły i spokojny!! Taki dom gdzieś jest, to tylko kwestia czasu jak do niego dotrę. Oby to było wcześniej niż później. Kolejne allegro dla Patoska: [URL]http://www.allegro.pl/item921093818_owczarek_patos_dziecko_szyderstwa_losu.html[/URL] Asiorku:loveu:, serdecznie Ci dziękuję za pomoc. Czy Ty wiesz, że to już rok jak ogłaszasz wszystkie psy krzyczkowe pod moją opieką na allegro? Jak Ty dziewczyno tak długo ze mną wytrzymałaś?;) Ogromnie dziękuję!!:Rose: Quote
PaulinaB Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Rozliczenie 16-28.02.2010 Nr rachunku 08/10 pobyt w hotelu 13 dnix15zl= 195zł esstentiale 30zl rumen tabs 10zl suma 235zl Quote
ewatonieja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Patosie kiedy nadejdzie ten szczęsliwy dzień? żeby już na wiosnę ktoś Cie pokochał skoro zimą nikt nie chce Quote
Freya73 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zdjecia rozkladaja na lopatki, bardzo rozesmiany pies. Ja rowniez wierze, ze jest gdzies dla Patosa dom, ten jedyny, cieply, kochany ... Quote
Asior Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='irenaka'] Asiorku:loveu:, serdecznie Ci dziękuję za pomoc. Czy Ty wiesz, że to już rok jak ogłaszasz wszystkie psy krzyczkowe pod moją opieką na allegro? [B]Jak Ty dziewczyno tak długo ze mną wytrzymałaś[/B]?;) [/QUOTE] no właśnie nie wiem :evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='irenaka'][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/1945/patos201.jpg[/IMG] [/QUOTE] [B][CENTER][COLOR="#000080"]skoro mi tak uszy stoją to znaczy, że czekam na przysmaki[/COLOR][/CENTER][/B] [CENTER]to zdjęcie powinno się znaleźć na allegro:lol::lol:[/CENTER] Quote
irenaka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='PaulinaB']Rozliczenie 16-28.02.2010 Nr rachunku 08/10 pobyt w hotelu 13 dnix15zl= 195zł esstentiale 30zl rumen tabs 10zl suma 235zl[/QUOTE] Małe wyjaśnienie dziewczyny do tego rozliczenia. Wczoraj dzwoniła Bożenka i ustaliłyśmy że, skoro Patoskowi zdarza się zjeść tak jak Amorkowi niekoniecznie same smakołyki;), kupi zestawik witamin również dla Patoska. I jeszcze sprawa badań. Rozmawiałam z naszym Panem doktorkiem. Jest w tym tygodniu uziemiony, bo bez samochodu. Chce jechać do Niepołomic w niedzielę, ale myślę, że damy człowiekowi odpoczać a badania zrobimy na spokojnie w przyszłym tygodniu. OK? Quote
irenaka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Asior']no właśnie nie wiem :evil_lol:[/QUOTE] Obiecuję, być bardziej upier...;) Dobrze, że wrócił Ci humorek:evil_lol: Quote
Cantadorra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Marysia, wybrala moje ulubione zjecie Patoska. W tym psie jest tyle zycia, ze ho ho! Quote
feliksik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jestem dziś u Patoska, zreszta jak codziennie, choć nie zawsze piszę Quote
Freya73 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Prosze wymiziac ode mnie Patosa. Dom znajdzie sie, kwestia czasu (oby niedlugiego). Bedziemy jeszcze wszystkie mile zaskoczone. Wiem, mowie jak wrozka ... ale ponoc moje slowa sie spelniaja.;) [B][COLOR=silver]Dziewczyny, kto na forum jest od malamutow, husky?[/COLOR][/B] Quote
gusia0106 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Freya73'] [B][COLOR=silver]Dziewczyny, kto na forum jest od malamutow, husky?[/COLOR][/B][/QUOTE] NiJaSe ;) Quote
Soema Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='gusia0106']NiJaSe ;)[/QUOTE] I Basia :) Quote
marysia55 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Cantadorra']Marysia, wybrala moje ulubione zjecie Patoska. W tym psie jest tyle zycia, ze ho ho![/QUOTE] czyli mamy podobne gusta :lol::lol: Patosek jest superzasty :p:p, a na tym właśnie zdjęciu wygląda jak prawdziwy owczarek niemiecki z rodowodem :roll: Quote
agata51 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Patosku, jak to dobrze, że nie jesteś ON z rodowodem - unikniesz problemów z kręgosłupem! No i pokażcie mi ONka z takimi łapami! Quote
Miki Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Nie wiem jak tam u Was cioteczki Patosowe, ale u nas ślisko jak licho. Właśnie na psim spacerze wywinęłam orła i nabiłam sobie solidnego guza. Zawsze byłam stuknięta, ale teraz to już przeszłam sama siebie. Quote
feliksik Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Miki'](...) Zawsze byłam stuknięta, ale teraz to już przeszłam sama siebie.[/QUOTE] :turn-l::turn-l: Quote
monika083 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 prosze ,zajrzyjcie ,koszmar! psy glodzone ,na lancuchach ,potrzebne tymczasy.. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180068-PiekA-o-w-centrum-kielc-Ratunku[/URL] Quote
irenaka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Miki']Nie wiem jak tam u Was cioteczki Patosowe, ale u nas ślisko jak licho. Właśnie na psim spacerze wywinęłam orła i nabiłam sobie solidnego guza. Zawsze byłam stuknięta, ale teraz to już przeszłam sama siebie.[/QUOTE] Nie podoba mi się Miki, że bierzesz ze mnie przykład:nono:. Ja rączka , Ty główka:evil_lol:. Lepiej, żeby już reszta dziewczyn uważała:). Quote
marysia55 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Patosek, ja nawet późną nocą nie mogą się oprzeć aby do ciebie nie zaglądnąć. Tylko kto za mnie dzisiaj do pracy wstanie ???? Quote
Miki Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='irenaka'] Lepiej, żeby już reszta dziewczyn uważała:).[/QUOTE] zdecydowanie, solidnie się potłukłam. Dobrze, że u nas dziś deszcz pada. Może ta zima juz sobie odpuści Quote
marysia55 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ojjjjj, co takie pustki się zrobiły u naszego słodziaka. Cała niedziela minęła i żadnych odwiedzin ????:mad: Quote
Recommended Posts