Puma1984 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 I jeszcze jeden [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111198[/URL] Quote
Puma1984 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jak to głupi pomysł to nie komentujcie :oops: Moze by tak załozyc na naszej klasie profil Fundacji Ast ? i w galeri by były psiaki pod opieka fundacji ? Quote
andzia69 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='Puma1984']Jak to głupi pomysł to nie komentujcie :oops: Moze by tak załozyc na naszej klasie profil Fundacji Ast ? i w galeri by były psiaki pod opieka fundacji ?[/quote] ja juz dawno o tym myślałam...ale jakoś rozeszło się po kościach:diabloti:Puma - założysz????? Quote
Puma1984 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 heh załoze :) Ale wieczorkiem :) Tylko prosze o propozycje co wpisac w "czym sie aktualnie zajmuje" i "o sobie" imie i nazwisko wpisac Fundacja Ast Na rzecz zwierzat niechcianych, Dodam kazdego psa jaki jest na stronce fundacji w dziale szukam domu i jakis opis zrobie. Quote
andzia69 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Krótko- fundacja zajmuje się tym i tym, poszukuje sponsorów i dobrych domów dla swoich podopiecznych;);) tylko e-mail musisz podac swój do aktywacji konta! Quote
Puma1984 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 O sobie podam stronke Fundacji, a to czym sie zajmuej to napiszcie mi gotowca co mam wkleic:) Ja sie nie nadaje do pisania :oops: Quote
doddy Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Na stronie głównej fundacji masz opis ogólny czym fundacja się zajmuje. ;) Quote
JagnaP Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ja mam na swoim profilu zdjęcia fundacyjnych psów z opisami....i chyba muszę je uaktualnić:oops: Quote
Puma1984 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jak Tylko mi chołota od baru odejdzie to sie wezme za to, bo mjusze miec spokoj i cisze... edit : jutro to zrobie, w pracy mam bezprzewodowy net i nie moge wejsc na nk,,, chyba ze pozno w nocy sie uda wejsc to to zrobie edit Podawac numer konta i dane fundacji ? Doddy i Twoj numer by pasowało dac do profilu, tak mi sie wydaje Quote
Puma1984 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 jeszcze pytabie,,,,, dawac wszytskie psy jakie sa na stronie fundacji ??? Bede kopiowac opis z kontaktem od razu... Profil zalozylam, fotki itp jutro Quote
doddy Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Puma, dawaj tylko te które są do adopcji i te które sa bezpośrednio pod naszą opieką. Quote
andzia69 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wznowiłam allegro Tosi, Focusa tez wznowię jak się skończy.....ale chyba ogólnie jest jakiś zastój w adopcjach:-( Quote
doddy Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Nawet nie pytaj... Nawet debile przestali dzwonić. Ja właśnie siedzę i ogłaszam pikusie. Na razie siedze w Tysonie bo musimy go pilnie oddać. Potrzebuje szybko miejsca u Darii. Quote
doddy Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [B]Cioteczki, pilny apel o pomoc w ogłaszaniu naszych psów. W szczególności TYRON, FOCUS - bo potrzebny nam pilnie wolny kojec bo są psy do odebrania z tragicznych warunków. [/B] [B]LOLA - też byłby wolny kojec w razie co. [/B] [B]TOSIA - jest w domku tymczasowym. [/B] [B]Proszę pomóżcie. Jak ogłaszaliśmy wspólnie to dziennie odbierałam po 20 telefonów. A teraz jak ogłaszam sama to odbieram po 1,2 a często 0.[/B] Quote
halbina Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 maleństwo prześliczne w Brodnicy... suczka szuka dt: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111379[/URL] Do schronu trafiły 4 czteromiesieczne amstafy. Pani kupiła dom, gdzie na dworzu w kojcu znajdowała sie amstaffka z młodymi...własciciel zabrał suke , gdy nie było nikogo w domu...szczeniaki zostawił:angryy: 3 pieski juz maja nowe, odpowiedzialne domy...niestety z sunia jest problem.:-( Psiaki zostały wsadzone wszystkie do jednego boksu z innymi 5 szczeniakami-owczarkowatymi. Jak sie okazało sunia astka mała , to straszny agresor...szczeniaki fruwały po boksie, zakrwawione-gdy mała wbijała sie w nie , to ciężko było jej otworzyć pysk:mad: Musiała zostać odizolowana, nie ukrywam,że była wzmianka o uśpieniu, gdyż strach wydać teraz takiego psa komuś , kto przyjdzie do schronu-żeby czasem za pół roku nie została przyprowadzona z powrotem, bo ktoś sobie nie radzi z agresja... no ale jednak postanowiono,żeby szukać domu. Mała po oddzieleniu, trochę sie wyciszyła, ale potrzebuje dobrej socjalizacji zanim trafi do nowego domu-dlatego szukamy dla niej dt, aby można było zaobserwować jej reakcje, nauczyć czegoś, zanim zostanie wydana- w schronie nikt nie ma czasu aby z nią pracować. Sunia jest zaszczepiona na nosówke i parwo, odrobaczona. Pomożemy jakoś w transporcie....pomóżcie proszę...aby nie trafiła w niepowołane ręce. Sunia ma watek na forum amstaff-pittbul [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/955/85261002ce3.jpg[/IMG] [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/3298/14566571aj0.jpg[/IMG] Quote
Puma1984 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Profil jako taki robie, numer tele podam Dody do ciebie. Podac numer konta ? Wstawiłam rumbe,lolo,focusia,tosie, zone, Tyrona. Bastera nie dawałam bo wyczytalm ze zostaje u Ciebie. Stefanka tez nie bo chyba vectra go bierze. Napiszcie mi kogo jeszcze wstawic ? [url]http://nasza-klasa.pl/profile/13805668[/url] Quote
doddy Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Dzięku Puma. Rumby nie musisz dawać. Bastera nie dawać. Stefan jedzie do Uli do Białegostoku. ;) Jeszcze Hakana daj - to szczeniak - jego wątek jest na niebieskim. Ja właśnie ogłaszam Tyrona i Tosie. Kto jeszcze pomoże??? Quote
supergoga Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nie wiem gdzie mogę pomóc w ogłaszaniu Loli, dałam ją w kilka portali oprócz allegro i strony naszej Fundacji. Lola na allegro ma 3 gapiów. I nikt nawet nie pyta. To jakis marazm zupełny. Quote
Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Wstawię do siebie na stronkę Focusa i Tyrona, Tosię i Lolę. Może ktoś wypatrzy :kciuki: Ja nie bardzo umiem ogłaszać, ale jeśli jakaś prosta forma to pomogę ;) Quote
Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 A, proste allegro to potrafię zrobić ;) Ale takie najprostsze z foteczkami na dole... Quote
andzia69 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Selket - ogłaszaj!!!! a witrażyki masz piękniste:loveu: możesz kupę forsy na bazarkach dla bied zarobić;) Quote
Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='andzia69']Selket - ogłaszaj!!!! a witrażyki masz piękniste:loveu: możesz kupę forsy na bazarkach dla bied zarobić;)[/quote] Ogłaszam u siebie..Muszę szybko, bo mi sie TZ buntuje, że on wstawiał nie będzie bo mu się nie chce..A jeszcze bazarek mam do skończenia i poszukwiania szablnów:evil_lol: Dziękuję :oops: Mama maluje, ja beztalencie jestem. Wiesz co, w sumie zebrałyśmy około 500 zł na bazarkach, i to jest super. Ale za cholerę to się nie sprzedaje na allegro czy poza bazaarkiem. I to mocno podcina skrzydła mojej Mamie.. Jeśli nadal tak będzie to bazarki upadną :( A ja już nie wiem jak zachęcać innych ludzi do zwykłych zakupów :niewiem: A może się skusisz na czerwcowy bazarek? Planowany jest malunek astka ;) A czy robić jakieś allegro? Jeśli tak to dla kogo i czyjest jakiś tekst przygotowany? Quote
doddy Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Dziś ogłosiłam Tosię i Tyrona na szybko. Pewnie od jutra nie będę mieć czasu więc plisss pomóżcie i ogłaszajcie pikusie. Potrzebna jest pilna pomoc dla pitbullki znalezionej w Skierniewicach - bo w środę ląduje w Korabiewicach. I dla bulli z pseudohodowli. Quote
Recommended Posts