Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Puma1984']Jak to głupi pomysł to nie komentujcie :oops:

Moze by tak załozyc na naszej klasie profil Fundacji Ast ? i w galeri by były psiaki pod opieka fundacji ?[/quote]

ja juz dawno o tym myślałam...ale jakoś rozeszło się po kościach:diabloti:Puma - założysz?????

Posted

heh załoze :) Ale wieczorkiem :)
Tylko prosze o propozycje co wpisac w "czym sie aktualnie zajmuje" i "o sobie"

imie i nazwisko wpisac Fundacja Ast Na rzecz zwierzat niechcianych,
Dodam kazdego psa jaki jest na stronce fundacji w dziale szukam domu i jakis opis zrobie.

Posted

Jak Tylko mi chołota od baru odejdzie to sie wezme za to, bo mjusze miec spokoj i cisze...

edit : jutro to zrobie, w pracy mam bezprzewodowy net i nie moge wejsc na nk,,, chyba ze pozno w nocy sie uda wejsc to to zrobie

edit

Podawac numer konta i dane fundacji ? Doddy i Twoj numer by pasowało dac do profilu, tak mi sie wydaje

Posted

Nawet nie pytaj... Nawet debile przestali dzwonić. Ja właśnie siedzę i ogłaszam pikusie. Na razie siedze w Tysonie bo musimy go pilnie oddać. Potrzebuje szybko miejsca u Darii.

Posted

[B]Cioteczki, pilny apel o pomoc w ogłaszaniu naszych psów. W szczególności TYRON, FOCUS - bo potrzebny nam pilnie wolny kojec bo są psy do odebrania z tragicznych warunków. [/B]
[B]LOLA - też byłby wolny kojec w razie co. [/B]
[B]TOSIA - jest w domku tymczasowym. [/B]

[B]Proszę pomóżcie. Jak ogłaszaliśmy wspólnie to dziennie odbierałam po 20 telefonów. A teraz jak ogłaszam sama to odbieram po 1,2 a często 0.[/B]

Posted

maleństwo prześliczne w Brodnicy... suczka szuka dt:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111379[/URL]

Do schronu trafiły 4 czteromiesieczne amstafy. Pani kupiła dom, gdzie na dworzu w kojcu znajdowała sie amstaffka z młodymi...własciciel zabrał suke , gdy nie było nikogo w domu...szczeniaki zostawił:angryy:

3 pieski juz maja nowe, odpowiedzialne domy...niestety z sunia jest problem.:-(

Psiaki zostały wsadzone wszystkie do jednego boksu z innymi 5 szczeniakami-owczarkowatymi. Jak sie okazało sunia astka mała , to straszny agresor...szczeniaki fruwały po boksie, zakrwawione-gdy mała wbijała sie w nie , to ciężko było jej otworzyć pysk:mad: Musiała zostać odizolowana, nie ukrywam,że była wzmianka o uśpieniu, gdyż strach wydać teraz takiego psa komuś , kto przyjdzie do schronu-żeby czasem za pół roku nie została przyprowadzona z powrotem, bo ktoś sobie nie radzi z agresja... no ale jednak postanowiono,żeby szukać domu.

Mała po oddzieleniu, trochę sie wyciszyła, ale potrzebuje dobrej socjalizacji zanim trafi do nowego domu-dlatego szukamy dla niej dt, aby można było zaobserwować jej reakcje, nauczyć czegoś, zanim zostanie wydana- w schronie nikt nie ma czasu aby z nią pracować.

Sunia jest zaszczepiona na nosówke i parwo, odrobaczona. Pomożemy jakoś w transporcie....pomóżcie proszę...aby nie trafiła w niepowołane ręce.

Sunia ma watek na forum amstaff-pittbul

[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/955/85261002ce3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img291.imageshack.us/img291/3298/14566571aj0.jpg[/IMG]

Posted

Profil jako taki robie, numer tele podam Dody do ciebie. Podac numer konta ?
Wstawiłam
rumbe,lolo,focusia,tosie, zone, Tyrona. Bastera nie dawałam bo wyczytalm ze zostaje u Ciebie. Stefanka tez nie bo chyba vectra go bierze. Napiszcie mi kogo jeszcze wstawic ?

[url]http://nasza-klasa.pl/profile/13805668[/url]

Posted

Dzięku Puma.
Rumby nie musisz dawać.
Bastera nie dawać.
Stefan jedzie do Uli do Białegostoku. ;)
Jeszcze Hakana daj - to szczeniak - jego wątek jest na niebieskim.

Ja właśnie ogłaszam Tyrona i Tosie. Kto jeszcze pomoże???

Posted

Nie wiem gdzie mogę pomóc w ogłaszaniu Loli, dałam ją w kilka portali oprócz allegro i strony naszej Fundacji.
Lola na allegro ma 3 gapiów. I nikt nawet nie pyta. To jakis marazm zupełny.

Posted

Wstawię do siebie na stronkę Focusa i Tyrona, Tosię i Lolę. Może ktoś wypatrzy :kciuki: Ja nie bardzo umiem ogłaszać, ale jeśli jakaś prosta forma to pomogę ;)

Posted

[quote name='andzia69']Selket - ogłaszaj!!!! a witrażyki masz piękniste:loveu: możesz kupę forsy na bazarkach dla bied zarobić;)[/quote]
Ogłaszam u siebie..Muszę szybko, bo mi sie TZ buntuje, że on wstawiał nie będzie bo mu się nie chce..A jeszcze bazarek mam do skończenia i poszukwiania szablnów:evil_lol:
Dziękuję :oops: Mama maluje, ja beztalencie jestem. Wiesz co, w sumie zebrałyśmy około 500 zł na bazarkach, i to jest super. Ale za cholerę to się nie sprzedaje na allegro czy poza bazaarkiem. I to mocno podcina skrzydła mojej Mamie.. Jeśli nadal tak będzie to bazarki upadną :( A ja już nie wiem jak zachęcać innych ludzi do zwykłych zakupów :niewiem:
A może się skusisz na czerwcowy bazarek? Planowany jest malunek astka ;)

A czy robić jakieś allegro? Jeśli tak to dla kogo i czyjest jakiś tekst przygotowany?

Posted

Dziś ogłosiłam Tosię i Tyrona na szybko. Pewnie od jutra nie będę mieć czasu więc plisss pomóżcie i ogłaszajcie pikusie. Potrzebna jest pilna pomoc dla pitbullki znalezionej w Skierniewicach - bo w środę ląduje w Korabiewicach. I dla bulli z pseudohodowli.