Patia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nowe Allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=322380923 Foksia , zrób ładne zdjęcia szczeniorkom to też wstawię do aukcji Quote
Camara Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Patia napisał(a):Robię nowe Allegro , bo wczoraj zakończyła sie stara aukcja . Po Joszko pisala do mnie jedna pani z Allegro ale koniecznie chciała wsadzić naszego biszkopciaka do budy :angryy: zaniemówiłam z oburzenia! Joszka do budy :mad: Quote
moana Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Taki fajny dziamdziak i sie kolejki po niego nie tworza?! :roll: Co to sie porobilo... Quote
Camara Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Gnom Joszko zwany Wrzaskunem pojechał do domu. Dom taki, o jaki mi chodziło. Dali słowo honoru, że będą joszkować :p Prosze się cieszyć, ja sobie poryczę :roll: Quote
Patia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Bardzo się cieszę , ze Joszko juz w domu :multi::loveu::multi: Wkleję Wam odpowiedź jaką dostałam od pani , która chciała , żeby Joszko mieszkał w budzie : "wie pani co, to co robicie ze psow nie dajecie na podworka to same te psy krzywdzicie a nie je bronicie. ja zdecydowanie uwazam ze takim psiakom napeno jest lapeij w ogrodzie na wolnosci niz w malych mieszkaniach proszac sie swoich zakichanych wlascicieli czy czekajac na nich az przyjda z pracy zeby ich zaprowadzili na zielona trawke. moj pies jest bardzo szczesliwy ze u mnie mieszka i zdecydowanie woli mieszkac na polu niz w domu. wiadomo ze jak jest -7 to wpuszczam psa do garazu bo jest dobze ogrzewany czy pozwalam mu sie wygrzac przed kominkiem. dlatego uwazam ze lepszej wlascicielki dla psa Psotki (jesli JOszko nie- krotka siersc nie skresla psa zeby nie przebywal na wolnosci) nie znajdzie pani. I niech pani za obroncow zwierzat sie nie uwaza bo sama pani je skazuje na cierpienie w pustych i ciasnych mieszkaniach. anka" Quote
kiwi Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 wiecie co... madrze mowi... chyba zaproponuje moim psom zeby sie wyprowadziły do ogrodu i zyły na wolnosci... nie beda si prosic zbyem je wytargiwała rano spod kołdry zeby je odsikac :) Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Bardzo sie cieszę, że mały ma domek i swoje stadko ludzkie! :multi: A pani specjalistce od zimnego wychowu... proponujemy cielę... :evil_lol: Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 biedny, unieszczęśliwionuy niewolą na kanapie piesiunio... a tam gdzieś buda czekała na niego... :p :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgaG Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 hi hi hi !!! moje Niewolniki mieszkaniowe biedne właśnie się łaszą do mnie, ale miały pecha, że im czterech bud nie dałam tylko łózeczka pluszowe... fatalną jestem właścicielką... Joszko jest piekny!!!!:loveu::loveu::loveu:Camara wielkie dzieki za najlepszy tymczas pod słońcem!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No to jeszcze Majunia nie wydana ... Quote
Patia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ja też dziś próbowałam moim niewolnikom tłumaczyć , ze szczęśliwe psy idą o siódmej do garażu ale one wolały w zakichanym domu do łóżka się wpakować :roll: Jutro im będę jeszcze starała się tłumaczyć :cool3: Dziewczyny a u mnie ósmy pies :mad:spod kół wyjęty buldozek Quote
AgaG Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Patia napisał(a):ja też dziś próbowałam moim niewolnikom tłumaczyć , ze szczęśliwe psy idą o siódmej do garażu ale one wolały w zakichanym domu do łóżka się wpakować :roll: Jutro im będę jeszcze starała się tłumaczyć :cool3: Dziewczyny a u mnie ósmy pies :mad:spod kół wyjęty buldozek Jeju... no to pięknie..ósmy.. :mad::mad::evil_lol:. Quote
paulus Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Hmm... mój chyba też nieszczęśliwy, tylko jak go do garażu wyprowadzić? :evil_lol: Quote
moana Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ludzie, same nieszczesniki kanapowce tu widze! :evil_lol: A Joszko, jak widac na zdjeciach, dosc wyluuzowany w nowym domu :loveu: choc na kanapie :diabloti: Super! Quote
kiwi Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 patia, jak to osmy!!?? znow masz nowego? o rany! Quote
NightQueen Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witam Pisze bo mam osoby zainteresowane szczeniakami :) psiak mialby dobry domek, czy sa jeszcze maluchy i gdzie one sa czy w schronisku czy gdzie? Quote
kiwi Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 jest jeszcze jedna sunia, najlepiej jesli zainteresowane osoby zadzwonia pod moj numer podany w aukcji. Quote
AgaG Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 sunię widziałam bo Kiwi była na szczepieniu z nią.. CUD MÓD! Quote
kiwi Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 dokładnie tak!! majeczka ma 4 miesiace a jest taka grzeczna i rezolutna suczynka :loveu: piekna kochana i taka madra :loveu: umie juz siad i podawac łapke, pieknie chodzi na smyczce a najchetniej ciagle by siedziała na kolanach :) Quote
Patia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Jest cudowna !!! :loveu: Dołączyłam Twój opis Kiwi do aukcji Allegro . Quote
kiwi Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 maja ma szanse na dom koło wieliczki, jstem umówiona z panstwem na wizyte :kciuki: Quote
sylwinka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 jakby ktoś nie wiedział to Majeczka w nowym domu już siedzi od piątku:loveu: Quote
Patia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 I dopiero teraz piszecie :mad: Hura !!!:loveu::multi: Quote
sylwinka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Patia napisał(a):I dopiero teraz piszecie :mad: Hura !!!:loveu::multi: byśmy przekonane,że kiwi napisze!:loveu: Quote
Recommended Posts