Jump to content
Dogomania

MAJĄ DOM!!!Krw -Siewierz 6 szcz. i ich rodzice...

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia napisał(a):
Robię nowe Allegro , bo wczoraj zakończyła sie stara aukcja . Po Joszko pisala do mnie jedna pani z Allegro ale koniecznie chciała wsadzić naszego biszkopciaka do budy :angryy:

zaniemówiłam z oburzenia! Joszka do budy :mad:

Posted

Gnom Joszko zwany Wrzaskunem pojechał do domu. Dom taki, o jaki mi chodziło. Dali słowo honoru, że będą joszkować :p

Prosze się cieszyć, ja sobie poryczę :roll:

Posted

Bardzo się cieszę , ze Joszko juz w domu :multi::loveu::multi:

Wkleję Wam odpowiedź jaką dostałam od pani , która chciała , żeby Joszko mieszkał w budzie :

"wie pani co, to co robicie ze psow nie dajecie na podworka to same te psy krzywdzicie a nie je bronicie. ja zdecydowanie uwazam ze takim psiakom napeno jest lapeij w ogrodzie na wolnosci niz w malych mieszkaniach proszac sie swoich zakichanych wlascicieli czy czekajac na nich az przyjda z pracy zeby ich zaprowadzili na zielona trawke. moj pies jest bardzo szczesliwy ze u mnie mieszka i zdecydowanie woli mieszkac na polu niz w domu. wiadomo ze jak jest -7 to wpuszczam psa do garazu bo jest dobze ogrzewany czy pozwalam mu sie wygrzac przed kominkiem. dlatego uwazam ze lepszej wlascicielki dla psa Psotki (jesli JOszko nie- krotka siersc nie skresla psa zeby nie przebywal na wolnosci) nie znajdzie pani. I niech pani za obroncow zwierzat sie nie uwaza bo sama pani je skazuje na cierpienie w pustych i ciasnych mieszkaniach. anka"

Posted

wiecie co...
madrze mowi...
chyba zaproponuje moim psom zeby sie wyprowadziły do ogrodu i zyły na wolnosci...
nie beda si prosic zbyem je wytargiwała rano spod kołdry zeby je odsikac :)

Posted

biedny, unieszczęśliwionuy niewolą na kanapie piesiunio... a tam gdzieś buda czekała na niego... :p
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

hi hi hi !!! moje Niewolniki mieszkaniowe biedne właśnie się łaszą do mnie, ale miały pecha, że im czterech bud nie dałam tylko łózeczka pluszowe... fatalną jestem właścicielką...
Joszko jest piekny!!!!:loveu::loveu::loveu:Camara wielkie dzieki za najlepszy tymczas pod słońcem!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
No to jeszcze Majunia nie wydana ...

Posted

ja też dziś próbowałam moim niewolnikom tłumaczyć , ze szczęśliwe psy idą o siódmej do garażu ale one wolały w zakichanym domu do łóżka się wpakować :roll: Jutro im będę jeszcze starała się tłumaczyć :cool3:

Dziewczyny a u mnie ósmy pies :mad:spod kół wyjęty buldozek

Posted

Patia napisał(a):
ja też dziś próbowałam moim niewolnikom tłumaczyć , ze szczęśliwe psy idą o siódmej do garażu ale one wolały w zakichanym domu do łóżka się wpakować :roll: Jutro im będę jeszcze starała się tłumaczyć :cool3:

Dziewczyny a u mnie ósmy pies :mad:spod kół wyjęty buldozek

Jeju... no to pięknie..ósmy.. :mad::mad::evil_lol:.

Posted

Ludzie, same nieszczesniki kanapowce tu widze! :evil_lol:

A Joszko, jak widac na zdjeciach, dosc wyluuzowany w nowym domu :loveu: choc na kanapie :diabloti:
Super!

• 2 weeks later...
Posted

sunię widziałam bo Kiwi była na szczepieniu z nią.. CUD MÓD!

Posted

dokładnie tak!!
majeczka ma 4 miesiace a jest taka grzeczna i rezolutna suczynka :loveu:
piekna kochana i taka madra :loveu:
umie juz siad i podawac łapke, pieknie chodzi na smyczce a najchetniej ciagle by siedziała na kolanach :)