Camara Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 kiwi napisał(a):camara ale maja raj u ciebie :loveu: moze by tak juz zostaly?? :multi: jak by nie było, to profesjonalny żłobek :evil_lol: druga część odpowiedzi - :motz::motz::motz: Quote
AgaG Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 camara podawaj proszę wszystkie wydatki na nie... sa zarobaczone, byc może wrócą pchły... itd..:p najlepiej podaj mi na pw numer konta.. wet w katowicach mówił, że przy takim zaronbaczeniu trzeba co 10 dni dawavc na robale, az się wytęoi wszystkie... mam nadzieję, że pokój maluchów nie zacznie "chodzić" po tym, co z nich wyjdzie..:p Quote
AgaG Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Pozostałe dwa szczeniaki sa najsłabsze, najchudsze... zwłaszcza sunia. Dostały oba surowicę a dla dwóch dostałyśmy od katowickiego weta..niestety dla pozostałych dwóch tych u camary nie było... :mad::mad: Sunię przetrzyma pan Igor..któremu bardzo dziękuję za ogromną pomoc..foty dzielnej matki, która przyprowadziła sama pozostałe szczeniaki by je uratować wyslę wieczorem jakoś... Quote
kiwi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Camara, noc o dziwisz mi sie :lol: nie zaszkodzi sprobowac :cool3: :evil_lol::evil_lol: aga, te robale wychodza juz martwe, mowie wam jakie glisty :diabloti: chyba juz nigdy nie tkne makaronu :p mam jeszcze jedna tabletke paratexu, moge Ci dac Camara bedziesz miala na powtorke z rozrywki Quote
Camara Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czym były odpchlane? Mam nadzieję, że tym u mnie surowica nie będzie potrzebna. U mnie rok minął od parwo. Chyba, że coś z sobą przywiozły :cool1: - ale nie przewidujmy czarnych scenariuszy. Tylko co ze szczepieniem? a i jeszcze: mała to żywe srebro, rezolutna śmiała panienka. Czyścioszka! wszystko elegancko na gazetki w kąciku. :-) Miluś - troszkę apatyczny, ale to może byc jego charakter - jest bardziej nieśmiały. I lejek. Przecieka tam gdzie stoi :-) Quote
Patia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 U kogo jest szczeniaczek numer dwa ? To ten : Szczeniak nr 2 najdrobniejszy z calej czworki, najgrzeczniejszy, taki fajny refleksyjny :loveu: bardzo ładny i kochany psiak :smile: moze byc najbardziej krotkowlosy ze wszytkich Mam o niego zapytanie z Allegro :p Quote
kiwi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 on jest u camary ale jutro powinnam go zawiezc do bochni do chetnego domu :) Quote
AgaG Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Camara Kiwi je odpchlała fiprexem chyba, a jeśli chodzi o szczepienia, to jak robale z nich wyjdą i będą się dobrze czuły, to chyba możemy szczepić za parę dni? :razz: prawdę mówiąc mam małe doswiadczenie jesli chodzi o szczeniaki...:placz::roll: Quote
AgaG Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 dzis z pieniędzy które są u mnie poszło 67 u weta w katowicach za surowice za czterech psów, odrobaczenie dla wszystkich które zostawiłam u Kiwi, paczkę karmy dla Dusi, strzykawki, badanie. Quote
AgaG Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 :pwysłałam do fizi resztę fot psiej rodziny: biszkoptową sunię przechowa (może nawet adoptuje?:evil_lol: pan Igor) , dwa szczeniaki to biszkoptowy piesio najbardziej podobny do mamy i bardzo chudziutka biedniutkja sunia czarna podpalana. Pytałam weya w katowicach... tak mogło być, że było dwóch ojców i stąd takie różnice w wyglądzie psów...:p Quote
kiwi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 trzymajcie jutro kciuki pierszy maluch ma szanse jechac do domu:) dzieki za pomoc sylwinka!! Quote
AgaG Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Ta biszkoptowa to dzielna mama, a te dwa sczeniaczki to uciekinierzy, których w końcu ich mama wyprowadziła z lasu.. Quote
Jagienka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Przepraszam, że ja tak wyskocze... Chciałam tylko napisac, że pozwoliłyśmy sobie nazwać ojca Frodo. :oops: Quote
kiwi Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 dzisiaj z sylwinka :loveu: zawoze szczeniaka nr 2 i szczeniaka nr 1 do nowych domow :) szczeniak nr 2 jedzie do bochni, szczeniak nr 1 zamieszka w krakowi, panstwo juz byli ogladac go w hoteliku u pana tomka :) tak wiec zostaje jeszcze czworka Quote
Patia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wspaniale ! Dodam zdjecie maluchów w koszyku do aukcji , wyglądają słodkoooooo :loveu: Kiwi a dzwoniła do Ciebie wczoraj późno pani o szczeniaczka nr 2 z Krakowa ? Quote
fizia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No to super, że juz 2 mają szansę na dom. Quote
kiwi Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 dzwonila pani ok 18 ktora zdecydowala sie na szczenika nr 1 ale ona nie dzwonila pozno ani po konkretnego psiaka. chociaz wczoraj telefon dzwonil u mnie bezustannie... to mogla sie nie dodzwonic Quote
AgaG Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Kiwi do Kundla możemy wziaż ojca i dwa szczeniaki, rozmawiałam z magdą, tylko trans. potrzerbny. ja jadę z Hubertem autem Oli tylko do programu,, no i kto wystąpi? Ty możesz z ojcem psów? Quote
kiwi Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 a nei mzoemy wziac ojca i nusi? i jednego szczeniaka? zamiast woch szczeniakow? czy szczeniaki liczymy jako jedno miejsce? Quote
maggie1971 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja mogę pomóc w transporcie, i mogę wystąpić:) Quote
AgaG Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 kiwi napisał(a):a nei mzoemy wziac ojca i nusi? i jednego szczeniaka? zamiast woch szczeniakow? czy szczeniaki liczymy jako jedno miejsce? Możemy tak !! Wellington obiecała transport ale czy da radę bez pomocy z tyloma psami? Musiałabyś się z nią umówić. ja będę miała Hubetrta. ogólnie mamy miejsce dla czterech psów!! Quote
AgaG Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 maggie1971 napisał(a):Ja mogę pomóc w transporcie, i mogę wystąpić:) Dogadaj się z Wellington bo wakim razie są trzy psy do zabrania z hotelu: szczeniak, ojciec szczeniaka, sunia nusia mała podpalana. Quote
Recommended Posts