Jump to content
Dogomania

MAJĄ DOM!!!Krw -Siewierz 6 szcz. i ich rodzice...

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś mógłby przewieźć ojca psów nA tymczas jutro z hotelu? Będzie go łatwiej do "kundla" wieźć.. no i psiak nie będzie marzł, bo marznie w budzie...

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwinka i basia :loveu:
dziekuje ejszcze raz dziewczynom, ktore jezdzily dzisiaj ze mna przez 5 godzin zupełnie kretynska trasa :Rose: zbey dwa szczeniaki mogly juz dzisiaj spac w swoich łozeczkach :)

Posted

Tymczas przy Dobrego pasterza koło mnie. Hubert ma dom... jest tam od dwóch dni... nic nie pisałam ewa go zawioziła. Mieszka w mieszkaniu na Dietla u pielegniarki i jej córki. Mam tam jeszcze pojechać... podpisać formularz, ale Ewa która go pokochała nie dałaby go w złe ręce, zresztą ja z tymi paniami rozmiawiałam wczesniej. To kontakt po ogłoszeniu Skipa, przy vczym skip nie lubi kotów, a panie mają 13 letnią kociczkę.

Ojca psów przechowa ewa. bedzie mi łatwiej do Kundla wieźć, no i on marznie. Może palusa poprosimy? Już po 15 można go przywieźć i gdyby ewy jeszcze nie było zostawić na moment u Gosi w gabinecie.. bo to obok

Posted

Czyli dwa szczeniaczki ,pierwszy i drugi, już w domach ? :multi::multi::multi:

Czy jakieś szczeniaczki zostały u Camary ? Bo nie wiem czy jeszcze Camary numer tel . umieszczać w aukcji .

Posted

kiwi napisał(a):
dziekuje ejszcze raz dziewczynom, ktore jezdzily dzisiaj ze mna przez 5 godzin zupełnie kretynska trasa :Rose: zbey dwa szczeniaki mogly juz dzisiaj spac w swoich łozeczkach :)

Sylwię i Basię dopadła dogomaniacka zaraza :diabloti: Bardzo się cieszę :evil_lol:

Dzięki dziewczyny ! :loveu:

Posted

Camara , już je umieściłam w aukcji , jesli możesz zrób im jeszcze parę zdjęć , to dołożę .

Jeśli będą zapytania o szczeniaczki numer 3 i 4 , to są własnie te , które są u Ciebie .

Posted

Patia napisał(a):
Camara , już je umieściłam w aukcji , jesli możesz zrób im jeszcze parę zdjęć , to dołożę .

Jeśli będą zapytania o szczeniaczki numer 3 i 4 , to są własnie te , które są u Ciebie .

Porobę im fotki dzis po południu. Wyustawiane i modelowane. Bo takie naturalne się nie nadają - mogłyby odstraszać :shake: Bo to GREMLINY są :diabloti:
:evil_lol:

Posted

To w hotelu które zostały szczeniaki? te najpóźniej złapane?

Posted

kiwi napisał(a):

Kiwinapisz coś o tych domach...:p i ja wciąż nie wiem, które gdzie są :diabloti: które w domku, które u camary, które w hotelu? :oops:

Posted

wilkowaty najwiekszy sczzeniak zamieszkał koło tynieckiej z małżenstwem w moim wieku :) tzn składowe małżeństwa w moim wieku :)

jeden łaciatek - od camary - zamieszkał z małżęństwem 5 lat starszym odemnie a przynajmniej jedna składowa w taki oto wieku była :lol:
dwojka dzieci - jedno 5, drugie 12 lat, przyjechałysmy o takiej porze :roll: ze dzieciaki juz spały
oba domy swiadome kup i sikow :) swiadome szczepien, jedni juz przygotowani ze spankiem z ktorego maluszek wyrosnie za 3 tygodnie :D a drudzy zapowiedzieli ze piesek absolutnie bedzie spał w łozku, dzisiaj wybieraja sie na zakupy :)
oba domy pouczone na okolicznosc jakosci karm, nadchodzacego odrobaczenia itp :)

mam troszke fot, wstawie wieczorkiem

Posted

jutro zawoze kolejną suczke do nowego domu :loveu:
mam nadzieje ze bedzie dobry domek :)

łaciaty szczeniak zostanie sam jeden w hoteliku... przydałby mu sie tymczas....
mały biszkopcik dzisiaj był niewyrazny, zaliczyl wizyte u weta, dostał kroplowki, zastrzyki i zbye dmuchac na zimne zrobilismy mu test na parwo - wyszedl ujemny, wiec mozemy wykluczyc . dostał eukanube intestinal, ale i tak do jutra ma glodoweczke
spi teraz słodko, zmeczony chłopczyk

Posted

dajcie tego łaciatka do mnie... już mi wszystko jedno. 2 - 3, żadna różnica :cool1: a podhalan na razie nie przyjedzie (bo miał przyjechac w tą sobotę) to jakoś sobie poradzimy :roll:
tylko nie dam rady odebrać go z hotelu. Jakby był u kiwi ok. 14:30 to wziełabym oba.

Posted

ilez on sie biedny naprzeprowadza

Joszko u mnie:

camara - jade po szczeniaki z chetnymi ludzmi ok 16 dopiero do wieliczki, zawoze potem na grodzka,
chyba ze ktos da rdae przewiezc malucha wczesniej?
aga, czy xenia jedzie jutro po nusie?
rany, tzreba to jakos zorganizowac bo nie chce go zostawiac samego w hotelu :( a sama juz nie wyrabiam z jezdzeniem z nimi :( nie mowiac juz o sylwince i basi ktore znow dzisiaj ze mna jechały przez całe maisto do weta :Rose: