Patia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 To pewnie Wy wiozłyscie Maję do nowego domku :cool3: Jestescie niezastąpione i bazarkowo i transportowo :loveu: Czytałam , że Kubuś u Was zostaje na zawsze ,cieszę się , gdzie mu będzie lepiej :loveu: Quote
kiwi Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 tak tak, to sylwia i basia :loveu: :Rose: niezastapion :) po drodze jeszcze zwizytowałysmy hodowle co nam sie wydawało ze cos za duzo ras maja ;) ja sie zastanawiam, kidy dziewczyny przestana ode mnie telefony odbierac :D Quote
AgaG Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 :loveu::loveu: BARDZO DZIEKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY TAK POMOGLI TEJ BEZDOMNEJ RODZINIE PSÓW!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:TERAZ WSZYSTKIE SZCZĘSLIWE! Quote
kiwi Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 kto chce zobaczyc fotki małego borysa? to ten najbardziej wilkowaty szczeniak -piekny rsnie :D choc wazy zaledwie 10 kg :) komu wyslac do wstawienia? Quote
Recommended Posts