Jump to content
Dogomania

MAJĄ DOM!!!Krw -Siewierz 6 szcz. i ich rodzice...

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kIWI nIUSIA JUŻ NA TYMCZASIE... DZIŚ PO NIĄ JECHAŁAM Z eWĄ.

Posted

ojciec szczeniaków ma dom!!! bardzo fajni ludzie!!! fotki prześlę wieczorem!! Patia:loveu::loveu::loveu::loveu: dzięki wielkie za te ogłoszenia!!!!

Posted

mAŁGOSIA USTALIŁA JEGO WIEK NA NIE WIECEJ NIŻ DWA LATAKA. OD RAZU PRZYKAZAŁAM PAŃSTWU ODROBACZENIE I WZIĘŁAM TABLETKĘ OD gOSI. :loveu: A EWA OKAZAŁO SIĘ WERBUJE STOPNIOWO KOLEJNY DOM TYMCZASOWY !!! FRODO SPAŁ U JEJ SĄSIADKI, KTÓRA NIGDY NIE MIAŁA PSA A MI MÓWIŁA RANO, ŻE JEJ CIEZKO SIĘ Z PSEM ROZSTAWAĆ!!!:p:p:lol::lol::lol: a nIUSIA ROZPIESZCZANA PRZEZ EWĘ!!!

Posted

Patia :loveu:
po szczeniory tez ciagle ktos dzwoni :)
cudownie!!
to wspaniały piesek!
grzeczny, spokojny i bardzo miły:)

ja odwoluje dzisiejszy dom dla sczezniaka za to mam nowy - panstwo zdecydowani, dom z zogrodem w krzeszowicach, piesek absolutnie do domku - wybrany łaciatek.
kiedy damy rade pojechac do krzeszowic?

ja umawialam sie na piatek ale bardziej mialam na mysli kogos z was, bo ja w piatek nie moge a w sobote jestem cały dzien w warszawie.

Posted

ale w jakich godzinach w piatek Kiwuś?

Posted

Lesie jutro wieczorkiem zawożę do domu w Michałowicach.
Moje słoneczko kochane :p
Możecie mi na maila przysłać swoją Umowę, czy mam skorzystać ze swojej?

Pajączek Joszko czuje się zdecydowanie lepiej, ale jest strasznie chudziutki. Nie chce jeść chrupek. Dostał ryż z kurczakiem i jarzynkami. Trochę podziubał :cool1:

Posted

Patia napisał(a):
Które psiaczki wycofać z aukcji , które jeszcze czekają na domki ?

Joszko - beżowy czeka i który jeszcze ?

Lesi jeszcze nie wycofuj - dopiero jak zawiozę i będzie OK.
Na łaciatka z hotelu czeka dom w Krzeszowicach.
czyli zupełnie bez domu jest mała sunia z hotelu i Joszko.
I Joszko nie jest beżowy tylko biszkoptowy :p

Posted

Camara napisał(a):
Lesi jeszcze nie wycofuj - dopiero jak zawiozę i będzie OK.
Na łaciatka z hotelu czeka dom w Krzeszowicach.
czyli zupełnie bez domu jest mała sunia z hotelu i Joszko.
I Joszko nie jest beżowy tylko biszkoptowy :p

:oops: dobrze , że nie napisałam ecru :cool3:

Posted

Dzwonił do mnie dom tatusia- Frodo . Tatus ma teraz na imię Karmel :loveu: Pani nie mogła się nachwalić , jaki grzeczny w samochodzie , jak pięknie spaceruje na smyczy , już się bawi piłeczką , jak sie kładzie na legowisku to próbuje sie przykrywać kocykiem , daj już brzusio do głaskania . Cieszę się bardzo !!!:multi::multi::multi:

Posted

Camara mieszka zaraz kolo michałowic, mowila ze da rade zawiezc mała,
Aga - co do krzeszowic rozmawialam z Patia - moze ona da rade jakos, bo ja jutro musze do programu, piatek i sobota jestem całkowicie wylaczona

Ja niestety powinnam konczyc moj mini come back :( od poniedzialku zaczynam znow zajecia i widzac co mialam w tamtym semestrze to znow bede miala od rana do nocy - jak nie na jedym to na drugim:(

Posted

A które to Krzeszowice , te w Malopolsce czy na Śląsku . Jutro ma dopiero na 16 do pracy , a tam jest ze 40 km ( do tych małopolskich ) nie wiem czy juto obrócę :roll:

Posted

Czyli do "kundla" weźmiemy Joszko i tę malutką z hotelu? :p tak?
Zdjęcia Frodo wysłałam do Fizi...

Posted

Camara napisał(a):
Lesie jutro wieczorkiem zawożę do domu w Michałowicach.
Moje słoneczko kochane :p
Możecie mi na maila przysłać swoją Umowę, czy mam skorzystać ze swojej?

Pajączek Joszko czuje się zdecydowanie lepiej, ale jest strasznie chudziutki. Nie chce jeść chrupek. Dostał ryż z kurczakiem i jarzynkami. Trochę podziubał :cool1:

Skorzystaj ze swojej Camara:p a Joszkowi powiedz, żeby do programu wział kokardę:p

Posted

rany, poczekajcie bo ja nic nie kumam
co w koncu jedzie do tego kundla??
ja to widze tak :

joszko jest u camary - ja go jutro o 14 30 nie odbiore bo bede na uczelni - wiec jako szczeniaka mozemyz abrac tylko czarna podpalana suczke z hotelu - chyba ze ktos inny sie zajmie organizacja transportu.
zbye nie bylo zadnej pomylki - ja bede w programie ale zadnego psa ze soba nie wioze bo ide prosto z labu, jesli am isc szczeniak to tylko ten jeden z hotelu - bo reszta u camary albo juz zaklepana.
jakby bylo wiecej telefonow to powiemy ze jest jeszcze drugi co szuka domu

Posted

Dobrze, Xenia na pewno tu zerknie... a ten drugi łaciaty z hotelu kiedy pojedzie do domu?

Posted

Patia napisał(a):
Missieek a Twoje szczeniorki dołożyc do aukcji ?

u mnie to juz mozna powiedziec ze podrostki (mam na mysli Miki i Sare)
juz przeszly wiek szczeniecy niestety
maja po ok 6-7 miesiecy
ale za to nie beda duze max 8-9kg