kiwi Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tak Patia, suczke do Pani Basi. Błagam, niech ktos pzretransportuje łaciatka miasta do camary na 14 30 :( Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 kIWI nIUSIA JUŻ NA TYMCZASIE... DZIŚ PO NIĄ JECHAŁAM Z eWĄ. Quote
AgaG Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 ojciec szczeniaków ma dom!!! bardzo fajni ludzie!!! fotki prześlę wieczorem!! Patia:loveu::loveu::loveu::loveu: dzięki wielkie za te ogłoszenia!!!! Quote
AgaG Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 mAŁGOSIA USTALIŁA JEGO WIEK NA NIE WIECEJ NIŻ DWA LATAKA. OD RAZU PRZYKAZAŁAM PAŃSTWU ODROBACZENIE I WZIĘŁAM TABLETKĘ OD gOSI. :loveu: A EWA OKAZAŁO SIĘ WERBUJE STOPNIOWO KOLEJNY DOM TYMCZASOWY !!! FRODO SPAŁ U JEJ SĄSIADKI, KTÓRA NIGDY NIE MIAŁA PSA A MI MÓWIŁA RANO, ŻE JEJ CIEZKO SIĘ Z PSEM ROZSTAWAĆ!!!:p:p:lol::lol::lol: a nIUSIA ROZPIESZCZANA PRZEZ EWĘ!!! Quote
kiwi Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Patia :loveu: po szczeniory tez ciagle ktos dzwoni :) cudownie!! to wspaniały piesek! grzeczny, spokojny i bardzo miły:) ja odwoluje dzisiejszy dom dla sczezniaka za to mam nowy - panstwo zdecydowani, dom z zogrodem w krzeszowicach, piesek absolutnie do domku - wybrany łaciatek. kiedy damy rade pojechac do krzeszowic? ja umawialam sie na piatek ale bardziej mialam na mysli kogos z was, bo ja w piatek nie moge a w sobote jestem cały dzien w warszawie. Quote
AgaG Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 ale w jakich godzinach w piatek Kiwuś? Quote
Camara Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Lesie jutro wieczorkiem zawożę do domu w Michałowicach. Moje słoneczko kochane :p Możecie mi na maila przysłać swoją Umowę, czy mam skorzystać ze swojej? Pajączek Joszko czuje się zdecydowanie lepiej, ale jest strasznie chudziutki. Nie chce jeść chrupek. Dostał ryż z kurczakiem i jarzynkami. Trochę podziubał :cool1: Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Które psiaczki wycofać z aukcji , które jeszcze czekają na domki ? Joszko - beżowy czeka i który jeszcze ? Quote
Peter Beny Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bardzo się cieszę , że rodzinka już znajduję domki :multi::multi::multi::multi: Quote
Camara Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Patia napisał(a):Które psiaczki wycofać z aukcji , które jeszcze czekają na domki ? Joszko - beżowy czeka i który jeszcze ? Lesi jeszcze nie wycofuj - dopiero jak zawiozę i będzie OK. Na łaciatka z hotelu czeka dom w Krzeszowicach. czyli zupełnie bez domu jest mała sunia z hotelu i Joszko. I Joszko nie jest beżowy tylko biszkoptowy :p Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Camara napisał(a):Lesi jeszcze nie wycofuj - dopiero jak zawiozę i będzie OK. Na łaciatka z hotelu czeka dom w Krzeszowicach. czyli zupełnie bez domu jest mała sunia z hotelu i Joszko. I Joszko nie jest beżowy tylko biszkoptowy :p :oops: dobrze , że nie napisałam ecru :cool3: Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dzwonił do mnie dom tatusia- Frodo . Tatus ma teraz na imię Karmel :loveu: Pani nie mogła się nachwalić , jaki grzeczny w samochodzie , jak pięknie spaceruje na smyczy , już się bawi piłeczką , jak sie kładzie na legowisku to próbuje sie przykrywać kocykiem , daj już brzusio do głaskania . Cieszę się bardzo !!!:multi::multi::multi: Quote
missieek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 gratuluje szybkich domkow dla psiakow :multi: gdyby wam przypadkiem braklo szczeniorow w tym typie to w olkuszu napewno sa :-( Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Missieek ale u Ciebie czy w schronie :-( Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Missieek a Twoje szczeniorki dołożyc do aukcji ? Quote
Samantha Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 jezeli potrzebujecie transportu do Michałowic to ja jade jutro w tamtą strone, tak ok. 15-16 Quote
kiwi Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Camara mieszka zaraz kolo michałowic, mowila ze da rade zawiezc mała, Aga - co do krzeszowic rozmawialam z Patia - moze ona da rade jakos, bo ja jutro musze do programu, piatek i sobota jestem całkowicie wylaczona Ja niestety powinnam konczyc moj mini come back :( od poniedzialku zaczynam znow zajecia i widzac co mialam w tamtym semestrze to znow bede miala od rana do nocy - jak nie na jedym to na drugim:( Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A które to Krzeszowice , te w Malopolsce czy na Śląsku . Jutro ma dopiero na 16 do pracy , a tam jest ze 40 km ( do tych małopolskich ) nie wiem czy juto obrócę :roll: Quote
kiwi Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 to sa te blisko tutaj, panstwo nawet jezdza do weta do krakowa Quote
Samantha Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja za michalowicami, takze mam po drodze. Jakby się coś zmieniło to służe pomocą Quote
AgaG Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Czyli do "kundla" weźmiemy Joszko i tę malutką z hotelu? :p tak? Zdjęcia Frodo wysłałam do Fizi... Quote
AgaG Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Camara napisał(a):Lesie jutro wieczorkiem zawożę do domu w Michałowicach. Moje słoneczko kochane :p Możecie mi na maila przysłać swoją Umowę, czy mam skorzystać ze swojej? Pajączek Joszko czuje się zdecydowanie lepiej, ale jest strasznie chudziutki. Nie chce jeść chrupek. Dostał ryż z kurczakiem i jarzynkami. Trochę podziubał :cool1: Skorzystaj ze swojej Camara:p a Joszkowi powiedz, żeby do programu wział kokardę:p Quote
kiwi Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 rany, poczekajcie bo ja nic nie kumam co w koncu jedzie do tego kundla?? ja to widze tak : joszko jest u camary - ja go jutro o 14 30 nie odbiore bo bede na uczelni - wiec jako szczeniaka mozemyz abrac tylko czarna podpalana suczke z hotelu - chyba ze ktos inny sie zajmie organizacja transportu. zbye nie bylo zadnej pomylki - ja bede w programie ale zadnego psa ze soba nie wioze bo ide prosto z labu, jesli am isc szczeniak to tylko ten jeden z hotelu - bo reszta u camary albo juz zaklepana. jakby bylo wiecej telefonow to powiemy ze jest jeszcze drugi co szuka domu Quote
AgaG Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Dobrze, Xenia na pewno tu zerknie... a ten drugi łaciaty z hotelu kiedy pojedzie do domu? Quote
missieek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Patia napisał(a):Missieek a Twoje szczeniorki dołożyc do aukcji ? u mnie to juz mozna powiedziec ze podrostki (mam na mysli Miki i Sare) juz przeszly wiek szczeniecy niestety maja po ok 6-7 miesiecy ale za to nie beda duze max 8-9kg Quote
Recommended Posts