Wisełka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Neigh napisał(a):GUSIA PAPLA Dlaczego papla??Tajemniczość Twoja sprowadziła mnie do pewnego wniosku ;P Quote
Neigh Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No dobra..........coś się kroi, ale jeszcze długo, bo wiecie URLOPY jasna żesz je cholera. Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nie zbywam bo póki co się nie odzywają jak obiecali :lol: a jak się odezwą to co? mam powiedzieć, żeby do połowy sierpnia czekali? :mdleje: Quote
Neigh Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Uuuuuuuuuaaaaaaa no nie powiem piękne:-). Se wytnę, powiększę i na ścianie przyczepię. Ale to dopiero jak Teoś się zadomkuje. No:-). A moja kryminogenna natura zaczyna wychodzić na jaw..........tiaaaa;-). Quote
Neigh Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No dobra - pogadałam i dostałam pozwolenie na złożenie oświadczenia. Pani Dominika oświadcza, iż 13.08 wraca z urlopu. Da znać wcześniej, bo jadą na łodkę ( stad delikatne opóźnienia możliwe - poziom wody, poruszanie się rzekami - wodniacy zrozumieją ). Psa tam zabrać świeżo nabytego nie może. Przeprowadzka do nowego domu mile widziana 14.08. Pani Dominika stanowczo oświadcza, że się: a. się nie rozmyśli b. wie co robi c. Teoś to już jej pies d. nigdy go nie odda, żeby nie wiem co. Pies będzie mieszkał z Panią, Panem i Sunią ( nie zapytałam o imię). Sunia zżera śmieci, boi się facetów, warczy kąpana, nie lubi łodki - bo się nudzi, jest z odzysku. Więc jak oczerniałam Teosia - Pani mówiła - nooo jak moja, mają wiele wspólnego. Pani chciała najgorszą i najbardziej nieadopcyjną bidę. A Teoś na zdjęciach uśmiechnięty...........ale opowiedziałam o jego tułaczce.....i ze czas na przystań ( nooo w domu z ogródkiem.......luksusik). Co jeszcze mogę dodać? Achaś PLISSSSSSSS książeczka ze szczepieniami!!!!!!!!! + dokumentacja medyczna. Plus transport na sierpień:-) Pani jest znajomą Kreona ze spacerów. Panią na kontakt ze mną namówiła Pani Kreona czyli CHWAŁA DOMINICE HOWGH Quote
malawaszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :loveu::loveu::loveu: muszę wyjść między ludzi a jak tu taka zaryczana? :oops::oops::oops: Pani Dominiko!!! A cyrograf podpisany??? :evil_lol: Quote
Mośka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :laola::laola: już się nic nie odzywałam, ale cały czas śledze tułaczkę Teosia. Żeby tylko nie zapeszyć!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę :loveu: Quote
Wisełka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 malawaszka napisał(a):aaahaaa Neigh!!!! a Pan Mąż też podpisał??!! :diabloti: Hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pan Mąż też koniecznie musi :eviltong: Quote
gusia0106 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 malawaszka napisał(a): muszę wyjść między ludzi a jak tu taka zaryczana? Pani Dominiko!!! A cyrograf podpisany??? Ciotka, nie rycz:):) Się chłopakowi poszczęściło w końcu:) Mąż jest dobry chłop:) Quote
malawaszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 aaahaaa Neigh!!!! a Pan Mąż też podpisał??!! :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 DZIś Są IMIENINY TEODORA!!!!!!! Teosiu kochany!!! 100 lat w zdrowiu i szczęścia w nowym cudownym domku!!! A na początku tygodnia ciotka waszka przyjedzie z prezentami :loveu::loveu::loveu: :BIG::drink1::cunao::drinking::Cool!::bigcool: Quote
_beatka_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 jejku ale super wieści:multi::multi::multi::multi: ale Neigh Ty masz dobrą rękę do tych domków:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jeszcze troszkę sobie poczekamy, Teodorek tez. Ale jak ma się w perspektywie domek z ogródkiem, Kochaną Pania, Pana, nową kolezankę sunię... warto!:loveu: Pzdr. Quote
rufusowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 to najlepsza wiadomość jaką mogłam dostać po urlopie :loveu: niby nie zapeszam ale tak sie ciesze, ze nie moge no....tak sobie mysle ze na ten właśnie domek Teoś tak czekał :klacz::ylsuper::Cool!::bigcool::laola: Quote
gusia0106 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 rufusowa napisał(a):to najlepsza wiadomość jaką mogłam dostać po urlopie niby nie zapeszam ale tak sie ciesze, ze nie moge no....tak sobie mysle ze na ten właśnie domek Teoś tak czekał A nowa Pani Teosiowa, Dominika, jest super i mówi, że bardzo by chciała, żeby już byli po urlopie:) Quote
malawaszka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 to może ja się poświęcę i pojadę za nich na ten urlop :cool3: :errrr: Quote
Neigh Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 malawaszka napisał(a):to może ja się poświęcę i pojadę za nich na ten urlop :cool3: :errrr: Dasz sobie radę na łódce???:-) Quote
rufusowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 gusia0106 napisał(a):A nowa Pani Teosiowa, Dominika, jest super i mówi, że bardzo by chciała, żeby już byli po urlopie:) ja też bym chciała :evil_lol: albo zeby waszka za nich pojechała :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Neigh napisał(a):Dasz sobie radę na łódce???:-) pewnie - w liceum zrobiłam patent żeglarza :cool3: tylko od tamtej pory nie pływałam :roll::oops::evil_lol: Quote
Wisełka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Bazarek dla piesków uratowanych z Krzyczek!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113755 Quote
rufusowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ciekawe co u Teośka....czy czuje, ze jego nowa pani o nim myśli ;) Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pewnie nie czuje - ja w tym tyg mam nadzieję, że uda mi sięw końcu umówić fryzjera dla Teosia bo ostatnio mam niezły zapieprz i nie wiem w co ręce włożyć :shake: Quote
[email protected] Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 u Teosia okej troszke zarósł ale jest czesany na wczoraj dalej przemiezamy razem całe ZAWODZIE:lol: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Szkoda, że ja w W-wie mieszkam, bo bym ostrzygła Teośka... Pzdr. Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 no własnie ja też sięzastanawiam czy nie spróbować samej, a pieniądze przeznaczyć na preparat na stawy - tylko po ostatnich obcinaniach w schronisku maszynka mi się deczko stępiła chyba i nie wiem czy cos z tego wyjdzie :roll: Quote
Recommended Posts