Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uuuuuuuuuaaaaaaa no nie powiem piękne:-). Se wytnę, powiększę i na ścianie przyczepię. Ale to dopiero jak Teoś się zadomkuje. No:-).

A moja kryminogenna natura zaczyna wychodzić na jaw..........tiaaaa;-).

Posted

No dobra - pogadałam i dostałam pozwolenie na złożenie oświadczenia.

Pani Dominika oświadcza, iż 13.08 wraca z urlopu. Da znać wcześniej, bo jadą na łodkę ( stad delikatne opóźnienia możliwe - poziom wody, poruszanie się rzekami - wodniacy zrozumieją ). Psa tam zabrać świeżo nabytego nie może.
Przeprowadzka do nowego domu mile widziana 14.08. Pani Dominika stanowczo oświadcza, że się:
a. się nie rozmyśli
b. wie co robi
c. Teoś to już jej pies
d. nigdy go nie odda, żeby nie wiem co.

Pies będzie mieszkał z Panią, Panem i Sunią ( nie zapytałam o imię). Sunia zżera śmieci, boi się facetów, warczy kąpana, nie lubi łodki - bo się nudzi, jest z odzysku.
Więc jak oczerniałam Teosia - Pani mówiła - nooo jak moja, mają wiele wspólnego. Pani chciała najgorszą i najbardziej nieadopcyjną bidę. A Teoś na zdjęciach uśmiechnięty...........ale opowiedziałam o jego tułaczce.....i ze czas na przystań ( nooo w domu z ogródkiem.......luksusik).
Co jeszcze mogę dodać?

Achaś PLISSSSSSSS książeczka ze szczepieniami!!!!!!!!! + dokumentacja medyczna.
Plus transport na sierpień:-)

Pani jest znajomą Kreona ze spacerów. Panią na kontakt ze mną namówiła Pani Kreona czyli CHWAŁA DOMINICE

HOWGH

Posted

:laola::laola:

już się nic nie odzywałam, ale cały czas śledze tułaczkę Teosia.
Żeby tylko nie zapeszyć!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
muszę wyjść między ludzi a jak tu taka zaryczana?

Pani Dominiko!!! A cyrograf podpisany???

Ciotka, nie rycz:):) Się chłopakowi poszczęściło w końcu:) Mąż jest dobry chłop:)

Posted

DZIś Są IMIENINY TEODORA!!!!!!!

Teosiu kochany!!! 100 lat w zdrowiu i szczęścia w nowym cudownym domku!!! A na początku tygodnia ciotka waszka przyjedzie z prezentami :loveu::loveu::loveu: :BIG::drink1::cunao::drinking::Cool!::bigcool:

Posted

to najlepsza wiadomość jaką mogłam dostać po urlopie :loveu:

niby nie zapeszam ale tak sie ciesze, ze nie moge no....tak sobie mysle ze na ten właśnie domek Teoś tak czekał

:klacz::ylsuper::Cool!::bigcool::laola:

Posted

rufusowa napisał(a):
to najlepsza wiadomość jaką mogłam dostać po urlopie

niby nie zapeszam ale tak sie ciesze, ze nie moge no....tak sobie mysle ze na ten właśnie domek Teoś tak czekał

A nowa Pani Teosiowa, Dominika, jest super i mówi, że bardzo by chciała, żeby już byli po urlopie:)

Posted

gusia0106 napisał(a):
A nowa Pani Teosiowa, Dominika, jest super i mówi, że bardzo by chciała, żeby już byli po urlopie:)

ja też bym chciała :evil_lol:

albo zeby waszka za nich pojechała :evil_lol:

Posted

no własnie ja też sięzastanawiam czy nie spróbować samej, a pieniądze przeznaczyć na preparat na stawy - tylko po ostatnich obcinaniach w schronisku maszynka mi się deczko stępiła chyba i nie wiem czy cos z tego wyjdzie :roll: