Asiaczek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No to ja się cieszę... sprzątam teraz generalnie mieszkanie i się cieśzę!!! Jak cholera się cieszę!!! Pzdr. Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Neigh napisał(a):Waszko a co się przejmujesz:-) 90 % osób sie tam wypowiadających nie brało udziału w akcji....... w sumie racja bo przecież było Was kilka w tym ulu, ale moje myśli zostały już przez Was wypowiedziane, więc po co się powtarzać - szkoda tylko, że przez takie klocki mogą stracić psy bo wiele ludzi czyta ten wątek... Quote
gusia0106 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='malawaszka']qrna ja czytam i scyzoryk mi już pociął wszystkie kieszenie od środka Więc jak się cieszymy to No i kwestia formalna - mam Teosiowe 70 zł bo nie zdążyłam go w końcu wziąć do fryca - co mam zrobić z tym? może mogę dołożyć do hotelu naszego Benjego sznaucera staruszka, który chyba tam do końca zycia będzie bo nikt go nie chce Jak dla mnie to bierz na kogo tam potrzebujesz....;) Quote
asiaf1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ale o co chodzi bo nie bardzo rozumiem:roll: Quote
malawaszka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 asiaf1 napisał(a):ale o co chodzi bo nie bardzo rozumiem:roll: o kłótnie, a przepraszam - dyskusje:diabloti: na wątku krzyczkowym Quote
Neigh Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Powiedziałam p. Dominice - kilka dni daję Wam spokoj.....ale gdyby coś to niech Pani dzwoni o każdej porze dnia i nocy.... I wiecie co? Cisza:-) Quote
malawaszka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ...i niech ta cisza tak słodko trwa :loveu::loveu::loveu: Quote
Neigh Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mośka napisał(a):Neigh, wierzę w Twoją intuicję :p Mnie się Oni wydają bardzo normalnymi i fajnymi ludźmi - a tacy psów nie oddają........no chyba ze jakiś pogrom. Teodor pogromu nie wróży:-) A poza tym jak to brzmi Maja i Teodor.. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Neigh napisał(a): A poza tym jak to brzmi Maja i Teodor.. Brzmi super! :loveu:... Maja i Teodor...:loveu: :loveu:...Teodor i Maja...:loveu: Pzdr. Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :loveu::loveu::loveu: brzmi super i niech tak pozostanie :loveu: musze zdjąć Teosia z podpisu...tylko w pracy mi Panel U. nie działa :placz: Quote
Wisełka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Neigh napisał(a): A poza tym jak to brzmi Maja i Teodor.. Znakomicie :p Tak dostojnie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Maja taka delikatna i subtelna panienka a Teodor dumny i odważny Gentleman :loveu::multi::multi::multi: Quote
Neigh Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Malawaszko - wysłałaś mi badania Teosiowe? Dzwoniła p. Dominika - Teo był na zabiegach pielęgnacyjnych - obcięcie pazurów itp. Ponoć był całkiem znośny:-) Ale jest problem - pani wet która rzuciała na niego okiem - nie podobał sie mocznikowy zapach z pyska, jest podejrzenie cukrzycy + zaćma. Szok normalnie....... W kierunku cukrzycy to byl on badany??? Kto pamięta? Quote
malawaszka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dzisiaj je wysłałam ale przeglądałam i nie widziałam cukru badanego, ale był podwyższony mocznik i kreatynina - to było w marcu jakos - mocznik jest max 45, a on miał jakoś koło 130 - tylko wtedy miał też robione USG i nie było dużych zmian w tych nerkach, tylko stan zapalnych chyba pęcherza z tego co pamiętam Quote
malawaszka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 i co tam u Teosia? bo jak już ochłonęłam, że mogę o nim myśleć z radością a nie z niepokojem co z nim będzie to teraz niech nam nie choruje chłopak!!! Quote
gusia0106 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 malawaszka napisał(a):i co tam u Teosia? bo jak już ochłonęłam, że mogę o nim myśleć z radością a nie z niepokojem co z nim będzie to teraz niech nam nie choruje chłopak!!! Zobaczymy Ciociu Malawaszko.....Jak tylko przyjdą wyniki badań od Ciebie Pani Dominika pobiegnie z nim do lekarza....Fakt, nerki miał po stanie zapalnym - przy nieodpowiednim żywieniu i trzymaniu w nieodpowiednich warunkach - wilgoć np. - mógł mu sie ten mocznik podnieść. Moja wetka, która jest najlepsza na świecie nawet nie widziała powodu do podawania leków - tylko karmę niskobiałkową. I nie wierzę, że nie zauważyłaby początków zaćmy i cukrzycy.......Spokojnie, poczekajmy co wet powie jak go dokładniej obejrzy..... Quote
gusia0106 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Ciotki....zajrzyjcie plissss......pomoc potrzebna.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118360 Quote
rufusowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 gusia0106 napisał(a):Zobaczymy Ciociu Malawaszko.....Jak tylko przyjdą wyniki badań od Ciebie Pani Dominika pobiegnie z nim do lekarza....Fakt, nerki miał po stanie zapalnym - przy nieodpowiednim żywieniu i trzymaniu w nieodpowiednich warunkach - wilgoć np. - mógł mu sie ten mocznik podnieść. Moja wetka, która jest najlepsza na świecie nawet nie widziała powodu do podawania leków - tylko karmę niskobiałkową. I nie wierzę, że nie zauważyłaby początków zaćmy i cukrzycy.......Spokojnie, poczekajmy co wet powie jak go dokładniej obejrzy..... tja...w Katowickim domu raczej go nie rozpieszczali :mad: Quote
Neigh Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Rozmawiałam z p. Dominiką.......podałam jej adres wątku....to sobie poczyta:-). A moze się złamie i coś napisze......:cool3: U Teosia wszystko gra i buczy:-). Kontakty z Majką poprawne, Teoś zaczyna być zachłanny na mizianki. Burczy tylko przy dotykaniu łap. Poza tym ideał.....jak to nasz Teodor.......nooooooo nie JUŻ NIE NASZ:-) UFF Quote
gusia0106 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 A medycznie jak? Z resztą wiesz co, nie pisz, gdyż walczę z Tobą o pierwsze miejsce na Krzyczkowym:diabloti: Maila do Pani Dominiki mam to sobie sama zadam pytanie :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :multi::multi::multi: kochany Teoś - można mu łapy dotykać jak przy pysku ma smakołyk :lol::loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :loveu::loveu::loveu: grunt to dobre skojarzenia :loveu: nasz łakomczuszek :loveu: Quote
Neigh Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Taka mi dziś refleksja do głowy przyszła.......zobaczcie 193 str......starań, poszukiwań........porażek i sukcesów. Kawał historii, co nie? Quote
malawaszka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 sukces to dopiero teraz - wcześniej same porażki :roll: chociaż zależy jak na to patrzeć, bo wielkim sukcesem było że trafił pod Waszą TWA opiekę :roflt: :evil_lol::diabloti: chociaż po róznych perypetiach ale a końcu wyszło na dobre :loveu::multi: a ja to już chyba żadnej Ani nie dam psa - bo to już druga, z którą tak wyszło :roll: Quote
Recommended Posts