Asiaczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 gusia0106 napisał(a):Znajdziesz to pójdziesz:)Kochane, ja z apelem od Neigh - jeśli macie jakies stare smycze, obroże, kagańce....to my poprosimy...Do zabrania z Krzyczek mamy jeszcze około 50 psów... Ja też bym coś znalazła w domowym psim archiwum, ale jak Wam to dostarczyć? W najbliższy weekend jestem poza granicami... dopiero w środę jako tako jestem uchwytna... Pzdr. Quote
niufek Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Wisełka']No teraz są najlepsze przeceny bo są jeszcze różne rozmiary, potem to zostaną już tylko XXS i XXL ;) Ja też wczoraj wylądowałam poraz 3i w tym tyg na przecenach i do końca lipca będę jadła co najwyżej na śniadanie chleb z masłem a na obiad ziemniaki :) Portfel pusty :( Dobrze że mój psiak ma zamrożone porcje mięska, chrupasy i przysmaki chociaż :)A tak całkiem na marginesie :P Teo gdzie ten twój domek... Gdzieś się ukrył czy co?? :( Do ziemniaczkow proponuje maselko i kwasne mleko ;), recepte osobiscie sprawdzilam , pychota no .Schabowy sie chowa jak nic :evil_lol:. Quote
niufek Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 malawaszka napisał(a):no co Ty? nie mów że już są przeceny??? :mdleje: a ja bez kasy :placz: No jak sie dla Pepy takie legowiska kupuje ,to nie dziwota zes bez kasy :diabloti:. Quote
malawaszka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 niestety nic - jutro porobię nowe ogłoszenia bo tamte pewnie już spadły na dół, jak ktoś może pomóc to bardzo proszę :modla: ja dziś miałam jechać z Teosiem do Silesii, ale rano jak jechałam na wieś pękł mi przewód paliwa i utknęłam tam :placz: ale w tym tygodniu biorę go do fryzjera już na 100%, a w przyszły weekend na kolejną akcję adopcyjną - tym razem w Dąbrowie na Piknik Country - może tu ktoś zakocha się w Teosiu - tam w okolicy domki z ogrodami więc to byłaby wymarzona opcja dla Teosia :kciuki: Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Teoś jest już na stronie niemieckiej sznaucerów do adopcji, kochana niufek też pomoże :Rose: Quote
gusia0106 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Baaaaaardzo dobre wiadomości:)Boska jesteś ciotka:) Quote
Wisełka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A nawet Teo niech jedzie do Niemiec, byle miał stały fajnowaty domek w końcu....... :D Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 no wcale nie dobre wiadomości bo nie ma domku - mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy Quote
Wisełka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1500 Quote
_beatka_ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 musi się ruszyć bo super pies musi mieć super domek!!:multi: Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 kurna jakiś dół mi się wykopał - czym ten pies zawinił? czemu ludzie są tacy beznadziejni? :-( Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Przypominam o plakaciku http://www.sendspace.com/file/9r2lgd tamten link znowu nie działa wrrr Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 dobranoc Teosiu - może jak pobeczę w poduszkę to przyniesie Ci szczęście... Quote
gusia0106 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Dzisiaj Teoś jest w papierowej wersji Metra.Mam nadzieję Malawaszko, że od rana nie możesz się opędzić od telefonów Quote
Neigh Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 malawaszka napisał(a):kurna jakiś dół mi się wykopał - czym ten pies zawinił? czemu ludzie są tacy beznadziejni? :-( Ta, co to wiesz ........w ogóle zrezygnowała z psa - a kij jej w ucho. Quote
Wisełka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 gusia0106 napisał(a):Dzisiaj Teoś jest w papierowej wersji Metra.Mam nadzieję Malawaszko, że od rana nie możesz się opędzić od telefonów W końcu po kilku próbach UDAŁO SIĘ :) :) :) Malawaszko nie wypuszczaj telefonu z rąk ;) Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Neigh napisał(a):Ta, co to wiesz ........w ogóle zrezygnowała z psa - a kij jej w ucho. no wiem - też dostałam tego maila co Ty - ale jakoś nie wierzę :roll: miałam nadzieję, że honor Katowiczan zostanie uratowany... Wisełka napisał(a):W końcu po kilku próbach UDAŁO SIĘ :) :) :) Malawaszko nie wypuszczaj telefonu z rąk ;) nawet do WC chodzę z telefonem, ale póki co nikt nie dzwonił - mam nadzieję, że jak ludzie będą wracać z pracy to zaczną czytać Metro Quote
Asiaczek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 gusia0106 napisał(a):Dzisiaj Teoś jest w papierowej wersji Metra.Mam nadzieję Malawaszko, że od rana nie możesz się opędzić od telefonów Potwierdzam. Ja nawet u siebie w pracy parę osób zainteresowałam tym ogłoszeniem, mówiąc, że to "moja koleżanka" je dała. Ale jakoś tak cicho wszędzie. Ludzie mówią o urlopach, pogodzie itp..... Smutno... Pzdr. Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 był jeden telefon, Pani z Warszawy z Chomiczówki - wysłałam zdjęcia i narazie cisza... miała porozmawiać z mężem itd... reklamowałam Teosia najlepiej jak potrafię! ale nie wiem czy to, że Teoś jest w Katowicach jej nie zniechęciło bo chyba chciała najpierw psa zobaczyć na żywo... a jak ja mam to zrobić? Jechać z psem do Warszawy na oglądanie? :placz: Quote
gusia0106 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='malawaszka']był jeden telefon, Pani z Warszawy z Chomiczówki - wysłałam zdjęcia i narazie cisza... miała porozmawiać z mężem itd... reklamowałam Teosia najlepiej jak potrafię! ale nie wiem czy to, że Teoś jest w Katowicach jej nie zniechęciło bo chyba chciała najpierw psa zobaczyć na żywo... a jak ja mam to zrobić? Jechać z psem do Warszawy na oglądanie? Kochana, bądź dobrej myśli. Umiesz reklamować jak nikt!! Quote
Wisełka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='malawaszka']był jeden telefon, Pani z Warszawy z Chomiczówki - wysłałam zdjęcia i narazie cisza... miała porozmawiać z mężem itd... reklamowałam Teosia najlepiej jak potrafię! ale nie wiem czy to, że Teoś jest w Katowicach jej nie zniechęciło bo chyba chciała najpierw psa zobaczyć na żywo... a jak ja mam to zrobić? Jechać z psem do Warszawy na oglądanie? O rany CHomiczówka to moje okolice... Ładne tereny ;P Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ehh no i co z tego, że ładne jak nie pisze ani nie dzwoni - wysłałam dwa maile ze zdjęciami i w trzecim jeszcze napisałam, że jakby chcieli go adoptować to transport załatwimy :roll: Quote
Wisełka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Poczekaj jeszcze, spokojnie :) Z tego co pamiętam jak Mysza była w Metrze to telefony rozdzwoniły się popołudniem, tak w porze po pracowej ;) Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pani z Chomiczówki ma dać znać do końca tygodnia, ale chyba brakuje mi optymizmu ostatnio. Narobiłam znowu Teosiowi sporo ogłoszeń, ale już mi się nie chce wklejać linków:oops: Quote
Recommended Posts