Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
Znajdziesz to pójdziesz:)Kochane, ja z apelem od Neigh - jeśli macie jakies stare smycze, obroże, kagańce....to my poprosimy...Do zabrania z Krzyczek mamy jeszcze około 50 psów...

Ja też bym coś znalazła w domowym psim archiwum, ale jak Wam to dostarczyć?
W najbliższy weekend jestem poza granicami... dopiero w środę jako tako jestem uchwytna...
Pzdr.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wisełka']No teraz są najlepsze przeceny bo są jeszcze różne rozmiary, potem to zostaną już tylko XXS i XXL ;) Ja też wczoraj wylądowałam poraz 3i w tym tyg na przecenach i do końca lipca będę jadła co najwyżej na śniadanie chleb z masłem a na obiad ziemniaki :) Portfel pusty :( Dobrze że mój psiak ma zamrożone porcje mięska, chrupasy i przysmaki chociaż :)A tak całkiem na marginesie :P Teo gdzie ten twój domek... Gdzieś się ukrył czy co?? :(

Do ziemniaczkow proponuje maselko i kwasne mleko ;), recepte osobiscie sprawdzilam , pychota no .Schabowy sie chowa jak nic :evil_lol:.

Posted

malawaszka napisał(a):
no co Ty? nie mów że już są przeceny??? :mdleje: a ja bez kasy :placz:

No jak sie dla Pepy takie legowiska kupuje ,to nie dziwota zes bez kasy :diabloti:.

Posted

niestety nic - jutro porobię nowe ogłoszenia bo tamte pewnie już spadły na dół, jak ktoś może pomóc to bardzo proszę :modla:

ja dziś miałam jechać z Teosiem do Silesii, ale rano jak jechałam na wieś pękł mi przewód paliwa i utknęłam tam :placz: ale w tym tygodniu biorę go do fryzjera już na 100%, a w przyszły weekend na kolejną akcję adopcyjną - tym razem w Dąbrowie na Piknik Country - może tu ktoś zakocha się w Teosiu - tam w okolicy domki z ogrodami więc to byłaby wymarzona opcja dla Teosia :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
kurna jakiś dół mi się wykopał - czym ten pies zawinił? czemu ludzie są tacy beznadziejni? :-(

Ta, co to wiesz ........w ogóle zrezygnowała z psa - a kij jej w ucho.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dzisiaj Teoś jest w papierowej wersji Metra.Mam nadzieję Malawaszko, że od rana nie możesz się opędzić od telefonów

W końcu po kilku próbach UDAŁO SIĘ :) :) :) Malawaszko nie wypuszczaj telefonu z rąk ;)

Posted

Neigh napisał(a):
Ta, co to wiesz ........w ogóle zrezygnowała z psa - a kij jej w ucho.

no wiem - też dostałam tego maila co Ty - ale jakoś nie wierzę :roll: miałam nadzieję, że honor Katowiczan zostanie uratowany...

Wisełka napisał(a):
W końcu po kilku próbach UDAŁO SIĘ :) :) :) Malawaszko nie wypuszczaj telefonu z rąk ;)

nawet do WC chodzę z telefonem, ale póki co nikt nie dzwonił - mam nadzieję, że jak ludzie będą wracać z pracy to zaczną czytać Metro

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dzisiaj Teoś jest w papierowej wersji Metra.Mam nadzieję Malawaszko, że od rana nie możesz się opędzić od telefonów

Potwierdzam. Ja nawet u siebie w pracy parę osób zainteresowałam tym ogłoszeniem, mówiąc, że to "moja koleżanka" je dała.
Ale jakoś tak cicho wszędzie. Ludzie mówią o urlopach, pogodzie itp..... Smutno...
Pzdr.

Posted

był jeden telefon, Pani z Warszawy z Chomiczówki - wysłałam zdjęcia i narazie cisza... miała porozmawiać z mężem itd... reklamowałam Teosia najlepiej jak potrafię! ale nie wiem czy to, że Teoś jest w Katowicach jej nie zniechęciło bo chyba chciała najpierw psa zobaczyć na żywo... a jak ja mam to zrobić? Jechać z psem do Warszawy na oglądanie? :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']był jeden telefon, Pani z Warszawy z Chomiczówki - wysłałam zdjęcia i narazie cisza... miała porozmawiać z mężem itd... reklamowałam Teosia najlepiej jak potrafię! ale nie wiem czy to, że Teoś jest w Katowicach jej nie zniechęciło bo chyba chciała najpierw psa zobaczyć na żywo... a jak ja mam to zrobić? Jechać z psem do Warszawy na oglądanie?

Kochana, bądź dobrej myśli. Umiesz reklamować jak nikt!!

Posted

[quote name='malawaszka']był jeden telefon, Pani z Warszawy z Chomiczówki - wysłałam zdjęcia i narazie cisza... miała porozmawiać z mężem itd... reklamowałam Teosia najlepiej jak potrafię! ale nie wiem czy to, że Teoś jest w Katowicach jej nie zniechęciło bo chyba chciała najpierw psa zobaczyć na żywo... a jak ja mam to zrobić? Jechać z psem do Warszawy na oglądanie?

O rany CHomiczówka to moje okolice... Ładne tereny ;P

Posted

ehh no i co z tego, że ładne jak nie pisze ani nie dzwoni - wysłałam dwa maile ze zdjęciami i w trzecim jeszcze napisałam, że jakby chcieli go adoptować to transport załatwimy :roll:

Posted

Pani z Chomiczówki ma dać znać do końca tygodnia, ale chyba brakuje mi optymizmu ostatnio.

Narobiłam znowu Teosiowi sporo ogłoszeń, ale już mi się nie chce wklejać linków:oops: