Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
Neigh wplata kwietniowa dla Teosia już wykonana:razz:
czy doszły dwie wpłaty z allegro?:cool3:

No i owszem - jak spojrzysz kilka postów wcześniej na rozlicznie, to wszystko masz tam napisane:-) Łącznie kwota 35 zł:-)

Posted

Byłam na swoim koncie i mam wpłaty na Teodorka:

297 zł Neigh
20 zł Malawaszka
317 RAZEM

Od tego odejmuję to co wydałam na badania +karmę
317
-93
=224

Czyli na dzień dzisiejszy w puli Teośka mamy 224 zł

Posted

[quote name='gusia0106']Byłam na swoim koncie i mam wpłaty na Teodorka:

297 zł Neigh
20 zł Malawaszka
317 RAZEM

Od tego odejmuję to co wydałam na badania +karmę
317
-93
=224

Jednym słowem na badania mamy, jeśli jeszcze będzie wpłata od Pani. Trzeba teraz tylko trzymać kciuki za wyniki badań.....

Posted

Aktualny stan konta Teodora to :

224 zł (bo tyle było)
+130 GameBoy + przyszła Pańcia (?)
RAZEM 354 zł

W związku z tym, że stan Varia jest dość ciężki, a co za tym idzie albo wcześniej wychodzę albo później przychodzę do pracy od dwóch tygodni niemal już, bardzo proszę o pomoc w wykonaniu badań Teodora. Ja ojadę z nim na USG w poniedziałeknajbliższy ale:

KTO POJEDZIE Z NIM 14.04 NA SGGW NA GODZ. 15.00 NA ECHO SERCA?????

Posted

Dzisiaj o 16 Teodorek będzie miał wykonywane jedno z dwóch koniecznych do pełnego zdiagnozowania go badań - usg.

Trzymajcie kciuki bo jak wynik będzie pomyślny to i leczenia nie będzie trzeba iu domek dla Teośka jakby o krok bliżej;)

Opis będę miała od razu (przynajmniej tak było zawsze jak robiłam usg Varia...), ale wyniki z moją wetką będę mogła skonsultować dopiero jutro bo dzisiaj ona pracuje na rano - do 15 znaczy;)

O 16 więc wszyscy Teodorwi fani powinni zaciskać kciuki:razz:

Posted

Ja się powoli zastanawiam, czy problemy Teosia to nie jest aby moja wina.....ja miewam takie napady niefartu........może się na niego przelało?

Posted

Przekażę guru od usg;)

Jakby chciał coś złego powiedzieć to go poinformuję, żeby się dobrze zastanowił, bo to oznacza, że będzie miał z nami do czynienia:mad::mad::mad::diabloti::diabloti:

Posted

No co Ty Aga, jaki niefart?

Farta zaczyna mieć właśnie - full diagnostyka, szansa na dom, i zobacz ilu fanów kciuku trzyma za chłopaka:lol:

I za Ciebie też trzymają - tyle, że się nie chwalą:razz:

Posted

Neigh napisał(a):
Ja się powoli zastanawiam, czy problemy Teosia to nie jest aby moja wina.....ja miewam takie napady niefartu........może się na niego przelało?

Przestań. To tylko dlatego, że łapiesz się za rzeczy, których inni nie widzą lub wolą nie widzieć.