GameBoy Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='gusia0106']Oki, oki - rozumiem Pewnie i racja - bo jak jej dzisiaj powiedziałam od razu jak zobaczyłam Teodorka, że dużo lepiej wygląda, i że przytył, to bardzo się ucieszyła.[/quote] wiesz o czym mówię - to dzieciak jeszcze jest :eviltong: Quote
Wisełka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='gusia0106'] Teodor dał mi buziaka. Sam. Z własnej nieprzymuszonej woli.Najpierw dwa razy dokładnie mnie obwąchał a potem nagle z zaskoczenia...ciach...i już gęba polizna;) To nie ten sam pies. Szybko powinien trafić do domku. On się tak zsocjalizował, że to niemożliwe wręcz:crazyeye: Jak Pani Sąsiadka go weźmie to będzie miała psi ideał.[/quote] No proszę :) Same dobre wiadomości - Teodor psem kanapowym :p A teraz 3mamy kciuki żeby tam żaden robal się nie zawieruszył przypadkiem :cool3: Quote
Neigh Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja się starałam być miła i delikatna - gdybym chciała zeby ktoś się mnie bał to hihi recze ze by to zauważył hihihi. Może zaświadczyć ten kto mnie choćby słyszał jak jestem wściekła. Gusia jak odbierałam Tygrysa - to do Ciebie plakałam, czy inwektywami rzucałam? Bo ja tak miałam na przemian.Raz a buuuuuuu, a za chwilę o k.......co oni z tego psa zrobili. a buuuuu. I tak ze 3 dni na przemian. Rozmawiałam z Tobą i z Oktawią........i nie pamietam co do której poszło:). Emocje mną silne targały.......Gdybym wtedy się z władzami Krzyczek spotkała.........uuuuu siedziałabym za czyny karalne na bank....... Quote
gusia0106 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 I ryczałaś i rzucałaś inwektywami na przemian. W jednym telefonie:diabloti: Ale każdy kto by zobaczył wtedy Tygrysa zupełnie by się temu nie dziwił... Quote
Mośka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 A ja się cieszę, że Teos taki mądry i zsocjalizowany chłopak się zrobił. Czy jakas "Pani Sasiadka" myśli o nim? BO już się pogubiłam z tego wszystkiego? Jest jakieś światełko? Quote
malawaszka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ale cudowne psisko się wyłoniło spod kudełków :loveu::loveu::loveu: Quote
gusia0106 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 No jakieś tam światełko jest Wypatrywać w tunelu należy w niedziele;) Quote
gusia0106 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Aaaaaa i jeszcze o karmie będzie bo zapomniałam:oops: Light może być bo Teoś wykastrowany. To, że ona jest light i senstive nie oznacza, że jest odchudzająca. Tym bardziej, że teraz na tej samej karmie przytył dwa kilo więc sądzę, że problem tkwi gdzie indziej... Może badania pokażą gdzie. Quote
Asiaczek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ja tez się ucieszyłam, że wizyta u weta tak duż wątpliwości rozwiała. Brawo! I czekamy na następne wyniki. A może by tak jakąś fotkę Kawalera Teodorka? pzdr. Quote
Neigh Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 No fotek to on miał bez liku - ja mam całą płytę........ale nowych brak i nie sądzę, żeby było o nie łatwo. Quote
malawaszka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 no nie!!! masz całą płytę z tamtej sesji i nie pokazałaś???? :placz: trzymam :kciuki: za jutro :loveu: Quote
Neigh Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='malawaszka']no nie!!! masz całą płytę z tamtej sesji i nie pokazałaś???? :placz: No mam, mogę przekazać komuś, kto ma lepsze łącze...........bo u mnie jedno zdjęcie wysyła się dosłownie latami:-). No dobra rozliczeń czas....... Quote
Neigh Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Neigh']No więc tak: Jeśli chodzi o wydatki, to przelałam kase za hotel - jest zapłacony do 20.04 byłyśmy 15 zł na minusie ( zbierałam na rachunek za weta zapłacony przez Gusia - 81 zł i tych 15 zł brakowało) Kolejne wpłaty to: 9 zł bazarek mój od Beatki 50 zł Renata z Wawy ( zakładam ze Wasza znajoma - podziękować proszę ładnie) Generalnie jest plus 54 zł i tego się trzymajmy. Jak dojdzie wpłata za bazarek Beatki i kasa od rufusowej to będzie =54 + 95 =149 zł na plus. Na weta powinno starczyć. Uff reszta kasy na razie nie wpłynęła to tu nie zapisuję, żeby nie robić bałaganu. I tak zaraz zrobię hihih nooo czyli było -15 wpłynęło + 59 [B]Czyli było plus 54 tak?:-)[/B] Przelałam Gusi 140 zł ( zaległe 81 + 59 ) dla równego rachunku. Czyli teoretycznie na minusie jestem 5 zł No to teraz cd: 65 zł bazarek Beatki ( rzeczy Gusiowe) 30 zł Rufusowa Czyli 90 zł na plusie. U weta wydano 84 zł ( wyłałam wcześniej 60 zł na ten cel - czyli dosłać muszę 24 zl) Tym samym na plusie na razie jest [B]66 zł[/B] I tą całą kwotę wysyłam do Gusi na karmę, bo obiecała kupić i zawieźć. Jednym słowem na koncie zostaje zero złotych i zero długów. A do Gusi jutro przeslę 66 zł + 24 zł = 90 zł Wszystko jasne?? Quote
emilia2280 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Jak Slonce jasne :mdleje: Ale ktos musi odwalac "brudná" roboté :razz: i ksiégowac. Quote
Neigh Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='emilia2280']Jak Slonce jasne :mdleje: Ale ktos musi odwalac "brudná" roboté :razz: i ksiégowac.[/quote] No wiem. Mam dwie teczki. Jedna "Tygrys", druga "Teoś". Wszystko księguję, zapisuję, koperty z rachunkami. Jak wpłyną pieniądze od Ciebie Emilko - będą już wyniki badań - i będzie wiadomo co dalej....... A może ta Sąsiadka się jakoś zdeklaruje....... Quote
Neigh Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 GameBoy napisał(a):zeklaruje na co? No na wzięcie Teosia, a na co:-)? Chodzi mi o taką definitywną decyzję....z cyku "jutro go bierzemy". Quote
gusia0106 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Neigh, tych 24 zl to mi nie wysyłąj. Niech to będzie moja kwietniowa wpłata na Teośka. Czyli poproszę tylko 66 zł na karmę. Macie jakieś wskazóki co do tego jaką karmę mu kupić? Quote
GameBoy Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Babka dziś wraca, dzwoniła do mnie, tyle, ze ja dzis jestem niedostepna jutro o 16 jestem z nią umówiona Quote
gusia0106 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Cudnie:razz: No to kciuków nie puszczamy Quote
Neigh Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 malawaszka napisał(a):Zaciskam :kciuki: Ja to nawet się boje oddychać.........jutro około 16 zamieramy........ Quote
malawaszka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 nooo jutro o 16 wstrzymujemy oddech - tylko nie za długo baby bo jeszcze duużo do zrobioenia ;) Quote
gusia0106 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Teodorka wyniki będą jutro. Znaczy one pewnie są już w lecznicy ale ja nie za bardzo mam jak po nie teraz podjechać. I tak mam wyrzuty sumienia, że Vario został sam a ja na parę godzin musiałam wyskoczyć do pracy..... Ale jutro na 15 jadę do weta więc i odbiorę wyniki i w razie jakby co podrzucę Adze karmę... Quote
Recommended Posts