Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No taka mam nadzieję.........ciotka Wanda zawsze była moją idolką:-) W czasach kiedy ja marzyłam o psie ( 5 lat) ona miała dwie ulicznice - jak na nie mawiała.........czyli psice z ulicy:-). Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ciotki czy ktoras z Was ma numer do alondy? Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 GameBoy, a nie wróciła czasem Twoja sąsiadka?:cool3: Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 nie, dzwonila do mnie, ze bedzie w niedziele i ze narazie sa na tak Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 łojesuuuuuuuuuuu zagryzam zęby na badylu i się nie cieszę coby nie zapeszyć :kciuki: świętować będziem jak Teodorek się przeprowadzi :loveu: Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 właśnie dlatego siedziałam cicho - Pani mówi, że z córką się dogadała i jest zdecydowana na Teośka ale będę się cieszyć jak będę ją spotkać rano na spacerach Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 GameBoy napisał(a):nie, dzwonila do mnie, ze bedzie w niedziele i ze narazie sa na tak Nie cieszyć mi się!!!!!!!!!!! W mordę jeża nie cieszyć się!!!!!!!!!! ZABRANIAM - bo zapeszycie....... nabożne milczenie, dziesiątki rózańca, wizualizacje, zaklinanie - co tam która umie. ALE NIE CIESZYĆ SIĘ!!! Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 malawaszka napisał(a):łojesuuuuuuuuuuu zagryzam zęby na badylu i się nie cieszę coby nie zapeszyć :kciuki: świętować będziem jak Teodorek się przeprowadzi :loveu: hihihi Telepatka?:-) Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 A w kwestii Varia...nasza Pani Wet powiedziała, że mam przestać ryczeć natychmiast bo się żadna tragedia nie dzieje. Znaczy wylew był, w przedsionkowej czyli przedniej czyli centralnej cześci mózgu. Ale nie był jakiś wielki - znaczy odruchy - to takie zbliżanie dłoni do oka, nie wiem jak to się fachowwo nazywa, ma, nerwy wargowo - faflowe działają. I jedyne czego nam teraz trzeba to czas. Bo to on pokaże, że czy ta przechylona głowa się cofnie czy nie. Ale głowa to pikuś - byleby go nie zarzucało przy chodzeniu. I widzę np, że lewe oczko ma teraz więsze niż prawe. I wieczorem jest jakby gorzej - ale wieczory zawsze są gorsze, nie? Poza tym, kurde, chłopak się od nowotworu wywinął to co - głupiemu wylewowi się da?:stupid: Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 gusia0106 napisał(a):A w kwestii Varia...nasza Pani Wet powiedziała, że mam przestać ryczeć natychmiast bo się żadna tragedia nie dzieje. Znaczy wylew był, w przedsionkowej czyli przedniej czyli centralnej cześci mózgu. Ale nie był jakiś wielki - znaczy odruchy - to takie zbliżanie dłoni do oka, nie wiem jak to się fachowwo nazywa, ma, nerwy wargowo - faflowe działają. I jedyne czego nam teraz trzeba to czas. Bo to on pokaże, że czy ta przechylona głowa się cofnie czy nie. Ale głowa to pikuś - byleby go nie zarzucało przy chodzeniu. I widzę np, że lewe oczko ma teraz więsze niż prawe. I wieczorem jest jakby gorzej - ale wieczory zawsze są gorsze, nie? Poza tym, kurde, chłopak się od nowotworu wywinął to co - głupiemu wylewowi się da?:stupid: Dziewczyno Apis Mamy mojego TZ ma 14 ( chyba - tez z odzysku). Ostatnio został pogryziony. 3 dni znoszony był na rękach. A to "owczarek". I co? I czwartego się podniósł, ukradł 4 kotlety ze stołu.......i udawał ze to robota mojego Tzeta:-). Nieśmiertelny jest. Jego operacji nie dam rady wyliczyć - sklerozę mam:-) Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Hihi:cool3: No dobra, to sie nie cieszymy, tylko trzymamy kciuki. To może zajrzyjcie do Kreona? Marzy mi się DT dla niego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108323 Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 to ja chyba udam się do salonu sado-maso coby ból powstrzymał mnie od cieszenia się :hand: :scared: Gusia trzymam :kciuki: za Vario :loveu: Quote
Wisełka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Vario wracaj prędko do zdrowia!! :lol: Za Teośka razem z Docentem trzymamy kciukusy :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Miki Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Tak. Vario ma być zdrowy i już, a Teodor :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
gusia0106 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Variucho póki co śpi, a sen podobno jest dobry na wszystko więc niech śpi;) To pies typu łażącego krok w krok - ja do kuchni, on do kuchni - ja do toalety, on pod toaletę.... - więc się ograniczam z tym łażeniem jak mogę;) A jako, że i tak teraz spędzam codziennie chwilę u weta, to w piątek (o ile Adze będzie pasowało) zabiorę tam Teodorka. Na badanie krwi i koopy. Sprawdzimy jak się ma chłopak wewnętrznie, a w razie jakby co.....to nowa Pańcia też będzie wiedziała co i jak. Quote
gusia0106 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 A tak jakby lekko z offa - mówi Wam coś login dogomaniakowy Ewadr? Warto zajrzeć http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105428&page=38 bo historia jest conajmniej dziwna............ Quote
_beatka_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Neigh zrobiłam Ci przelew z gusiowego bazarku 65zl za teodorka:razz: Trzymam kciuki i za Vario i za Teośka;) Quote
gusia0106 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 beatka, wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie dzięki za bazarki:buzi: Quote
_beatka_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 niestety o kolie i broszę z naszyjnikiem nikt się nie bije mimo obniżki 50%:placz: Quote
gusia0106 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Oj trudno tam;) Może i na nią w końcu kiedyś przyjdzie czas:razz: Quote
gusia0106 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 A tak w ogóle to Neigh wypatrzyła, że dzisiaj są imieniny Teodora:diabloti: Quote
Miki Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 gusia0106 napisał(a):A tak w ogóle to Neigh wypatrzyła, że dzisiaj są imieniny Teodora:diabloti: Wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No to ja tez moooocno trzymam zaciśnięte kciuki za Teodora! I nic a nic się nie cieszę...;) Pzdr. Quote
Wisełka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :Rose: :BIG: :knajpa: Wszystkiego Naj Naj Naj Teodorku :) a Najjjjjjjjjjjjj bardziej życzę Ci żebyś szybciutko znalazł cudowny domeczek!! :buzi: Quote
Recommended Posts