gusia0106 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Oki Jakbyście potrzebowały pomocy dajcie znać;) Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Neigh napisał(a):No więc tak: rozmawiałam z tą pania, która prowadziła program. Był telefon od pani, która chce zaadoptowac psa, ale nie Teosia + jeszcze jakieś ze 2 tel. Kierownik produkcji dał ciała, bo to on miał dopilnowac przekazania mi tych info. Muszę poczekać do 16, bo pani prowadząca jest na wyjeżdzie, wtedy dopiero cos załatwi........ matko i córko wszędzie bałagan:angryy: nosz cholera jasna :mad: jak oni tak robią to po kiego ten program :shake: Quote
gusia0106 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Się mozna spinać,napinać i wypinać i i tak nic z tego. Bo jedna pani drugiej pani...... Ale nic, trzymajcie kciuki, żeby się po południu znalazły te kontakty od dzwoniących...:roll: Ja trzymam Quote
Neigh Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mnie rece opadły do kolan, proszę, przypominam - nie kłoce się. Weźcie pliss pod uwagę : zwolniłam się z pracy, pognałam 40 km w jedną stronę - najpierw po psa, potem do tv, potem odstawić psa, potem biegiem do zamykanej z kwasnymi minami świetlicy, w której było już tylko MOJE dziecko............żeby się dowiedzieć ze pupa. Kurcze przeciez to nie o to chodziło, żeby się w tv pokazac. eeee rozżalona jestem Quote
gusia0106 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 No może jeszcze nie pupa Neigh:calus: Może ktoś był na tyle rozsądny, że nie dopisał tego do stosu żółtych karteczek, tylko gdzieś przechował te dane.... Quote
_beatka_ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 po prostu bałagan mają straszny:shake: mama nadzieję że się kontakty odnajdą Quote
Neigh Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Nie wiem nie raczono do mnie zadzwonić. Zadzwoniłam do szefowej Wotu, obiecała pomóc - tez nie oddzwoniła. Dziś spróbuję kolejny raz. Quote
Neigh Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Neigh napisał(a):dalsze wpłaty: 20 zł Gusia ( marzec) 40 zł Beatka ( dwie wpłaty po 20 zł) Malawaszka - 50 zł Bigos 20 zł Auraa - 30 zł Razem 160 zł - 90 = 70 zł na plusie Plus bazarki moje robione przez nieocenioną Beatkę 60 + 20 + 76 =156 zł Razem 226 zł. 20 marca muszę zapłacić 200 za hotelik. Zostaje 26 zł na plusie. Ciut przymało na weta kurde. Wydano 81 wet czyli na minusie 81-26 = 55 zł Wypłynęło 20 zł - Malawaszka czyli minus 35 sprawidziłam wpłaty: doszło jeszcze 20 zł - Miki Czyli tak: Zebrano: 400 zł + 156 ( bazarki) =556 zł Wydano: 571 zł ( w tym 200zł na hotel 20.03 - 20.04 ) Jesteśmy zaledwie 15 zł na minusie + nadal brak na dalsze badania. Na hotel 200 zł mam - jutro/pojutrze zrobię przelew. Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 o matko dobrze, że dopisałaś na dole, że na hotel jest bo już miałam stan przedzawałowy :mdleje: no i mam nadzieję, że w tym WOTcie nie dadzą d*py na całej linii :mad: Quote
Neigh Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 malawaszka napisał(a):o matko dobrze, że dopisałaś na dole, że na hotel jest bo już miałam stan przedzawałowy :mdleje: no i mam nadzieję, że w tym WOTcie nie dadzą d*py na całej linii :mad: Fakt niejasno o tym hotelu napisałam:-) poprawiłam. Oj ja też mam.......zadzwoniłam przed chwilą raz jeszcze. pocieszono mnie - ze tel raczej nie przepadną, bo oni mają obowiązek zapisywania połaczeń. Nooo tiaaa ale wiecie jak to jest dzwonić od razu na żywo, a po 4 dniach.......to ludzie mogli 15 razy zdanie zmienic....... a zmartwiono - ze wczoraj niczego nie załatwiono, bo inna zmiana odbierających tel była. Nie rozumiem??? skoro zapisują, to co za problem wczorajszą zmianę poprosić o sprawdzenie????? No powoli mam dość!!!! Quote
gusia0106 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Pewnie nie.... Jakby było wiadomo Neigh by napisała... Quote
Neigh Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wczoraj wykonałam dwa telefony + smsa takiego "nieśmialo sie przypominam" - nikt się nie odezwał. Zadwonię jeszcze raz dziś do tej kierownik Wotu. Słuchajcie.......a może tak do tego działu kontaktu z widzami KTOŚ by zadzwonił i powiedział ze chce kontakt do mnie, albo ze dzwonił wtedy i ja się nie odzywam i DLACZEGO? Quote
gusia0106 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 GameBoy, a powiedz, udało się Wam wykąpać chłopaka? Quote
Neigh Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Rozmawiałam z szefostwem Wotu - ponoć był tylko jeden telefon. Pani w ogóle chciała psa, ale akurat nie Teo. Dostała mój numer tel i tyle. Dziś robię przelew za hotel. No właśnie, jak tam kąpiele?? Quote
gusia0106 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 No zastój adopcyjny jest straszny...Nie wiem o co chodzi... W każdym bądź razie Teoś do farciarzy nie należy z całą pewnością:roll: Quote
Wisełka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 To właśnie! Na całym dogo jakoś mało adopcji ostatnio :shake::shake::shake: Quote
malawaszka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Neigh napisał(a):Rozmawiałam z szefostwem Wotu - ponoć był tylko jeden telefon. Pani w ogóle chciała psa, ale akurat nie Teo. Dostała mój numer tel i tyle. :angryy: coś mi się wydaje że ktoś tam zawalił i poszli na łatwiznę zmieniając wersję co do ilości telefonów :shake: Quote
gusia0106 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Jak dla mnie to też ściema jakaś - no ale co zrobimy? - będziemy się z nimi kłócić, tłumaczyć, że to być albo nie być dla tego psa....i tak nie dotrze...:roll: Musimy szukać inaczej - ale już nie wiem jak - telewizja była, gazeta była, mailing był, znajomi, znajomi znajomych, wszyscy przyjaciele i krewni królika powiadomieni, no co jeszcze można zrobić?:roll: Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 pies jest wykapany, Aga sama go kapala, mowi, ze on mruczy przy kapaniu nie podoba mu sie to totalnie nie mam teraz czasu do niej jechac bo ona pracuje od 14 - czyli moze tylko rano a ja wtedy w pracy jak wszyscy przyjedzie do mnie w sobote z Teoskiem, obejrze go od gory do dołu, moja sasiadka chce poznac Teoska - trzymac kciuki Quote
Recommended Posts