Neigh Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nooo Teodor ma dwie wady: - zjada śmieci - nie lubi kąpieli i strzyżenia. - pielegnacji mówi nie:-) Pod tym względem mu się nei zmieniło....... Quote
gusia0106 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Mhm... Ale wiele psów "normalnych" bez przejść znaczy, bez śladów po próbach samodzielnego kopiowania uszu też kąpania ani strzyżenia nie lubi więc się Teośka nie ma co czepiać;) A z zeżeraniem śmieci to....ja myślę, że to może być pozostałośc poszwędaniowa jeszcze - że co znajdzie to zjada bonie wie kiedy znowu zje... Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 prosze trzymac kciuki Pani Teos sie spodobal bedziemy robic mu PR Quote
gusia0106 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Dzięki za wykąpanie Teośka Teraz już mogę zabrać go do mojej wetki. Neigh - jak zrobisz przelew za hotel - daj znać jak bardzo jesteśmy w pupie - może zmienie tytuł, że zbieramy na badania czy coś w podobie... Quote
gusia0106 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 W sobotę mówisz?:cool3: Dzisiaj środa, jak zaczniemy trzymać dzisiaj wszyscy, to do soboty powinno zadziałać;) No to już - zaciskać kciuki! Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dziewczyny Teoska do wetki wezcie po swietach Aga ma teraz straszne zamieszanie jezeli Wam sie nie pali - to prosze tak od siebie - nie teraz przed swietami Quote
Neigh Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Na zaległego weta brakuje mi 15 zł. ( bo odliczeniu kasy za hotel). Czyli mówiąc krótko jesteśmy - 15 zł + brak na weta. Ja do weta go nie zabiorę......bo nie mam kiedy, z Gusią się dogadywać:-) No kciuki trzymam, tym bardziej ze mam przeciek o jeszcze jednej ewentualności........ A ta sąsiadka Gameboy, to fajna jakaś?:cool3: Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 fajna w wieku mojej Mamy, mieszka w klatce D a ja w B bardzo sympatyczna, miala juz sznupka Quote
gusia0106 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Oki, będzie po świętach,no problemo Teraz już parę dni w tą czy w tą, to i tak niewiele by zmieniło pewnie. Jak miła, to ukłoń się GameBoy od nas ładnie, życzenia złóż świąteczne, powiedz, że ładnie wygląda i tak jakoś szczupło, że rzadko się takich miłych ludzi spotyka i w ogóle:diabloti::razz: Quote
malawaszka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 gusia0106 napisał(a): A z zeżeraniem śmieci to....ja myślę, że to może być pozostałośc poszwędaniowa jeszcze - że co znajdzie to zjada bonie wie kiedy znowu zje... taaa moja wychuchana od szczeniaka sznupa wcina jak odkurzacz co znajdzie na dworze :mad: druga - znajda identycznie - a przeszłość mają diametralnie różną :shake: TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
_beatka_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 mój poprzedni BF był u nas od szczeniaka, głodu nigdy nie zaznał ale jak wychodził na dwór to pierwsze co to biegł pobuszować po śmietnikach:mad: ale najlepszy był jak spuszczałam go ze smyczy a on chodził odwiedzać chłopaków siedzących na ławkach i meneli żeby mu chociaż chipsa albo paluszka dali:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 No dobra, poddaje się Znaczy, że jest śmieciarzem i tyle;) Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 oh tam zaraz śmieciarzem - jest psem :eviltong::loveu: :kciuki: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 gusia moja Hexa wcina chleb dla ptakow lezacy pod oknami i zawsze tam smiga sama jak ja tylko puszcze - taki mcdrive sobie urzadza:roll: Quote
gusia0106 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Nie wiem co w tym jest takiego, że znajezione im zawsze smakuje bardziej niż domowe:mad:;) Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 całe szczeście moja suka wypluwa jak krzykne puść Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 GameBoy napisał(a):całe szczeście moja suka wypluwa jak krzykne puść szczęściara - u mnie jedna wypluwa... czasem, a druga pinda łyka wtedy jeszcze szybciej - ile to już razy rzucałam się na nią i na siłę z zasiśniętych szczęk wygrzebywałam jakieś ścierwo :mdleje: fuj :angryy: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 za to jak zobaczylam co wczoraj wyplula myslalam, ze zejde :cool1: Quote
Neigh Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Moja "schroniskowa" lafirynda wczoraj na moich oczach łyknęła trupa myszora ubitego wczesniej przez koty........ NORMA przywykłam, no bo co mam zrobić??? Quote
_beatka_ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 gusia dziś kończy się teodorkowy bazarek:razz: zostały kolia z naszyjnikiem, co robimy?mam Ci je oddać czy obniżamy cenę i robimy wyprzedaż?:razz: Quote
Recommended Posts