Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nooo Teodor ma dwie wady:

- zjada śmieci
- nie lubi kąpieli i strzyżenia. - pielegnacji mówi nie:-)

Pod tym względem mu się nei zmieniło.......

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mhm...
Ale wiele psów "normalnych" bez przejść znaczy, bez śladów po próbach samodzielnego kopiowania uszu też kąpania ani strzyżenia nie lubi więc się Teośka nie ma co czepiać;)

A z zeżeraniem śmieci to....ja myślę, że to może być pozostałośc poszwędaniowa jeszcze - że co znajdzie to zjada bonie wie kiedy znowu zje...

Posted

Dzięki za wykąpanie Teośka
Teraz już mogę zabrać go do mojej wetki.
Neigh - jak zrobisz przelew za hotel - daj znać jak bardzo jesteśmy w pupie - może zmienie tytuł, że zbieramy na badania czy coś w podobie...

Posted

Na zaległego weta brakuje mi 15 zł. ( bo odliczeniu kasy za hotel).

Czyli mówiąc krótko jesteśmy - 15 zł + brak na weta.

Ja do weta go nie zabiorę......bo nie mam kiedy, z Gusią się dogadywać:-)
No kciuki trzymam, tym bardziej ze mam przeciek o jeszcze jednej ewentualności........

A ta sąsiadka Gameboy, to fajna jakaś?:cool3:

Posted

Oki, będzie po świętach,no problemo
Teraz już parę dni w tą czy w tą, to i tak niewiele by zmieniło pewnie.

Jak miła, to ukłoń się GameBoy od nas ładnie, życzenia złóż świąteczne, powiedz, że ładnie wygląda i tak jakoś szczupło, że rzadko się takich miłych ludzi spotyka i w ogóle:diabloti::razz:

Posted

gusia0106 napisał(a):

A z zeżeraniem śmieci to....ja myślę, że to może być pozostałośc poszwędaniowa jeszcze - że co znajdzie to zjada bonie wie kiedy znowu zje...

taaa moja wychuchana od szczeniaka sznupa wcina jak odkurzacz co znajdzie na dworze :mad: druga - znajda identycznie - a przeszłość mają diametralnie różną :shake:

TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

mój poprzedni BF był u nas od szczeniaka, głodu nigdy nie zaznał ale jak wychodził na dwór to pierwsze co to biegł pobuszować po śmietnikach:mad:
ale najlepszy był jak spuszczałam go ze smyczy a on chodził odwiedzać chłopaków siedzących na ławkach i meneli żeby mu chociaż chipsa albo paluszka dali:evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
całe szczeście moja suka wypluwa jak krzykne puść

szczęściara - u mnie jedna wypluwa... czasem, a druga pinda łyka wtedy jeszcze szybciej - ile to już razy rzucałam się na nią i na siłę z zasiśniętych szczęk wygrzebywałam jakieś ścierwo :mdleje: fuj :angryy:

Posted

Moja "schroniskowa" lafirynda wczoraj na moich oczach łyknęła trupa myszora ubitego wczesniej przez koty........

NORMA

przywykłam, no bo co mam zrobić???