McDzik Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 ooO najwyższa pora! :) super! Dzięki za info :) Quote
sylrwia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nie jade do Kosic więc u Asiaczka w busie jest (chyba jeszcze) wolne miejsce po mnie :( Quote
Asiaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='sylrwia']Nie jade do Kosic więc u Asiaczka w busie jest (chyba jeszcze) wolne miejsce po mnie :([/quote] Sylrwia - bardzo mi przykro z powodu, dla którego nie jedziesz z nami. Juz się cieszyłam na Twoją wizytę u mnie i nasze przedwyjazdowe pogaduszki... Juz nawet miałam "menu" na nasza kolacyjkę... Ale tak się stało i trudno. Wierzę, że nastepny nasz wyjazd wreszcie dojdzie do skutku. Trzymaj się! Co do wolnego miejsca w busie - tak, miejsce jest. Wczoraj rozmawiałam z jedną z naszych koleżanek z DGM w tej sprawie, miała wczoraj oddzwonić. Niestety, nie zrobiła tego. Więc miejsce jest nadal wolne... A, wyjazd z W-wy, ale po drodze możemy kogoś wziąć... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Potwierdzenia zostały wysłane, ale jakoś nikt z DGM-niaków nie pisze, że je dostał. Pamiętajcie w takim razie o dowodzie wpłaty. Pzdr. Quote
króliczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja potwierdzenie liścikiem już dostałam :evil_lol: Quote
McDzik Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Ja ciągle nic, a do mnie przecież daleko nie mają.. a płace i tak na miejscu, pieska potwierdzono mi telefonicznie jak kiedyś dzwoniłam :) Quote
Nugatika Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 u nas cisza na razie, płacić i tak bd na wystawie Quote
Asiaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='króliczek']Ja potwierdzenie liścikiem już dostałam :evil_lol:[/quote] A u nas pusto... Pzdr. Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja też będę płaciła na wystawie, może dlatego nie wysłali do nas potwierdzeń?? (dziwny związek ;) ) Quote
jolka11 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Teoria chyba błędna :cool1:. Ja zapłaciłam i też nie mam do tej pory potwierdzenia ,a mieszkam za "miedzą":roll:. Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='jolka11']Teoria chyba błędna :cool1:. Ja zapłaciłam i też nie mam do tej pory potwierdzenia ,a mieszkam za "miedzą":roll:.[/quote] Ahhh... no kombinuję :P A tu trzeba zwalić jak zwykle na naszą pocztę :cool1: :P Quote
Karmi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Nacia_i_Fluffy']Ahhh... no kombinuję :P A tu trzeba zwalić jak zwykle na naszą pocztę :cool1: :P[/quote] My też nic nie mamy. Pies przyjety. ps. hmmm... nie wiem czy dobrze myślę, ale co tam zapytam: w sobotę o 15 będziesz w mojej okolicy? :razz: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No jeżeli jesteś z Rzeszowa, to dokładnie :cool1::eviltong: Quote
bargest Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja tez niestety nie mam potwierdzenia chociaz zaplacilam.:shake: Quote
Nugatika Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 a czy ktos wie gdzie to dokladnie? ma ktoś jakąś mapkę? Quote
Różyczka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=2531"][COLOR=#00bb00][B]sylrwia[/B][/COLOR][/URL] baaardzo dziękuję, że pomyślałaś o mnie. Na szczęście już mam :). Zapomniałam napisać, że już nieaktualne :oops:. Teoria raczej faktycznie błędna ;), bo dostałam, a nie płaciłam. Może chcą mieć pewność, że szybko i na miejscu dostaną pieniądze :evil_lol:. Na poważnie to pewnie nasza kochana poczta winna :roll:. Quote
sylrwia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 he he do mnie nawet nie dotarło a jutro tym bardziej nie dotrze :eviltong: Quote
McDzik Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 No jutro sobota ostatnia szansa ^^ U mnie tez pusto - juz się nastawiam na to, ze na miejscu bede musiala sie tlumaczyc etc xD Ale pies w stawce jest i w katalogu musi byc, wiec mam nadzieje, ze jakos spobie poradze - aj pierwszy raz taka sytuacja i to za granicą xD mam nadzieje, ze sie dogadam xD Quote
sylrwia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 W związku z tym, że nie moge tam być prosze dobrą duze o fotki wyzłów węgierskich takie psiaki jak u mnie w podpisie i avatorze. A potem jeszcze uśmiechne sie o stawkę z danymi z katalogu :) Quote
Różyczka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Napisz mi proszę, który to ring i ile ras przed nimi :). Zobaczę, czy się uda :) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jakby ktoś zawitał z aparacikiem prawie pod koniec sędziowania na ringu 6 (owczarki) to będę bardzo wdzięczna :loveu: owczarek szkocki długowłosy i welsh corgi cardigan :) Quote
McDzik Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Nacia_i_Fluffy']Jakby ktoś zawitał z aparacikiem prawie pod koniec sędziowania na ringu 6 (owczarki) to będę bardzo wdzięczna :loveu: owczarek szkocki długowłosy i welsh corgi cardigan :)[/quote] Nacia, przecież ja będę :) A jak w końcu sprawa z Welshem? jedzie z Wami? :) Quote
Recommended Posts