Jump to content
Dogomania

13.07.2008 CAC Vitaz Slovenska Kosice / Słowacja

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylrwia']Nie jade do Kosic więc u Asiaczka w busie jest (chyba jeszcze) wolne miejsce po mnie :([/quote]
Sylrwia - bardzo mi przykro z powodu, dla którego nie jedziesz z nami. Juz się cieszyłam na Twoją wizytę u mnie i nasze przedwyjazdowe pogaduszki... Juz nawet miałam "menu" na nasza kolacyjkę...

Ale tak się stało i trudno. Wierzę, że nastepny nasz wyjazd wreszcie dojdzie do skutku.
Trzymaj się!

Co do wolnego miejsca w busie - tak, miejsce jest. Wczoraj rozmawiałam z jedną z naszych koleżanek z DGM w tej sprawie, miała wczoraj oddzwonić. Niestety, nie zrobiła tego. Więc miejsce jest nadal wolne...
A, wyjazd z W-wy, ale po drodze możemy kogoś wziąć...

Pzdr.

Posted

[quote name='jolka11']Teoria chyba błędna :cool1:.
Ja zapłaciłam i też nie mam do tej pory potwierdzenia ,a mieszkam za "miedzą":roll:.[/quote]

Ahhh... no kombinuję :P A tu trzeba zwalić jak zwykle na naszą pocztę :cool1: :P

Posted

[quote name='Nacia_i_Fluffy']Ahhh... no kombinuję :P A tu trzeba zwalić jak zwykle na naszą pocztę :cool1: :P[/quote]

My też nic nie mamy. Pies przyjety.
ps. hmmm... nie wiem czy dobrze myślę, ale co tam zapytam: w sobotę o 15 będziesz w mojej okolicy? :razz:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=2531"][COLOR=#00bb00][B]sylrwia[/B][/COLOR][/URL] baaardzo dziękuję, że pomyślałaś o mnie. Na szczęście już mam :). Zapomniałam napisać, że już nieaktualne :oops:.

Teoria raczej faktycznie błędna ;), bo dostałam, a nie płaciłam. Może chcą mieć pewność, że szybko i na miejscu dostaną pieniądze :evil_lol:. Na poważnie to pewnie nasza kochana poczta winna :roll:.

Posted

No jutro sobota ostatnia szansa ^^ U mnie tez pusto - juz się nastawiam na to, ze na miejscu bede musiala sie tlumaczyc etc xD Ale pies w stawce jest i w katalogu musi byc, wiec mam nadzieje, ze jakos spobie poradze - aj pierwszy raz taka sytuacja i to za granicą xD mam nadzieje, ze sie dogadam xD

Posted

W związku z tym, że nie moge tam być prosze dobrą duze o fotki wyzłów węgierskich takie psiaki jak u mnie w podpisie i avatorze. A potem jeszcze uśmiechne sie o stawkę z danymi z katalogu :)

Posted

[quote name='Nacia_i_Fluffy']Jakby ktoś zawitał z aparacikiem prawie pod koniec sędziowania na ringu 6 (owczarki) to będę bardzo wdzięczna :loveu: owczarek szkocki długowłosy i welsh corgi cardigan :)[/quote]

Nacia, przecież ja będę :) A jak w końcu sprawa z Welshem? jedzie z Wami? :)