supergoga Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Trop jest młody. Ma około 2-3 lat. I wyraźnie widać, że jest wyżłowaty. Kilka dni temu trafił do schroniska dla bezdomnych zwierząt w Buku – taki wystraszony, łagodny i delikatny pies. Jest zupełnie niekonfliktowy: kocha ludzi, nie wszczyna zatargów i tak bardzo próbuje zwrócić na siebie uwagę. Tak jakby mówił: „Proszę, nie zostawiajcie mnie tu. Tu jest zimno, a ja nie mam gęstego futra. Marznę, tęsknię. Dlaczego. Nie zrobiłem nic złego. Starałem się jak mogłem. Proszę dajcie mi szansę – będę starał się jeszcze bardziej. Będę posłuszny, będę Cię kochał najbardziej na świecie. Każdego dnia pokażę Ci moją miłość. Każdej nocy będę Cię strzegł. Tylko zabierz mnie do swego domu. Zabierz i nigdy nie porzucaj. Jestem samotny, smutny, zrozpaczony. Nie odtrącaj mnie. Zauważ mnie. Pokochaj.” Niestety na razie nikt nie zauważa Tropka. Może wspólnie znajdziemy dla niego nowy, dobry dom na zawsze. Jest na tyle młodym psem, że szybko nauczy się zwyczajów domowych. A być może je zna. Psiak ma książeczkę zdrowia, jest odrobaczony, zostanie zaszczepiony przeciwko wszelkim chorobom. Potrzeba tylko domu. Pomóżcie Tropowi. Może ktoś mógłby ogłosić Tropcia na forum wyżłowatych. Tanitka - ratunku!!! Trop jest śliczny i taki kochany. Quote
anilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 piękny - w moim typie ;) Trop szybko do domku!! Quote
jola od jadzi Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Do góry śliczny, może ktoś Cię zauważy!!! Quote
supergoga Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Trop jest piękny - pogoda nie sprzyjała zdjęciom a i stan psiaków - zabrudzonych przez warunki, nie sprzyja podkreśleniu urody psa. Ale jest szczuplutki i wystraszony. Mimo iz przykleja sie do ludzi. Bardzo. Quote
supergoga Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Podniose Tropika jeszcze w górę, bo jego wątek zanika.:shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 przepiękny psiak. Jakie ma ładne oczka:p. Quote
Monia70 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ale jest cudny!!!!!!!!!!!!!!Śliczniutki prawie wyżełek! Quote
halbina Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ma charakterne i inteligentne spojrzenie... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 odwiedzinki gadzinki. Gdzie ten dom dla pięknotka? Quote
supergoga Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Nasz Tropik się przypomina i dziękuje miłym cioteczkom za to, że do niego zaglądaja. Quote
Panca Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Trop jest mixem Labka i wierze ze to spowoduje ze szybko domek znajdzie Quote
supergoga Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 In dla mnie jest taki wyżło-labek. Wyraz pysia w realu ma wyżłowaty, budowę ciałka między wyżłem a labkiem. Można by go pewnie wstawić na jedne i drugie fora - jeśli takie są. Quote
Monia70 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 I wczesnym wieczorem ciotka zagląda czy juz się domek dla pieska znalazł??? Quote
Skibka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Tak żal mi tych wszystkich bezdomnych psiaczków... Trop trzymam kciuki żebyś znalazł jak najszybciej nowy i kochający domek:roll: Quote
supergoga Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Cisza u Tropka, a nowe przybywają!!! Quote
MonikaP Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Gosiu, jest dom dla psa poza Poznaniem, chyba w jakiejś małej miejscowości - to są ludzie, którzy się zgłosili do adopcji innego psiaka, ale on ma już dom. Tylko że są tam dzieci, więc pies musi być wobec nich przyjazny...Oni by bardzo chcieli przygarnąć jakiegoś psa w potrzebie...Nic więcej o nich nie wiem, ale jeśli chcesz, podam Ci nr tel. na pw. Quote
supergoga Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 A chcą dorosłego, bo jak dzieci to nie wiem, czy nie szczeniak. Bo własnie wylądował u mnie szczeniol - taki będzie wielkości labka. Zaraz robię wątek - wyślę Ci link. Quote
MonikaP Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 supergoga napisał(a):A chcą dorosłego, bo jak dzieci to nie wiem, czy nie szczeniak. Bo własnie wylądował u mnie szczeniol - taki będzie wielkości labka. Zaraz robię wątek - wyślę Ci link. Gosiu, oni się zgłosili na ogłoszenie o 7-letnim psie, tyle, że tamten był sprawdzony w stosunku do dzieci.... Quote
supergoga Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 On jest łagodny, na dzieciach nie testowany, choc zapytam Pawła, bo dwójka młodych wolontariuszy w weekend przychodzi. Sprawdzę jak się sprawuje z nimi. A ten namiar to tel. czy email. Quote
MonikaP Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 supergoga napisał(a):On jest łagodny, na dzieciach nie testowany, choc zapytam Pawła, bo dwójka młodych wolontariuszy w weekend przychodzi. Sprawdzę jak się sprawuje z nimi. A ten namiar to tel. czy email. Telefon, zaraz Ci wyślę. Quote
supergoga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Trop niestety nadal czeka. Jest naprawdę imponujący, piękny, łagodny. Gdzie tego domu mu szukać. Quote
Recommended Posts