eurydyka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 u nas, odpukac, jest dobrze, podobno chemia wlasnie tak potrafi dzialac ze nie widac jakis czas choroby Quote
eurydyka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 dzis na krotszym spacerze byla radosc pelna, bo bylo spotkanie z beaglowymi przyjaciolmi teraz odpoczywamy Quote
eurydyka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 jutro usg i sie okaze czy cieszymy sie chwila czy jest szansa na jego dluzsze zycie Quote
boksiedwa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ja też trzymam :kciuki: /ja na wszelki wypadek nie dałam guzków mojej babuchy na histo, tak to cieszymy się każdym dniem a nie myślimy o jutrze :D/ Quote
eurydyka Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 z opisu usg wynika, ze sa mniejsze zmiany niz byly ale zanim sie zaczniemy cieszyc, to jutro wizyta u dr Jagielskiego i niech on sie wypowie Quote
iza_szumielewicz Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Czytam o was codziennie. I niezmiennie trzymam kciuki za waszą walkę! Milość plus Jagielski mogą zdziałać cuda! Quote
eurydyka Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Fenderek zaraz bedzie podlaczony pod kroplowke z chemia dr DJ nie do konca zadowolony z wynikow, bo powinno juz te zmiany podobno zaniknac, ale nastepna chemia planowana za 3 tygodnie moze ta dzisiejsza spowoduje wycofanie sie tego chloniaka, to pierwszy raz kiedy mamy info o dzialaniu dluzszym niz za tydzien oczywiscie Fender zdegustowany, ze go znowu zawieziono do kliniki i bedzie na stole pod kroplowa 2 godziny albo wiecej, biedny ten moj psiak nie lapie ze to dla jego dobra Quote
Bodziulka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Niech się chłop trzyma. Jak chodziłam z moim sierściuchem na kroplówki, to tam ja wyglądałam na taką, której trzeba pomóc wręcz reanimować, a nie on ;) Psy są jednak bardzo dzielne :) Quote
iza_szumielewicz Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Eurydyko, jestem dobrej myśli. Jeśli psiak ma silny organizm i czuje Waszą miłośc, poprawi mu się. Wierzę w to. Quote
eurydyka Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 iza, my tez w to wierzymy, chociaz nie zawsze latwo jest, ale dzieki wsparciu wielu osob jakos idziemy wspolnie do przodu Quote
joaaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Fenderku, trzymaj się dzielnie, twoi Państwo też i niech chemia będzie skuteczna tym razem!!! Quote
eurydyka Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 dzis sa 80te urodziny mojej babuni, Dziadek jej obiecal kwiaty a dzis rano zmarl Quote
Zmysł Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='eurydyka']dzis sa 80te urodziny mojej babuni, Dziadek jej obiecal kwiaty a dzis rano zmarl[/quote] :-(:-(:-(:-( Quote
boksiedwa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='eurydyka']dzis sa 80te urodziny mojej babuni, Dziadek jej obiecal kwiaty a dzis rano zmarl[/quote] :( [*] często, ze starszymi ludźmi tak jest, że ostatkiem sił czekają do jakiegoś wydarzenia. Czasem się uda i odchodzą po, a czasem los płata takiego złośliwego figla :-( Quote
Bea1 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='eurydyka']dzis sa 80te urodziny mojej babuni, Dziadek jej obiecal kwiaty a dzis rano zmarl[/quote] Tak mi przykro:( Quote
Recommended Posts