dorotikus Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [COLOR=black]Chyba byłoby najlepiej gdyby roz 2 podała swój nr konta żeby kasa od razu szła na jej konto. roz 2 co o tym myślisz ?[/COLOR] [SIZE=3][/SIZE] Quote
k_ofeina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jasne,masz rację,że tak byłoby najlepiej,ale nie do nas należy decyzja..:) Quote
rozi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Można tak zrobić, jeśli pieniędzy zbierze się więcej, to dam Dorocie na lekarstwa, czy tam na coś innego, zaplacimy tę wizytę itd. Do mnie nie wpływają żadne pieniądze z zewnątrz, więc wiadomo będzie, że jeśli ktoś coś przelal, to na tego pieska. Quote
k_ofeina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no pewnie,że tak,przecież pienio ma swoje potrzeby:) Quote
rozi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Usunęłam numer konta i swoje dane. Nie są już potrzebne. Quote
Seaside Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='dorotikus']W czwartek na 17.00 mamy wizytę u doktora Garncarza. Trzeba będzie zrobić zrzutkę na benzynę.[/quote] Dorotko kontaktowała się już z Tobą Pani Bożena? PS. zaglądnij na wątek staruszka ;) Podałam wyżej Quote
rozi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Sprawa tej zrzutki nie jest jakoś dramatycznie pilna, ja zatankuję samochód i będę też miała przy sobie pieniądze na inne wydatki, w piątek wzięlam pensję. Quote
dorotikus Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Seaside']Dorotko kontaktowała się już z Tobą Pani Bożena? PS. zaglądnij na wątek staruszka ;) Podałam wyżej[/quote] Nie jeszcze nie dzwoniła ale czekam z niecierpliwością ;) Na wątek staruszka zaglądam. Nie miałam czasu nic napisać bo: wczoraj omawiałam sprawę założenia naszemu schronisku strony internetowej ,dzisiaj przez 45 min. dobijałam się do kliniki dr Garncarza, później intensywne dzwonieniłam do schronu w celu przekazania najnowszych informacji na temat Gizma i Fuko i tak zeszło.Przepraszam i obiecuje porawę :oops: :roll: Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dorotikus, czy schronisko ma swoje konto? chciałabym ich wesprzeć... Quote
jestem_wredna Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Chętnie przekazałabym parę rzeczy na bazarek dla pieska gdyby tylko ktoś pomógł z wystawieniem. Ja się na tym kompletnie nie znam :( Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='jestem_wredna']Chętnie przekazałabym parę rzeczy na bazarek dla pieska gdyby tylko ktoś pomógł z wystawieniem. Ja się na tym kompletnie nie znam :([/quote] zrób fotki rzeczy które chcesz wystawić i prześlij na PW komuś kto zechce wystawić bazarek - nie warto dwa razy wydawać pieniądze na przesyłki Quote
solito Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='jestem_wredna']Chętnie przekazałabym parę rzeczy na bazarek dla pieska gdyby tylko ktoś pomógł z wystawieniem. Ja się na tym kompletnie nie znam :([/quote] A pamiętasz o moim kubeczku...?:roll: Quote
ocelot Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Trzymam kciuki. Cieszę się, że w Piotrkowie się coś rusza. My próbujemy zrobić coś w Tomaszowie, ale idzie nam pomalutku. Wątki będę śledzić Quote
simbunia1 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :placz: To bestialstwo. Jak można w ten sposób potraktować psiaka?? Ludzie są okrutni. A wręcz bestialscy.:angryy: :pissed::pissed::pissed::-x Quote
majqa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='dorotikus'](...) Nie miałam czasu nic napisać bo: wczoraj omawiałam sprawę założenia naszemu schronisku strony internetowej (...)[/quote] Stronka schroniska - byłoby fenomenalnie i na pewno znacznie by pomogło psiakom w znalezieniu domu...Kujcie żelazo... Quote
k_ofeina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 zgadzam się z Majqa i do góry pieniu:) Quote
Kanzaj Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Oby jak najszybciej znalazł się kochający domek dla Gizma! Quote
jestem_wredna Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Solito, wysłałam kubeczek i PMa do Ciebie. To jak, podejmie się ktoś? Mam zdjęcia. Quote
cropka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mało mi serce nie pękło, jak usłyszałam jak Gizmuś płacze :-(. Ja naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć takiego bestialstwa, takich drani powinno się pozamykac razem, zeby pastwili się nad sobą nawzajem. To potwory, a nie ludzie!!!!!!!! Quote
Seaside Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 prosz`ę o zdjęcia i krótki opsi produktów ;) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
maggiejan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 To, co spotkało Gizmo, to niewiarygodne okrucieństwo. Nie mogę uwierzyć, że ludzie którzy takie rzeczy robią są normalni...:shake: Wyślij petycję w sprawie Krzyczek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9435518#post9435518[/URL] Quote
baffi2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='maggiejan']Nie mogę uwierzyć, że ludzie którzy takie rzeczy robią są normalni...:shake: [/quote] Zdecydowanie [U]nie[/U] są normalni! :angryy: :shake: Quote
desdemona Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 nigdy nie zrozumiem takich ludzi. jak mozna cos takiego zrobic? rece opadaja. nie wiem co pisac:( Quote
Recommended Posts