Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Można tak zrobić, jeśli pieniędzy zbierze się więcej, to dam Dorocie na lekarstwa, czy tam na coś innego, zaplacimy tę wizytę itd. Do mnie nie wpływają żadne pieniądze z zewnątrz, więc wiadomo będzie, że jeśli ktoś coś przelal, to na tego pieska.

Posted

[quote name='dorotikus']W czwartek na 17.00 mamy wizytę u doktora Garncarza. Trzeba będzie zrobić zrzutkę na benzynę.[/quote]
Dorotko kontaktowała się już z Tobą Pani Bożena?

PS. zaglądnij na wątek staruszka ;) Podałam wyżej

Posted

Sprawa tej zrzutki nie jest jakoś dramatycznie pilna, ja zatankuję samochód i będę też miała przy sobie pieniądze na inne wydatki, w piątek wzięlam pensję.

Posted

[quote name='Seaside']Dorotko kontaktowała się już z Tobą Pani Bożena?

PS. zaglądnij na wątek staruszka ;) Podałam wyżej[/quote]
Nie jeszcze nie dzwoniła ale czekam z niecierpliwością ;)
Na wątek staruszka zaglądam. Nie miałam czasu nic napisać bo: wczoraj omawiałam sprawę założenia naszemu schronisku strony internetowej ,dzisiaj przez 45 min. dobijałam się do kliniki dr Garncarza, później intensywne dzwonieniłam do schronu w celu przekazania najnowszych informacji na temat Gizma i Fuko i tak zeszło.Przepraszam i obiecuje porawę :oops: :roll:

Posted

[quote name='jestem_wredna']Chętnie przekazałabym parę rzeczy na bazarek dla pieska gdyby tylko ktoś pomógł z wystawieniem. Ja się na tym kompletnie nie znam :([/quote]
zrób fotki rzeczy które chcesz wystawić i prześlij na PW komuś kto zechce wystawić bazarek - nie warto dwa razy wydawać pieniądze na przesyłki

Posted

[quote name='jestem_wredna']Chętnie przekazałabym parę rzeczy na bazarek dla pieska gdyby tylko ktoś pomógł z wystawieniem. Ja się na tym kompletnie nie znam :([/quote]

A pamiętasz o moim kubeczku...?:roll:

Posted

[quote name='dorotikus'](...) Nie miałam czasu nic napisać bo: wczoraj omawiałam sprawę założenia naszemu schronisku strony internetowej (...)[/quote]
Stronka schroniska - byłoby fenomenalnie i na pewno znacznie by pomogło psiakom w znalezieniu domu...Kujcie żelazo...

Posted

Mało mi serce nie pękło, jak usłyszałam jak Gizmuś płacze :-(. Ja naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć takiego bestialstwa, takich drani powinno się pozamykac razem, zeby pastwili się nad sobą nawzajem. To potwory, a nie ludzie!!!!!!!!

Posted

To, co spotkało Gizmo, to niewiarygodne okrucieństwo. Nie mogę uwierzyć, że ludzie którzy takie rzeczy robią są normalni...:shake:

Wyślij petycję w sprawie Krzyczek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9435518#post9435518[/URL]

Posted

[quote name='maggiejan']Nie mogę uwierzyć, że ludzie którzy takie rzeczy robią są normalni...:shake:
[/quote]
Zdecydowanie [U]nie[/U] są normalni! :angryy: :shake: