Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia & Nemo napisał(a):
Ja bym na razie nie przesadzała z wysokością, bo pies może się przestać cieszyć z treningów, skakania i w ogóle zacząć omijać przeszkody. A gdy ćwiczysz na niższych, pies nie chce omijać przeszkód i nie wchodzi mu to w nawyk.

Tak, masz rację. Ja powiedziałam to troszkę niedokładnie. Chodziło mi o to, że na razie skaczemy małe przeszkody, ale dawałam poprzeczkę coraz wyżej, żeby sprawdzić jak pójdzie jej na wyższym, no i szło ;) Ale generalnie ćwiczymy na niziutkich, pod koniec ćwiczeń próbujemy kilka razy wyższe, potem chwilka na niziutkich i koniec;)

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda_drakkar']Basia, ja chcę fotki skaczącej boniastej:cool3::multi:
mówisz, masz ;)

i nasza hopka:lol: ale zrobię nową, z rurek pcv ;) bo jak tą robiłam, to przybiłam sobie palec młotkiem:diabloti: /strasznie źle zdjęcie wyszło:-(/

Posted

Tak, do długiego skoku, ale jedna deska się rozwaliła, bo koleżanka jej nie zauważyła i na nią nadepnęła :evil_lol:
Tutaj jest w ogóle nie ustawione do skoku ani nic, więc nie myśleć, że my na takim skaczemy ;P

Tutaj Bonnie dopiero wchodziła na nasz "tor" :evil_lol: i nic nie jest ustawione, ona nie skacze na zdjęciu ;)

• 1 month later...
Posted

Tutaj Bonnie dopiero wchodziła na nasz "tor" :evil_lol: i nic nie jest ustawione, ona nie skacze na zdjęciu ;-)

to ona chodzi po przeszkodach bez komend?

Posted

Nasz torek. Proszę o komentarze :) .

Stacjonaty:

Tunel:

Koło:

Skok w dal:

Ogólnie torek:

Brak przeszkód strefowych :placz: .
Oczywiście zapraszam na nasze treningi oraz spotkania >>KLIK<<

Pozdrawiam
Karolina & Boogie.