enia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Podnosze małego kudłacza może ktoś go wypatrzy......... Quote
mycha101 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Było pytanie czy wet go widział. Widzieć go widział, ale jak zwykle potraktował go jako kolejnego pas w schronie. Zaszczepił i za rok zrobi to samo. Dlatego nie mam potwierdzenia, że jest ślepy, to są tylko moje przypuszczenia i obserwacja psa. Miał białą powłokę na oczkach. Boję sie, że on się nie doczeka tymczasu ani ds:-( Quote
iwa77 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Biedny maly pudelek prosi o pomoc - czy jest ktos kto zechce na niego zwrocic uwage? POMOC PILNIE POTRZEBNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
enia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 iwa77 napisał(a):Biedny maly pudelek prosi o pomoc - czy jest ktos kto zechce na niego zwrocic uwage? POMOC PILNIE POTRZEBNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapowiadają duże mrozy na koniec tygodnia, czy on to przeżyje?:-( Quote
mycha101 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Mam nadzieję, że przeżyje. (nie ma mnie do soboty, podbijajcie kochani Pufiego) Quote
iwa77 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cioteczki - z tego co widac to z dnia na dzien szanse Pufiego maleja . On moze faktycznie tego nie przetrzymac. Sluchajecie moze wspolnymi silami nazbierajmy jakis grosz i do hoteliku z nim? Przez to zyskamy choc odrobine na czasie - by dalej szukac DT/DS! Nie wiem jakie sa ceny ale grosz do grosza i moze uzbieramy! Quote
enia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kto poratuje pudelka tymczasem? prosimy:-( Quote
iwa77 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cioteczki Pudelkowe I Nie Tylko Pomozmy Wspolnie Pufiemu On Nie Poradzi Sobie I Odejdzie Za Tm Prosze O Pomoc Dla Tego Pudelka !!!!!!!!!!!!!!! Quote
desdemona Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 jak mozna byc tak podlym, zeby pozbyc sie psa z domu i skazac na pewna smierc Quote
Edi100 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 desdemona napisał(a):jak mozna byc tak podlym, zeby pozbyc sie psa z domu i skazac na pewna smierc Trudno pojąć:placz: Nikt nie ma pomysłu na szansę by żył?:placz: Quote
iwa77 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ja już pisałam , zeby moze wspolnymi silami zlozyc sie na jakis hotel / platny DT aby go tylko wyciagnac z tego koszmaru i zyskac na czasie na poszukiwanie domku. Ale jakos nie widze zadnego odzewu :-( - Sama nie dam rady oplacic hotelu , chociaz bardzo bym chciala- takie sa moje realia. Ale gdyby jeszcze sie ktos znalazl ... To moze byc ostatnia szansa dla Pufiego .Prosze nie pozwolmy mu umrzec!:-( Quote
Edi100 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 iwa77 napisał(a):Ja już pisałam , zeby moze wspolnymi silami zlozyc sie na jakis hotel / platny DT aby go tylko wyciagnac z tego koszmaru i zyskac na czasie na poszukiwanie domku. Ale jakos nie widze zadnego odzewu :-( - Sama nie dam rady oplacic hotelu , chociaz bardzo bym chciala- takie sa moje realia. Ale gdyby jeszcze sie ktos znalazl ... To moze byc ostatnia szansa dla Pufiego .Prosze nie pozwolmy mu umrzec!:-( Niewiele mogę dać co miesiąc, niewiele:oops: 30zł dam radę:(Ale to tak malutko:( Quote
iwa77 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Bardzo dziekuje za odzew! Edi - ja wiem ,ze chyba nikt z nas nie siedzi na walizkach pelnych kasy. Ja przeciez nie oczekuje , zeby ktos wplacal od razu setki zlotych. Pomyslalam , ze jakby znalazlo sie pare osob to w sumie bylaby jakas kwota ,z ktora mozna juz cos zrobic. Tak bardzo chce uratowac tego biedaka od smierci - dlatego prosze moze jeszcze ktos bedzie mogl choc odrobine wspomoc. Quote
enia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ja też sie dorzuce dla Pufiego... może warto tytuł zmienić ,że zbieramy na hotelik? Quote
Edi100 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 enia napisał(a):Ja też sie dorzuce dla Pufiego... może warto tytuł zmienić ,że zbieramy na hotelik? tak, dodajcie w tytule. On inaczej nie ma sznas:placz: Quote
iwa77 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cioteczki widze , ze Pufi moze cos nazbiera na swoje kontko. To naprawde jego jedyna szansa.Potrzeba wiecej ludzi z wplatami! Nie wiem tylko czy bez zalozycielki watku mozna cos zmienic w tytule - czy moze to zrobic mod ? A Mycha 101 pisala ,ze nie ma jej do soboty na dogo - wiec nie wiem? Co robimy? Moze napiszmy PW do ciotek pudelkowych albo na Pudle w potrzebie , ze trzeba kase zebrac.Macie jakies inne pomysly? Biedny Pufi oby wytrzymal jeszcze troche biedaczek! Quote
iwa77 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Halo cioteczki co tak ucichlo i tak pusto u Pufiego! Poszukujemy osob ktore moga wspomoc finansowo - chodzi o hotelik dla pudelka. Czy ktos pomoze ?????? Quote
pati Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 straszne :-( dzieki za pw ja mam u siebie od wczoraj pudelka z lodzi niestety nie dam rady zabrac kolejnego mam juz 5 psow pod opieka nic nie moge tylko podrzucic zeby biedak byl widoczny bede myslec o nim Quote
iwa77 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pati wiem o twoim nowym nabytku (mizanko poprosze od ciotki z Wrocka) i dziekuje , ze tu zajrzalas . Moze znasz jakies ciotki pudelkowe to napisz prosze - im bedzie nas wiecej tym wieksze szanse dla biednego Pufiego. Quote
lothia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Mycha dopisz też na pudlowym wątką dla potrzebujących że potrzebne wsparcie na hotelik strasznie duzo pudliszonków szuka domków:-( Quote
Cheritka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To pewnie następny pies z pseudohodowli, juz mi sie nawet nie chce pisac o tych :angryy:hodowlach:angryy:. Naprodukuja psów po 200 - 300 złoty i potem są takie efekty:mad:. W Olkuszu jest taka hodowla można ją zobaczyć zawsze na allegro. pisza że maja piekne pudelki miniaturowe po 300 zł :mad::mad::mad:. koniec świata, i co teraz z tą biedą będzie, PRZECIEŻ TO NIE JEGO WINA ŻE TAKI JEST, SAM SIĘ NA ŚWIAT NIE PROSIL. :shake::shake: Quote
enia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Może byśmy sie zorientowaly gdzie jest tani i dobry hotelik dla Pufcia? ja wierze,że po kąpieli solidnej ktoś go pokocha............ tylko żeby nam nie zamarzł...... Quote
Marzena&Gusti Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 I ja jestem-niestety nie pomogę-jestem bez kasy...a w domu trzy psy:(Jedynie mogę podnieść:( Quote
Recommended Posts