Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokazałam TZ króliczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mówi, ze Bianka jest dr Dolittle Dolnego Śląska i okolic. Znajomi TZ szukają czasowego opiekuna dla cielątka; taki sobie byczek;gabaryty wprost proporcjonalne do wymiarów króliczka:cool3:
TZ pyta czy dr Bianka Dolittle jest w stanie umiescic go razem z króliczkiem:cool3: Byczek jest bardzo przyjazny, taki sobie byczek Fernando:cool3:

Posted

Nie wypowiem się w kwestii cielaczka :cool3:
Jeśli chodzi o króliczka , to jesteśmy na etapie wzajemnego poznawania . Króliczek już się mnie nie boi , ja jego też już nie :evil_lol: Przychodzi jak mnie widzi , i czeka na smakołyki . Wychodzi ze swojej zagrody , tą z siatki rozebrałam , bo ma za mało przestrzeni . Zaczyna ciekawie wychodzić zza bramki i rozgląda się po pokoju . Trochę na mnie nafukał , jak go klepałam po tyłku :diabloti:Nie lubi siana i marchewki , ale kocha jabłka , gałązki i zieleninkę . Roki nadal w lekkim szoku , natomiast Punio i Wypłosz są z nim w przyjażni .Na szczęście króliczek w sobotę wybywa , więc jak w przyszłym tygodniu przyjedzie TZ , to nie będzie "gadania " :cool3:
O małą czarną żabę nikt nie pyta , o puchatego czipsa też nie . Cioteczka świnka tyje i nie wiem kiedy ma zamiar urodzić . Reszta stada w doskonałej kondycji , czego i sobie życzę :roll:
Gdy przyjedzie TZ mamy zamiar wykonać drobne remonty , bo dom jest lekko zdezelowany , dlatego nie będę brała tymczasowiczów , chyba że te z Tomaszowa , jeśli jakieś będą , bo już obiecałam .

Posted

Bianko , nie obiecuj sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wezmiesz znowu każą biedę - ja tak obiecuje sobie po kolejnych szczeniakach , jakie zasikaja mój dom :evil_lol: i
drewniane podłogi;););)A juz sobie znalazłam nowe - z Wawy:roll:

Posted

Niestety maluchy bardzo długo szukają domu . Ta mikroskopijna dama siedzi u mnie 6 tygodni :shake:
Piękne maleństwo , odrobaczone , zaszczepione , a domku nie ma :-(

Posted

Ja na pewien czas zmuszona jestem zawiesić instytucję dt... moi sąsiedzi złożyli pismo do administracji ze skargą "na uciążliwego sąsiada"... Nie podoba im się, że psy szczekają (w zasadzie im sie to nie zdaża!), na klatce schodowej ponoć czuć zapach zwierząt (hmm) i jest zadeptana klatka schodowa (to niestety moje zaniedbanie)... dodatkowo boją się moich rezydentów (i tu co do Platona to, niestey, nie bezpodstawnie... co do Inki - wystarczy jej wielkość)... muszę na razie cos z tym fantem zrobić, ale nie chcę zaogniać sytuacji... mam jeszcze tego amstaffka i choć zapowiadało się, że szybko znajdzie domek, to jakoś go nie widać... bardzo mi przykro!

Posted

Niestety muszę sie wycofać... Sąsiedzi mnie wkurzają, ale nie mieszkam w domku jednorodzinnym tylko w bloku... Moja mama zawsze się przejmowała tym, co mogliby o nas powiedzieć... ja to chyba przejęłam... :-(