BIANKA1 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Już byłam na wątku :multi:. Jaki śmieszny maluch :lol: Quote
Tola Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Pokazałam TZ króliczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mówi, ze Bianka jest dr Dolittle Dolnego Śląska i okolic. Znajomi TZ szukają czasowego opiekuna dla cielątka; taki sobie byczek;gabaryty wprost proporcjonalne do wymiarów króliczka:cool3: TZ pyta czy dr Bianka Dolittle jest w stanie umiescic go razem z króliczkiem:cool3: Byczek jest bardzo przyjazny, taki sobie byczek Fernando:cool3: Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Bierz, Bianko, jak za darmo dają!!! :evil_lol: Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hala napisał(a):a co dają za darmo? To ja też chcę. :p Hala chce cielątko na dt! :multi::multi::multi: :evil_lol: Quote
Hala Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 eee...jakie cielątko? :smhair2: Czy ja coś przegapiłam? :crazyeye: Quote
Dorothy Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 BIANKA bierz. Dasz radę! Ty ze wszystkim dajesz rade!:multi: Quote
BIANKA1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Nie wypowiem się w kwestii cielaczka :cool3: Jeśli chodzi o króliczka , to jesteśmy na etapie wzajemnego poznawania . Króliczek już się mnie nie boi , ja jego też już nie :evil_lol: Przychodzi jak mnie widzi , i czeka na smakołyki . Wychodzi ze swojej zagrody , tą z siatki rozebrałam , bo ma za mało przestrzeni . Zaczyna ciekawie wychodzić zza bramki i rozgląda się po pokoju . Trochę na mnie nafukał , jak go klepałam po tyłku :diabloti:Nie lubi siana i marchewki , ale kocha jabłka , gałązki i zieleninkę . Roki nadal w lekkim szoku , natomiast Punio i Wypłosz są z nim w przyjażni .Na szczęście króliczek w sobotę wybywa , więc jak w przyszłym tygodniu przyjedzie TZ , to nie będzie "gadania " :cool3: O małą czarną żabę nikt nie pyta , o puchatego czipsa też nie . Cioteczka świnka tyje i nie wiem kiedy ma zamiar urodzić . Reszta stada w doskonałej kondycji , czego i sobie życzę :roll: Gdy przyjedzie TZ mamy zamiar wykonać drobne remonty , bo dom jest lekko zdezelowany , dlatego nie będę brała tymczasowiczów , chyba że te z Tomaszowa , jeśli jakieś będą , bo już obiecałam . Quote
wandul 66 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Bianko , nie obiecuj sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wezmiesz znowu każą biedę - ja tak obiecuje sobie po kolejnych szczeniakach , jakie zasikaja mój dom :evil_lol: i drewniane podłogi;););)A juz sobie znalazłam nowe - z Wawy:roll: Quote
BIANKA1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Niestety maluchy bardzo długo szukają domu . Ta mikroskopijna dama siedzi u mnie 6 tygodni :shake: Piękne maleństwo , odrobaczone , zaszczepione , a domku nie ma :-( Quote
Dorothy Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 a allegro ma? kurcze, takie śliczności, i bez domu?? Quote
BIANKA1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Dorothy napisał(a):a allegro ma? kurcze, takie śliczności, i bez domu?? Chyba już nie ma , ale dałam do Wyborczej i nic :shake: Quote
halbina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja na pewien czas zmuszona jestem zawiesić instytucję dt... moi sąsiedzi złożyli pismo do administracji ze skargą "na uciążliwego sąsiada"... Nie podoba im się, że psy szczekają (w zasadzie im sie to nie zdaża!), na klatce schodowej ponoć czuć zapach zwierząt (hmm) i jest zadeptana klatka schodowa (to niestety moje zaniedbanie)... dodatkowo boją się moich rezydentów (i tu co do Platona to, niestey, nie bezpodstawnie... co do Inki - wystarczy jej wielkość)... muszę na razie cos z tym fantem zrobić, ale nie chcę zaogniać sytuacji... mam jeszcze tego amstaffka i choć zapowiadało się, że szybko znajdzie domek, to jakoś go nie widać... bardzo mi przykro! Quote
BIANKA1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 A co będzie z tymi szczeniakami , które miały przyjechać ? Quote
halbina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Niestety muszę sie wycofać... Sąsiedzi mnie wkurzają, ale nie mieszkam w domku jednorodzinnym tylko w bloku... Moja mama zawsze się przejmowała tym, co mogliby o nas powiedzieć... ja to chyba przejęłam... :-( Quote
BIANKA1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Zapraszam na mój nowy bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9624156#post9624156 Quote
Poker Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 śliczna myszeńka :loveu: , może ponowić jej ogłoszenie w Wyborczej ? Quote
BIANKA1 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Poker napisał(a):śliczna myszeńka :loveu: , może ponowić jej ogłoszenie w Wyborczej ? Ponowiłam i cisza . Może się nie ukazały :cool3: Quote
figa33 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ale ładna z niej dziewczynka:loveu: Z całej gromadki jedna została? Quote
BIANKA1 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 figa33 napisał(a):Ale ładna z niej dziewczynka:loveu: Z całej gromadki jedna została? Tak , ale mam jeszcze czipsa bez oka . Quote
Ulaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ona jest identyczna jak moje maleństwo!! Tylko dłuższe włoski! A poza tym jakby klon :p Quote
BIANKA1 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Ulaa napisał(a):Ona jest identyczna jak moje maleństwo!! Tylko dłuższe włoski! A poza tym jakby klon :p Były też 2 suczki z krótkim włosem :lol: Quote
Recommended Posts