Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monita napisał(a):
Tak :multi: ale tylko tymczasowy :p

:multi:Czy to na 100% pewne??? Napisz coś dokładniej pliiiis.
Czyli teraz tylko zorganizować jak najszybciej transport Bendżiego, no i zabieramy się za ogłoszenia

Posted

O rety! Ale super wiadomość :multi::multi::multi: A ja miałam pisać o hotelu - że miejsce póki co na zew. a w środku po niedzieli. No ale jak jest DT to super!!!
A ten DT pewny, dobry i sprawdzony??? Świadomy że pies nie wiadomo jak długo będzie czekał na dom??? No wiesz monita żeby nie było problemów...

Posted

Oki, to super.
Jestem skłonna po niego pojechać - Monito możesz ze mną jechać?
Tylko proszę Cioteczki katowickie o wyciągnięcie go ze schronu no i dostarczenie go w jakieś bardziej znane mi miejsce - np w okolice spodka. Bo przejazd przez miasta na Śląsku to dla mnie horror!

Tylko jakoś Śląskich Cioteczek tu nie ma. A pies, z tego co pisały, miał dzisiaj prawdopodobnie trafć do zatłoczonego boksu!!!!

Posted

ja jestem - jakby co to pomogę w podwiezieniu go w okolice autostrady czy gdzieś gdzie będzie łatwo przekazać - tylko też wolałabym żeby Maciaszek była przy tym skoro zna kierowniczkę itd...

Amiga haha dla mnie horror to przejazd po Krakowie :evil_lol::lol:

Posted

To czekamy na wieści od maciaszek.
Amiga, monita - dajcie znać kiedy będziecie go wiozły. Koniecznie muszę podjechać i poznać biedaka no i zrobić fajne foty do ogłoszeń!

Posted

Spokojnie. Jestem, jestem.
Świetne wieści :multi: :multi:.
Dzwonię do schronu, ale zajęte.
Nie wiem czy uda mi się podjechać do schroniska... Mam teraz spore zamieszanie w życiu i mało czasu. Malawaszko, na wszelki wypadek zapowiem, że będziesz, żeby pani kierownik wiedziała :).

Posted

Dodzwoniłam się. Bendżi wciąż w izolatce. Weterynarz będzie dziś po południu, wtedy go oglądnie.
Maggie1971 jeździ codziennie do pracy do Krakowa, mogłaby psiaka podwieźć :).

Posted

Dla mnie najwygodniejsza bylby środa, tylko nie wiem, czy on do środy tam biedak wytrzyma:-(. Bo najlepiej by było, gdyby tak się udało, żeby on wcale nie trafił do boksu.
Jeśli by rzeba było jechać jutro, to niestety nie dałabym rady jechać rano. Najwcześniej mogłabym wyjechć z Krakowa tak gdzieś ok. godz. 14

Posted

maciaszek napisał(a):
Dodzwoniłam się. Bendżi wciąż w izolatce. Weterynarz będzie dziś po południu, wtedy go oglądnie.
Maggie1971 jeździ codziennie do pracy do Krakowa, mogłaby psiaka podwieźć :).

OOOooooooo to jeszcze lepiej!!:multi:

Posted

To świetnie, że Bendżi może zostać w izolatce do środy.
Wysłałam już maggie1971 mój nr tel. Najlepiej się umawiac ustnie na bieżąco niż pisząc i czekając na odpwiedź.

Posted

Tak więc "Akcja Bendżi" ustalona na najbliższą środę.
Co do szczegółów odbioru Bendżiego od maggie1971 będzie wiadomo dokładnie po godz 15. Bo Monita wtedy będzie w domu - rozmawialam już z nią telefonicznie. I wtedy ona bezpośrednio już umówi się z maggie1971