AMIGA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 monita napisał(a):Hotel nie jest potrzebny :diabloti: Monito czy mam rozumieć, że masz jakiś dom dla Bendżiego???? Quote
AMIGA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 monita napisał(a):Tak :multi: ale tylko tymczasowy :p :multi:Czy to na 100% pewne??? Napisz coś dokładniej pliiiis. Czyli teraz tylko zorganizować jak najszybciej transport Bendżiego, no i zabieramy się za ogłoszenia Quote
monita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Tak 100% pewne :multi: Już czekają na psa :razz: Dzisiaj zrobię jakieś małe zakupiki dla niego :p Tak, teraz tylko transport :roll: Quote
weszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 O rety! Ale super wiadomość :multi::multi::multi: A ja miałam pisać o hotelu - że miejsce póki co na zew. a w środku po niedzieli. No ale jak jest DT to super!!! A ten DT pewny, dobry i sprawdzony??? Świadomy że pies nie wiadomo jak długo będzie czekał na dom??? No wiesz monita żeby nie było problemów... Quote
AMIGA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Oki, to super. Jestem skłonna po niego pojechać - Monito możesz ze mną jechać? Tylko proszę Cioteczki katowickie o wyciągnięcie go ze schronu no i dostarczenie go w jakieś bardziej znane mi miejsce - np w okolice spodka. Bo przejazd przez miasta na Śląsku to dla mnie horror! Tylko jakoś Śląskich Cioteczek tu nie ma. A pies, z tego co pisały, miał dzisiaj prawdopodobnie trafć do zatłoczonego boksu!!!! Quote
monita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Oczywiście, że pojadę. Poczekajmy na informacje od maciaszek ( może będzie wiedzieć co psem ) :roll: Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja jestem - jakby co to pomogę w podwiezieniu go w okolice autostrady czy gdzieś gdzie będzie łatwo przekazać - tylko też wolałabym żeby Maciaszek była przy tym skoro zna kierowniczkę itd... Amiga haha dla mnie horror to przejazd po Krakowie :evil_lol::lol: Quote
weszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 To czekamy na wieści od maciaszek. Amiga, monita - dajcie znać kiedy będziecie go wiozły. Koniecznie muszę podjechać i poznać biedaka no i zrobić fajne foty do ogłoszeń! Quote
maciaszek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Spokojnie. Jestem, jestem. Świetne wieści :multi: :multi:. Dzwonię do schronu, ale zajęte. Nie wiem czy uda mi się podjechać do schroniska... Mam teraz spore zamieszanie w życiu i mało czasu. Malawaszko, na wszelki wypadek zapowiem, że będziesz, żeby pani kierownik wiedziała :). Quote
maciaszek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dodzwoniłam się. Bendżi wciąż w izolatce. Weterynarz będzie dziś po południu, wtedy go oglądnie. Maggie1971 jeździ codziennie do pracy do Krakowa, mogłaby psiaka podwieźć :). Quote
AMIGA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dla mnie najwygodniejsza bylby środa, tylko nie wiem, czy on do środy tam biedak wytrzyma:-(. Bo najlepiej by było, gdyby tak się udało, żeby on wcale nie trafił do boksu. Jeśli by rzeba było jechać jutro, to niestety nie dałabym rady jechać rano. Najwcześniej mogłabym wyjechć z Krakowa tak gdzieś ok. godz. 14 Quote
AMIGA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 maciaszek napisał(a):Dodzwoniłam się. Bendżi wciąż w izolatce. Weterynarz będzie dziś po południu, wtedy go oglądnie. Maggie1971 jeździ codziennie do pracy do Krakowa, mogłaby psiaka podwieźć :). OOOooooooo to jeszcze lepiej!!:multi: Quote
maggie1971 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ja go zabiore w srode rano, tylko gdzie mam do zawieźć? Quote
maciaszek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dzwoniłam raz jeszcze do schroniska. Przetrzymają Bendżiego na izolatce do środy. Dziękuję Wam - jesteście KOCHANE :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
AMIGA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 To świetnie, że Bendżi może zostać w izolatce do środy. Wysłałam już maggie1971 mój nr tel. Najlepiej się umawiac ustnie na bieżąco niż pisząc i czekając na odpwiedź. Quote
AMIGA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Tak więc "Akcja Bendżi" ustalona na najbliższą środę. Co do szczegółów odbioru Bendżiego od maggie1971 będzie wiadomo dokładnie po godz 15. Bo Monita wtedy będzie w domu - rozmawialam już z nią telefonicznie. I wtedy ona bezpośrednio już umówi się z maggie1971 Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 o jak się super poukładało :loveu: trzymam :kciuki: za akcję!!! Quote
Karolina_Nett Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :kciuki:, żeby wszystko się udało, no i żeby psina się spodobała i została już na zawsze :evil_lol:, a jesli nie, to żeby jak najszybciej znalazła inny, równie wspaniały domek :razz:. Quote
monita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jestem dopiero teraz. Zadzwonię do maggie1971 i wszystko ustalimy :razz: Quote
monita Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 I wszystko jasne :razz: Środa między 11 a 12 na parkingu Reala ( Al. Pokoju ) :p Quote
Karolina_Nett Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ja mam nadzieję, że pies tak się spodoba, ze już zostanie - ja chyba nie miała bym serca oddać już psa, szczególnie sznupa ;). Quote
Recommended Posts