Patia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nowe zdjęcia i wiadomosci od pana Piotra : Pan Piotr pisze : "Moje dzieci po przyniesieniu pierwszy raz szczeniaków do mieszkania ,spontanicznie nadały im imiona ,Bari /jako syn Baruni/ oraz Ciapek /ze względu na jego ocieżałosć i ciapowatość/Banalne i do zmiany ewentualnej te imiona ,ale na razie nie są bezimienne.Szczeniaki maja juz ukończone 3 tygodnie i powoli będę musiał zacząć je dokarmiać,ale w tej sprawie będę dzwonił do weterynarza/mam namiary/.Szczeniaki wyglądają na zdrowe i zaczynaja powoli rozrabiać ,/ciężko in to idzie bo sa dość grubaśne :loveu:" Quote
Patia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 CUDNE KLUCHY :loveu: Może je już zacząć ogłaszać ? Quote
elik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Patia napisał(a):CUDNE KLUCHY :loveu: Może je już zacząć ogłaszać ? Jasna sprawaaaa Nie ma na co czekać. Kluchy zara na panienki pójdą i tyle ich będziemy widzieć :lol: Quote
Patia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Juz się umawiałam wstęonie z Agnieszką , w przyszłym tygodniu jedziemy do pana Piotra z dostawą dobrej karmy dla szczeniaczków , maluchy i mama zostaną też odrobaczone . Quote
Patia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Worel']Witam, nie mam czasu na czytanie wszystkich postow...:oops: Czy sunia nadal czeka na sterylke i sa potrzebne pieniazki na dofinansowanie? Jesli tak, to na jakie konto przeslac? dziekuje... Potwierdzam wpłatę 48 zł od Worel / Anuka1 na konto suni :loveu::multi: DZIĘKUJEMY !:loveu: Mamy 549 zł . Quote
Patia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Już w tym tygodniu muszę koniecznie do nich jechać , nie mozna zwlekać . Czemu ta doba taka krótka :roll: Quote
hop! Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Patia']Już w tym tygodniu muszę koniecznie do nich jechać , nie mozna zwlekać . Czemu ta doba taka krótka :roll:[/quote] Patia? I co? ;) Quote
Patia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nie mogłam się ostatnio skontaktowac z panem Piotrem , juz sie martwiłam , ze cos się stało ale dziś dostałam mail i okazało się , ze pan Piotr był chory . Pieski są juz odrobaczone , będę dzis rozmawiac z Agnieszką kiedy najszybciej mozemy jechac do nich , zbadac i zaszczepić . A tu parę słów od pana Piotra : "[FONT=Arial].Miałem bardzo poważne kłopoty z karmieniem małych.Nie chciały mi nic jeść,próbowałem wszystkiegomięsko takie siakie gotowane mielone surowe z marchewką,ryżem itd i tym podobne różne suche karmy dla szczeniaków horor,a Barunia zaczęła przed nimi uciekac no bo już miały dośc ostre zęby i chyba ją gryzły usiłując ssać mleko.W końcu kupiłem w sklepie zoologicznym w Bochni -starter Royal Canis i jakoś najpierw namaczałem w wodzie a pożniej także suche zaczęły jeść,Widocznie ta karma ma jakieś substancje ktore zachęcają małe do jedzenia.Jedyna wada tego jedzonka to cena chociaż i tak taniej niż w sklepach internetowych bo na wagę \ 18,50za kg/ .W tej chwili zaczęły już jeść także inne rzeczy ,tj mięsko z ryżem i marchewką, a royala -startera dostają jak już skonsumują właściwy posiłek."[/FONT] Quote
tamb Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Pan Piotr bardzo zaangażowany.:loveu:Patia, daj mi znać jak będą do adopcji. Ogłoszę je w DP. Quote
hop! Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jak będzie trzeba, to też pomogę w ogłaszaniu. :-) Quote
Patia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Mama i maluchy juz zaszczepione :multi: Agnieszka była ze mną , dzieki wielkie ! Zaraz wstawię zdjecia , maluchy cuuudne !! Wesołe , śmiałe , lgną do człowieka . Brawo , panie Piotrze !:loveu: Quote
tamb Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Jakie śliczne i śmieszne.:lol: Patia, ogłosić je już w dzienniku Polskim? Jeśli tak to napisz, proszę czy będą średnie czy duże? Quote
karusiap Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 o Matko:loveu::loveu:przeciez to niedzwiadki malutkie:loveu: Quote
Patia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Tak , trzeba je już ogłaszać . Będą duże , są odrobaczone i zaszczepione , dwaj chłopcy , mają 2 miesiące , ufne , kontaktowe , cudowne szczeniaczki . Mozna podawac moje numery 0 602 722 040 , 012 288 24 81 [email protected] Quote
Patia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 karusiap napisał(a):o Matko:loveu::loveu:przeciez to niedzwiadki malutkie:loveu: Prawda ? Zupełnie jak niedźwiadki albo nowofundlandy :cool3: Quote
Patia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ogłosiłam je juz na Allegro , Alegratce i Zwierzakac w Krakowie . Quote
Patia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Telefonów miałam już ze 40 ale same lańcuchy :shake: Tamb czy udało Ci się wysłac je do Dziennika ? Maluchy rosną i potrzebują domków . Quote
elik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Patia napisał(a):Prawda ? Zupełnie jak niedźwiadki albo nowofundlandy :cool3: Pati, zanim doczytałam do tego miejsca, to już myślałam - ale z nich śliczne nowofunlandy :loveu: Quote
tamb Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Patia napisał(a):Telefonów miałam już ze 40 ale same lańcuchy :shake: Tamb czy udało Ci się wysłac je do Dziennika ? Maluchy rosną i potrzebują domków . Wysłałam ale dopiero dzisiaj. :oops: Była kolejka piesków do ogłoszeń. Będę sprawdzać najbliższe wydania DP i jak będzie ogłoszenie, dam Ci znać. Zadzwonię. Quote
Recommended Posts