Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patia']Elik , 100 zł to dużo , z bazarków też jest sporo .

Tak , bari znaczy zdrowy , zdrowa to baria , Bari to imię dla chłopaka ale ładne :p

A mój mąż nazwał mojego obecnego tymczasowicza Anusiak :placz: i on już na to imię reaguje !:cool1:

Dzięki, że przystałaś na moją propozycję.

Pati, sprawdż nr konta, który podałaś na poprzedniej stronie. Coś jest nie tak. Przelew nie został przyjęty - Podany numer rachunku jest nieprawidłowy. Taki komunikat z ebanku.
Sprawdź i podaj właściwe :lol:

A Anusiak to fajniackie imię

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Elik , numer jest prawidłowy , czasem gdy wpiszę numer z przerwami , to też mi wyskakuje komunikat , ze jest nieprawidłowy , potem gdy wpisuję liczby jednym ciagiem jest ok . Chyba , ze mnie z banku wywalili :cool3:

Posted

Patia napisał(a):
...Chyba , ze mnie z banku wywalili :cool3:

Hihihihihi zara sprawdzę jak jest wpisane - kopiowałam z Twojego postu i nie patrzyłam czy są przerwy, czy ich nie ma.
Lece do banku :lol:

No jasna sprawa, były przerwy. zlikwidowałam je i usiłowałam znowu posłać ten sam przelew, ale co było do przewidzenia, wywaliło mnie - za długi czas sesji Muszę od nowa wszystko jeszcze raz wpisać.
Wrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

Ufffff, dwa dni bez dogo, to jak wyrok :evil_lol:

Co słychać u Baruni, jak dzieciaki ?

Czy macie pomysł jak przetransportować budę od Lavinii - pozdrowienia Lavinio :calus:

Posted

Patia napisał(a):
Lavinio , proszę Cię , jesli możesz , podaj wymiary budy i jej orientacyjną wagę . Zobaczymy ile kosztuje kurier .

Wysłałam do Lavinii prośbę na PW, może zauważy :lol:

Posted

Rozmawiałam z panem Piotrem , przede wszystkim chciał bardzo serdecznie podziekować wszystkim za pomoc ! :loveu:

Bari czuje się dobrze , maluchy też . Mamusia ma wielki apetyt , Royal bardzo jej smakuje , dostaje też jedzonko gotowane .

Założyłam już rodzince książeczki i zapłaciłam w lecznicy 149 zł za karmę i Frontline , Agnieszka nie chciała wziać ani grosza za wizytę .

Posted

Patia ola ma namair na panią w światnikach pod krakowem, która chce podarować duzą budę ocieplaną i porzadną. Tylko trzeba było by ją przywieźć.

Posted

Mam super wiadomość od Lavinii

buda ma 190 cm długości ( bo ma ganek :lol:)
120 cm szerokści
140 cm wysokości

daj proszę znać, czy to jest ok i czy ja nadal chcecie, bo jeśli nie, to odezwały się dziewczyny z Warszawy i tez ją chcą. Ale wy macie oczywiście pierwszeństwo :lol:

Musimy się zdecydować i to dość szybko, bo są chętni.

To nie buda, to willa.

Posted

hop! napisał(a):
Niestety, transport takiej budy jest kłopotliwy i kosztowny.

Ale myślę, że warto.

W takiej budzie z werandą sama chętnie bym zamieszkała :lol:

Może jest możliwość odłączenia tej werandy, byłyby mniejsze gabaryty. Oczywiście werandę także przywieźć, tylko jako drugi element.

Ze współczuciem patrzę na psy wciśnięte do samego końca budy, gdy z nieba leje się żar. W taką pogodę weranda oddaje nieocenione usługi.

Posted

Patia napisał(a):
...Ile może wazyć taka buda ? To też ważne .

Lavinie jej nie ważyła, a tak na oko, ja wiem ? Pati, myślę, że buda o tych wymiarach musi ważyć kilkadziesiąt kilogramów - około 50 :roll:

Chyba musimy zrezygnować, ale ktoś to musi wyraźnie powiedzieć. Trzeba dać odpowiedź Lavinii, bo na Jej budę są chętni z W-wy. Jeśli my zrezygnujemy, to niech tamci biorą jak najszybciej - jeszcze jest zima, jakiś psiak będzie miał cieplej.

Może ta buda ze Świątnik, o której mówiła AgaG ?

A może ta, którą wypatrzyłam w ogłoszeniach - nowa z ocieplaniem, bo transport tej ze Świątnik też będzie kosztował.

Posted

W poniedziałek będę miała odpowiedź w sprawie kuriera , który wozi części samochodowe do Wieliczki , może będzie mógł przy okazji przewieźć budę .

Jesli z nim nie wypali będziemy musieli zrezygnować z budy , bo koszty transportu przewyzszą wartosc.

Posted

Patia napisał(a):
W poniedziałek będę miała odpowiedź w sprawie kuriera , który wozi części samochodowe do Wieliczki , może będzie mógł przy okazji przewieźć budę .

Jesli z nim nie wypali będziemy musieli zrezygnować z budy , bo koszty transportu przewyzszą wartosc.

Ok, ale już teraz musimy się zastanowić, co dalej, jeśli tej budy nie będzie można przewieźć. Czy starać się o budę ze Świątnik (jeśli nadal jest to aktualne), czy zamówimy nową.

Napiszę do Lavinii, że prosimy o czas do poniedziałku.

Pati, czy można byłoby odwiedzić Brunię ? Byłam dzisiaj w Chodenicach (dzielnica Bochni) i będę tam także w poniedziałek - może mogłabym zobaczyć ją i jej dzieci :lol:

Posted

Dam Ci numer do pana Piotra , myslę , ze to dobry pomysł , żeby wpaść , niech sunia ma kontakt z jak największą liczbą osób i maluchy też , socjalizacja jest bardzo ważna .

Posted

Patia napisał(a):
Dam Ci numer do pana Piotra , myslę , ze to dobry pomysł , żeby wpaść , niech sunia ma kontakt z jak największą liczbą osób i maluchy też , socjalizacja jest bardzo ważna .

Chętnie ją zobaczę :lol: Podaj mi ten nr na PW

A co zamierzamy z budą ??

Posted

Tamb jest przelew od Ciebie - 50 zł :loveu:, zgadza się ?

Nasze finanse

wpłaty - Tamb 50 zł
Elik 100 zł
Hop 200 zł
E.Derek 250 zł
Patia 50 zł

mamy 501 zł

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WPŁATY !:loveu::multi:

DZIEKUJĘ AGNIESZCE Z ARWETU ZA BEZPŁATNĄ WIZYTĘ I WITAMINY !

Mój mąż właśnie rozmawia z kurierem , może uda się przewieźć budę .

Elik , jesli będziesz jechała do suni weź aparat i zrób zdjęcia chłopaczkom malenkim , trzeba im wymyslić ładne imiona .

Posted

Patia napisał(a):
...Mój mąż właśnie rozmawia z kurierem , może uda się przewieźć budę...

Pati, kiedy będzie pewne, czy bierzemy tą budę. Nie możemy
dłużej zwlekać z odpowiedzią.
Obiecałam Lavinii, że dzisiaj damy odpowiedź :razz:

Patia napisał(a):
...Elik , jesli będziesz jechała do suni weź aparat i zrób zdjęcia chłopaczkom malenkim , trzeba im wymyslić ładne imiona .

Oczywiście, tyle tylko, że nastąpiła nieprzewidziana zmiana planów :lol:
Jedziemy do Chodenic dopiero w piątek rano, ale aparat oczywizda wezmę i zdjątka zrobię.
Pati, czy mogłabyś powiedzieć ew. na PW, gdzie w Bochni Barunia się zagniazdowiła ?