elik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Patia']Elik , 100 zł to dużo , z bazarków też jest sporo . Tak , bari znaczy zdrowy , zdrowa to baria , Bari to imię dla chłopaka ale ładne :p A mój mąż nazwał mojego obecnego tymczasowicza Anusiak :placz: i on już na to imię reaguje !:cool1: Dzięki, że przystałaś na moją propozycję. Pati, sprawdż nr konta, który podałaś na poprzedniej stronie. Coś jest nie tak. Przelew nie został przyjęty - Podany numer rachunku jest nieprawidłowy. Taki komunikat z ebanku. Sprawdź i podaj właściwe :lol: A Anusiak to fajniackie imię Quote
Patia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Elik , numer jest prawidłowy , czasem gdy wpiszę numer z przerwami , to też mi wyskakuje komunikat , ze jest nieprawidłowy , potem gdy wpisuję liczby jednym ciagiem jest ok . Chyba , ze mnie z banku wywalili :cool3: Quote
elik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Patia napisał(a):...Chyba , ze mnie z banku wywalili :cool3: Hihihihihi zara sprawdzę jak jest wpisane - kopiowałam z Twojego postu i nie patrzyłam czy są przerwy, czy ich nie ma. Lece do banku :lol: No jasna sprawa, były przerwy. zlikwidowałam je i usiłowałam znowu posłać ten sam przelew, ale co było do przewidzenia, wywaliło mnie - za długi czas sesji Muszę od nowa wszystko jeszcze raz wpisać. Wrrrrrrrrrrrrrrr Quote
elik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No, tym razem poszło, czyli to tylko te przerwy. Quote
elik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ufffff, dwa dni bez dogo, to jak wyrok :evil_lol: Co słychać u Baruni, jak dzieciaki ? Czy macie pomysł jak przetransportować budę od Lavinii - pozdrowienia Lavinio :calus: Quote
Patia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Lavinio , proszę Cię , jesli możesz , podaj wymiary budy i jej orientacyjną wagę . Zobaczymy ile kosztuje kurier . Quote
elik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Patia napisał(a):Lavinio , proszę Cię , jesli możesz , podaj wymiary budy i jej orientacyjną wagę . Zobaczymy ile kosztuje kurier . Wysłałam do Lavinii prośbę na PW, może zauważy :lol: Quote
Patia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Na moje konto wpłynęło : 100 zł - od Elik:loveu: 250 zł - od E.Derek:loveu: Wielkie dzięki kochani ! :loveu: Quote
Patia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Rozmawiałam z panem Piotrem , przede wszystkim chciał bardzo serdecznie podziekować wszystkim za pomoc ! :loveu: Bari czuje się dobrze , maluchy też . Mamusia ma wielki apetyt , Royal bardzo jej smakuje , dostaje też jedzonko gotowane . Założyłam już rodzince książeczki i zapłaciłam w lecznicy 149 zł za karmę i Frontline , Agnieszka nie chciała wziać ani grosza za wizytę . Quote
AgaG Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Patia ola ma namair na panią w światnikach pod krakowem, która chce podarować duzą budę ocieplaną i porzadną. Tylko trzeba było by ją przywieźć. Quote
hop! Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 12 lutego przelałam dla suni i szczeniaków 200 zł. Quote
elik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Mam super wiadomość od Lavinii buda ma 190 cm długości ( bo ma ganek :lol:) 120 cm szerokści 140 cm wysokości daj proszę znać, czy to jest ok i czy ja nadal chcecie, bo jeśli nie, to odezwały się dziewczyny z Warszawy i tez ją chcą. Ale wy macie oczywiście pierwszeństwo :lol: Musimy się zdecydować i to dość szybko, bo są chętni. To nie buda, to willa. Quote
hop! Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Niestety, transport takiej budy jest kłopotliwy i kosztowny. Quote
elik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 hop! napisał(a):Niestety, transport takiej budy jest kłopotliwy i kosztowny. Ale myślę, że warto. W takiej budzie z werandą sama chętnie bym zamieszkała :lol: Może jest możliwość odłączenia tej werandy, byłyby mniejsze gabaryty. Oczywiście werandę także przywieźć, tylko jako drugi element. Ze współczuciem patrzę na psy wciśnięte do samego końca budy, gdy z nieba leje się żar. W taką pogodę weranda oddaje nieocenione usługi. Quote
Patia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dopiero weszłam do domu . Hop , jest od ciebie wpłata , 200zł :loveu: Dziękuję ! Ile może wazyć taka buda ? To też ważne . Quote
elik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Patia napisał(a):...Ile może wazyć taka buda ? To też ważne . Lavinie jej nie ważyła, a tak na oko, ja wiem ? Pati, myślę, że buda o tych wymiarach musi ważyć kilkadziesiąt kilogramów - około 50 :roll: Chyba musimy zrezygnować, ale ktoś to musi wyraźnie powiedzieć. Trzeba dać odpowiedź Lavinii, bo na Jej budę są chętni z W-wy. Jeśli my zrezygnujemy, to niech tamci biorą jak najszybciej - jeszcze jest zima, jakiś psiak będzie miał cieplej. Może ta buda ze Świątnik, o której mówiła AgaG ? A może ta, którą wypatrzyłam w ogłoszeniach - nowa z ocieplaniem, bo transport tej ze Świątnik też będzie kosztował. Quote
elik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 tamb napisał(a):Patia, czy mój przelew doszedł? Patia pisze o tym w poście nr 91, nade mną :lol: Quote
Patia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 W poniedziałek będę miała odpowiedź w sprawie kuriera , który wozi części samochodowe do Wieliczki , może będzie mógł przy okazji przewieźć budę . Jesli z nim nie wypali będziemy musieli zrezygnować z budy , bo koszty transportu przewyzszą wartosc. Quote
elik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Patia napisał(a):W poniedziałek będę miała odpowiedź w sprawie kuriera , który wozi części samochodowe do Wieliczki , może będzie mógł przy okazji przewieźć budę . Jesli z nim nie wypali będziemy musieli zrezygnować z budy , bo koszty transportu przewyzszą wartosc. Ok, ale już teraz musimy się zastanowić, co dalej, jeśli tej budy nie będzie można przewieźć. Czy starać się o budę ze Świątnik (jeśli nadal jest to aktualne), czy zamówimy nową. Napiszę do Lavinii, że prosimy o czas do poniedziałku. Pati, czy można byłoby odwiedzić Brunię ? Byłam dzisiaj w Chodenicach (dzielnica Bochni) i będę tam także w poniedziałek - może mogłabym zobaczyć ją i jej dzieci :lol: Quote
Patia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Dam Ci numer do pana Piotra , myslę , ze to dobry pomysł , żeby wpaść , niech sunia ma kontakt z jak największą liczbą osób i maluchy też , socjalizacja jest bardzo ważna . Quote
elik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Patia napisał(a):Dam Ci numer do pana Piotra , myslę , ze to dobry pomysł , żeby wpaść , niech sunia ma kontakt z jak największą liczbą osób i maluchy też , socjalizacja jest bardzo ważna . Chętnie ją zobaczę :lol: Podaj mi ten nr na PW A co zamierzamy z budą ?? Quote
Patia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Tamb jest przelew od Ciebie - 50 zł :loveu:, zgadza się ? Nasze finanse wpłaty - Tamb 50 zł Elik 100 zł Hop 200 zł E.Derek 250 zł Patia 50 zł ___________ 650 zł wydatki - 149 zł na karmę i Frontline mamy 501 zł DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WPŁATY !:loveu::multi: DZIEKUJĘ AGNIESZCE Z ARWETU ZA BEZPŁATNĄ WIZYTĘ I WITAMINY ! Mój mąż właśnie rozmawia z kurierem , może uda się przewieźć budę . Elik , jesli będziesz jechała do suni weź aparat i zrób zdjęcia chłopaczkom malenkim , trzeba im wymyslić ładne imiona . Quote
elik Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Patia napisał(a):...Mój mąż właśnie rozmawia z kurierem , może uda się przewieźć budę... Pati, kiedy będzie pewne, czy bierzemy tą budę. Nie możemy dłużej zwlekać z odpowiedzią. Obiecałam Lavinii, że dzisiaj damy odpowiedź :razz: Patia napisał(a):...Elik , jesli będziesz jechała do suni weź aparat i zrób zdjęcia chłopaczkom malenkim , trzeba im wymyslić ładne imiona . Oczywiście, tyle tylko, że nastąpiła nieprzewidziana zmiana planów :lol: Jedziemy do Chodenic dopiero w piątek rano, ale aparat oczywizda wezmę i zdjątka zrobię. Pati, czy mogłabyś powiedzieć ew. na PW, gdzie w Bochni Barunia się zagniazdowiła ? Quote
Recommended Posts