Patia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ten pan co wozi części i samochody jest bardzo chetny do pomocy ale nie wiadomo kiedy pojedzie w tatmtym kierunku :shake: Moze byc tak , że dotanie zlecenie jutro , może za miesiąc. Dzwonilismy jeszcze do DHL - nie transportują takm duzych przesyłek , druga firma , nie pamietam nazwy , powiedziała 500 zł :shake: Musimy zrezygnować z tej budy . Quote
elik Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Patia napisał(a):...Musimy zrezygnować z tej budy. Ok, powiadomię Livię. Warszawianki się ucieszą, one mają rzut beretem do tej budy :lol: Co w takim razie robimy w sprawie budy ? AgaG pisała, że ktoś ze Świątnik chce Baruni podarować budę. Ale to znów jest buda w całości, kilkadziesiąt km od Krakowa i znowu może być problem z transportem. Może więc zamówić budę nową, ocieplaną - pisałam o tym wcześniej, koszt ponad 200 zł. Jak to widzisz ?? Quote
elik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Czyżby Barusia straciła wszystkich zainteresowanych ? Quote
tamb Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 JA śledzę rozwój wypadków cały czas. Niestety, biernie. Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ja jestem :cool3: Na razie sprawa jest opanowana , czekamy , aż maluchy podrosną , żeby mozna odrobaczyć i zaszczepić calą trójkę Sprawa budy nie jest paląca , bo schronienie jakie przygotował pan Piotr jest odpowiednie dla mamusi z maluchami Elik , jedziesz w piatek? Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Małe bąbelki mają już ponad dwa tygodnie :loveu: Ciotki , co z tymi imionami :mad: Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Patia napisał(a):Małe bąbelki mają już ponad dwa tygodnie :loveu: Ciotki , co z tymi imionami :mad: Może - Pat i Mat? Fik i Mik? Pik i Pok? albo.... (na razie tyle ;)). Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Pan Piotr dzwonił , Bąbelki otwierają oczka :loveu: Quote
elik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Patia napisał(a):... Sprawa budy nie jest paląca , bo schronienie jakie przygotował pan Piotr jest odpowiednie dla mamusi z maluchami Elik , jedziesz w piatek? Witaj Pati. To dobrze, że psica z małymi ma schronienie, ale myślę, że z budą nie ma co zwlekać, chyba, że tak jak jest, jest ok i może zostać na stałe. Na forsę dziury się znajdą ;) Szczepienia, odrobaczanie sterylka dla suni itd Co do mojej jazdy, to już jest po :evil_lol: Niestety nie miałam czasu żeby zaglądnąć do Barusi. Musieliśmy być w Chodenicach o 8 rano - tak umówił się z nami fachowiec, więc jadąc tam, nie było czasu żeby zaglądnąć. Na miejscu okazało się, że o naprawie nie ma mowy, musi wymienić, a to zajęło mu czas do 14. W domu zostały psiaki więc i w drodze powrotnej nie mogłam wpaść do suni. Jednak co się odwlecze, to nie uciecze i sunię z aparatem nawiedzę. Jeśli tylko będzie to możliwe - jeśli Barusia zechce pokazać mi te swoje cudeńka - będzie sesja zdjęciowa. Ale Ty też będziesz miała zadanie - trzeba będzie "wsadzić" zdjęcia na forum, ja je tylko zrobię i prześlę do Ciebie :evil_lol: Quote
elik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Patia napisał(a):Pan Piotr dzwonił , Bąbelki otwierają oczka :loveu: No to będzie bal :crazyeye: Trzeba im domki szukać, czy już są zaklepane ?? Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Z budą można poczekać - będzie coraz cieplej, tym bardziej, że sunia i maluchy mają schronienie. Najważniejsze teraz są sprawy odrobaczeń, szczepień, szukanie domów malcom, potem sterylka i dopiero na końcu buda (może nawet nie będzie potrzebna). W międzyczasie mogą wypaść inne, nieprzewidziane wydatki. A jak się czuje sunia? Quote
hop! Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nikt oprócz mnie nie zaproponował imion dla malców. Skandal. :mad: Quote
Patia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Właśnie ! A potem bedzie raban , że mają na imie Zdzich i Krzych , na przykład :roll: Sunia czuje sie dobrze , pan Piotr miał dzis próbować obfocic malców , moze mu sie udało . Quote
karusiap Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 jakie grubasyyy:evil_lol::loveu::loveu: Quote
elik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 O jenyyyy jakie śliczności :loveu: Imiona, na cito potrzebne. Niech nie będą takie bezimienne. Pati a czy sa już zaklepane, czy trzeba im domków szukać ?? Quote
hop! Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 hop! napisał(a):Może - Pat i Mat? Fik i Mik? Pik i Pok? albo.... (na razie tyle ;)). Urocze ale nadal bezimienne. Gdzie te propozycje? Ja proponuję jeszcze: Flip i Flap, Ping i Pong, Bim i Bom... :hmmmm: Tak i Nie... A co Wy na to? Quote
Patia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Hop , najbardziej podoba mi się Tak i Nie :evil_lol: A gdyby je nazwać Szach i Mat ? Quote
Worel Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Witam, nie mam czasu na czytanie wszystkich postow...:oops: Czy sunia nadal czeka na sterylke i sa potrzebne pieniazki na dofinansowanie? Jesli tak, to na jakie konto przeslac? dziekuje... Quote
Patia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Worel , sunia będzie wysterylizowana po wykarmieniu szczeniątek . Zbieramy pieniążki na sterylizację , odrobaczanie i szczepienia dla całej trójki , karmę . W tej chwili mamy 501 zł . Numer konta do wpłat : Patrycja Karbińska ul Sebastiana 12 32-020 Wieliczka Małopolski Bank Spółdzielczy w Wieliczce 31 86190006 0010 0234 7729 0001 Przy wpłatach proszę o podanie swojego nick'u z Dogomanii . Bedziemy wdzieczni za pomoc :loveu: Quote
hop! Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Patia napisał(a):Hop , najbardziej podoba mi się Tak i Nie :evil_lol: A gdyby je nazwać Szach i Mat ? Patia, skoro nie ma żadnego odzewu, to zdecyduj sama. :p Nie ma co liczyć na wspólną decyzję. :roll: Quote
Recommended Posts