Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten pan co wozi części i samochody jest bardzo chetny do pomocy ale nie wiadomo kiedy pojedzie w tatmtym kierunku :shake: Moze byc tak , że dotanie zlecenie jutro , może za miesiąc.

Dzwonilismy jeszcze do DHL - nie transportują takm duzych przesyłek , druga firma , nie pamietam nazwy , powiedziała 500 zł :shake:

Musimy zrezygnować z tej budy .

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Patia napisał(a):
...Musimy zrezygnować z tej budy.

Ok, powiadomię Livię. Warszawianki się ucieszą, one mają rzut beretem do tej budy :lol:

Co w takim razie robimy w sprawie budy ? AgaG pisała, że ktoś ze Świątnik chce Baruni podarować budę. Ale to znów jest buda w całości, kilkadziesiąt km od Krakowa i znowu może być problem z transportem.
Może więc zamówić budę nową, ocieplaną - pisałam o tym wcześniej, koszt ponad 200 zł.

Jak to widzisz ??

Posted

ja jestem :cool3:

Na razie sprawa jest opanowana , czekamy , aż maluchy podrosną , żeby mozna odrobaczyć i zaszczepić calą trójkę

Sprawa budy nie jest paląca , bo schronienie jakie przygotował pan Piotr jest odpowiednie dla mamusi z maluchami

Elik , jedziesz w piatek?

Posted

Patia napisał(a):
Małe bąbelki mają już ponad dwa tygodnie :loveu:

Ciotki , co z tymi imionami :mad:

Może - Pat i Mat? Fik i Mik? Pik i Pok? albo.... (na razie tyle ;)).

Posted

Patia napisał(a):
...
Sprawa budy nie jest paląca , bo schronienie jakie przygotował pan Piotr jest odpowiednie dla mamusi z maluchami
Elik , jedziesz w piatek?

Witaj Pati. To dobrze, że psica z małymi ma schronienie, ale myślę, że z budą nie ma co zwlekać, chyba, że tak jak jest, jest ok i może zostać na stałe.
Na forsę dziury się znajdą ;) Szczepienia, odrobaczanie sterylka dla suni itd

Co do mojej jazdy, to już jest po :evil_lol: Niestety nie miałam czasu żeby zaglądnąć do Barusi. Musieliśmy być w Chodenicach o 8 rano - tak umówił się z nami fachowiec, więc jadąc tam, nie było czasu żeby zaglądnąć. Na miejscu okazało się, że o naprawie nie ma mowy, musi wymienić, a to zajęło mu czas do 14. W domu zostały psiaki więc i w drodze powrotnej nie mogłam wpaść do suni. Jednak co się odwlecze, to nie uciecze i sunię z aparatem nawiedzę.
Jeśli tylko będzie to możliwe - jeśli Barusia zechce pokazać mi te swoje cudeńka - będzie sesja zdjęciowa. Ale Ty też będziesz miała zadanie - trzeba będzie "wsadzić" zdjęcia na forum, ja je tylko zrobię i prześlę do Ciebie :evil_lol:

Posted

Patia napisał(a):
Pan Piotr dzwonił , Bąbelki otwierają oczka :loveu:

No to będzie bal :crazyeye:

Trzeba im domki szukać, czy już są zaklepane ??

Posted

Z budą można poczekać - będzie coraz cieplej, tym bardziej, że sunia i maluchy mają schronienie. Najważniejsze teraz są sprawy odrobaczeń, szczepień, szukanie domów malcom, potem sterylka i dopiero na końcu buda (może nawet nie będzie potrzebna). W międzyczasie mogą wypaść inne, nieprzewidziane wydatki.
A jak się czuje sunia?

Posted

Właśnie ! A potem bedzie raban , że mają na imie Zdzich i Krzych , na przykład :roll:

Sunia czuje sie dobrze , pan Piotr miał dzis próbować obfocic malców , moze mu sie udało .

Posted

O jenyyyy jakie śliczności :loveu:

Imiona, na cito potrzebne. Niech nie będą takie bezimienne.

Pati a czy sa już zaklepane, czy trzeba im domków szukać ??

Posted

hop! napisał(a):
Może - Pat i Mat? Fik i Mik? Pik i Pok? albo.... (na razie tyle ;)).

Urocze ale nadal bezimienne. Gdzie te propozycje?
Ja proponuję jeszcze: Flip i Flap, Ping i Pong, Bim i Bom... :hmmmm: Tak i Nie...
A co Wy na to?

Posted

Witam,
nie mam czasu na czytanie wszystkich postow...:oops:

Czy sunia nadal czeka na sterylke i sa potrzebne pieniazki na dofinansowanie?

Jesli tak, to na jakie konto przeslac?

dziekuje...

Posted

Worel , sunia będzie wysterylizowana po wykarmieniu szczeniątek .
Zbieramy pieniążki na sterylizację , odrobaczanie i szczepienia dla całej trójki , karmę .

W tej chwili mamy 501 zł .

Numer konta do wpłat :

Patrycja Karbińska
ul Sebastiana 12

32-020 Wieliczka

Małopolski Bank Spółdzielczy w Wieliczce

31 86190006 0010 0234 7729 0001

Przy wpłatach proszę o podanie swojego nick'u z Dogomanii .

Bedziemy wdzieczni za pomoc :loveu:

Posted

Patia napisał(a):
Hop , najbardziej podoba mi się Tak i Nie :evil_lol:

A gdyby je nazwać Szach i Mat ?

Patia, skoro nie ma żadnego odzewu, to zdecyduj sama. :p
Nie ma co liczyć na wspólną decyzję. :roll: