Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ahh.. i jeszcze jak to jest.. mozna krzyzowac jamnika krótkowłosego z długowłosym albo z szorstko? W jednym miocie mogą być tylko np. krótkowłose? Czy może byc np. 2 długo i jeden krótko???
Głupio mi zadawac takie pytania, ale w mojej ukochanej rasie-boksery-nie występują żadne roznice (oprócz maści:P)... :oops:

Posted

Pieekne malenstwa :loveu: I zgadza sie, najsliczniejsze szczeniaczki to jamniczki :loveu:

Amiska, zmniejsz foty, do 500x500. Koniecznie :cool1:

Posted

:oops: Ja w aparacie zmniejszyłam a tak nie umiem chociaż probuję:oops: :oops: :oops:
I nieraz wyjdą małe,a kiedy indziej te duże i nie wiem od czego to zależy??:oops: :oops:

Posted

Surprise napisał(a):
Mmmm...
Wg mnie najpiekniejsze szczeniaki to własnie dzieci jamniorów ;)..
Słodkości...

Ile przeciętnie jamników jest w jednym miocie?
I ile waży jamnik króliczy, miniaturowy?
Wybaczcie, ale jestem totlanym laikiem:oops: . Zainteresowało mnie to, bo niedawno widziałam taką malutką kruszynkę i pan powiedział, ze to szczenię króliczego. Tak więc docelowo jak duży on będzie???

Wielkość jamnika kroliczego ;do 30 cm obwód klatki piersiowej
waga do 3,5 kg

jamnik miniaturowy do 35 cm obwód klatki piersiowej i waga do 4 kg

te pomiary dokonywane są w wieku 15 miesięcy:lol:

Posted

Amiska, musisz miec jakis programik na kompie do obrobki zdjec, np. ja mam IrfanView :razz: To ze zmniejszysz w aparacie to nic nie da :lol:

Posted

Jura zawsze wyżuje kosć i zostawia gdzieś w kącie, albo zakopuje a Tito ma radoche jak ją znajdzie :lol: bierze ją i szybko ucieka do domu pod ławkę :cool3:

Posted

Serdecznie zapraszam wszystkich na X Jubieluszową Wystawę Psów Rasowych w Legnicy- odbędzie się ona 6.08.06 w Legnicy. Jest to wystawa krajowa. Serdecznie zapraszam.
ps. Przyjmowanie zgłoszeń jest do 10. lipca!!!!!:cool1:
OPŁATY:
· za pierwszego psa /z katalogiem/ - 65 PLN
· za każdego następnego psa /bez katalogu/ - 55 PLN
· szczenięta, interchampiony /bez katalogu/ - 35 PLN
· opłaty w dniu wystawy /bez względu na klasę/ - 100 PLN
· rasy polskie /w tym PON/, weterany /bez katalogu/ - bezpłatnie
· wystawcy zagraniczni /za każdego psa/ - 25 EURO
· wystawcy zagraniczni w dniu wystawy - 40 EURO
pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Rośnie SASANKA córcia mojej ZINKI z Końskiego Raju.Rosnie i odkrywa swiat.Chodzi z nami na treningi agility i juz nauczyla sie pokonywać tunel i huśtawkę.Rozrabia i psoci za całe stado szczeniaczków ale jest też bardzo miłą sunią.kilka zdjęć;

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Rośnie SASANKA córcia mojej ZINKI z Końskiego Raju.Rosnie i odkrywa swiat.Chodzi z nami na treningi agility i juz nauczyla sie pokonywać tunel i huśtawkę.Rozrabia i psoci za całe stado szczeniaczków ale jest też bardzo miłą sunią.kilka zdjęć;

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Pierwsza lekcja pudrowania.Najpierw nosek...:B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

Gonia napisał(a):
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Pierwsza lekcja pudrowania.Najpierw nosek...:B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:

Tak to rzeczywiście zamiast do jedzenia lepiej służy do pudrowania
małego noska malej lady:lol: :lol: :lol: :lol: .;
Goniu a co tam u malego krolewicza EDDEEGO???
I jakeś zdjątka chciałoby się zobaczyć???

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Tak to rzeczywiście zamiast do jedzenia lepiej służy do pudrowania
małego noska malej lady:lol: :lol: :lol: :lol: .;
Goniu a co tam u malego krolewicza EDDEEGO???
I jakeś zdjątka chciałoby się zobaczyć???
Dzięki za pamięć o EDIKU!Nastały wakacje i chyba nie ma chętnych na wychowywanie maluszka.Czeka nadal na dom.Jest cudowny:loveu: Posłuszny i słodki!Myślę,żeby go oddać na współwłasność,miałabym wtedy wpływ na jego los,wystawy.Zobaczymy.Tymczasem jesteśmy w nim wszyscy zakochani i chyba serce mi pęknie jak będzie odchodził:-( Zdjęcia obiecuję dzisiaj zrobić,ale muszę poprosić kogoś o wstawienie.:oops:

Posted

AMIŚKA,ty chyba czarodziejka jesteś:-o Zapytałaś o EDIKA i w sobotę przyjeżdża rodzina z Łodzi go zobaczyć!Stracili swojego 15-letniego jamniorka:-( I jak to bywa najczęściej,nie potrafią się pogodzić ze stratą.Jejku,te rozstania są okropne!Nawet boję sie o tym myśleć.Mam nadzieję,że mój EDEE czekał na tę właśnie rodzinę,że tak miało być:placz:

Posted

Gonia napisał(a):
AMIŚKA,ty chyba czarodziejka jesteś:-o Zapytałaś o EDIKA i w sobotę przyjeżdża rodzina z Łodzi go zobaczyć!Stracili swojego 15-letniego jamniorka:-( I jak to bywa najczęściej,nie potrafią się pogodzić ze stratą.Jejku,te rozstania są okropne!Nawet boję sie o tym myśleć.Mam nadzieję,że mój EDEE czekał na tę właśnie rodzinę,że tak miało być:placz:

Gonia to jest smutne, :-( że musisz się rozstać ze swoim ulubieńcem ale z drugiej strony to fantastyczne,że Carmelka bedzie miała tak blisko młodszego braciszka :loveu: :loveu: :loveu:
Jak młody pojedzie do nowego domku odezwij się !!!

Posted

Gonia napisał(a):

Zdjęcia obiecuję dzisiaj zrobić,ale muszę poprosić kogoś o wstawienie.:oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...