Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Bombastyczne foteczki:B-fly: :B-fly: :B-fly: A modelka pierwsza klasa!
Kiwi,teraz Twoja kolej na zdjęcia!Więcej fotek przegubów:loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia, chwilowo jestem w anglii, nie mam nowych fot, psy z rodzicami a oni nie umieja wyslac fot mailem ;)
juz i tak dobrze ze wsadzili na komputer ;)
ale nie martwcie sie wracam za 4 tygodnie, jeszcze bedziecie zalowac ze chcieliscie :lol:
:)

Posted

AMIŚKA napisał(a):

Jak to jest, ze te nasze jamniki czasem lataja:evil_lol: ?

Super zdjatka, gratulacje od cioteczki Nr 2 :multi:

Widzialam w katalogu (po czasie), ze Honor byl na wystawie w Chojnicach. Szkoda, ze nie podeszlam do nich na ring, ale jak sie wystawia futrzaka, to czlowiek sie raczej martwi, zeby sie przed wejsciem nie uwalal w piachu ;) Wrazenia z Chojnic: nie bylo kawy (za to piwo), zarcia dla ludzi tez nie (i okolo 15 zaczelam sie z glodu za chowkami ogladac :evil_lol: ), niezkoszona trawa na ringch utrudniajaca prezentacje maluchow, 2 tojki na cala wystawe/ponad 800 osob i w ogole bylo the best :diabloti:
Tysiek (Shih Tzu) zajal 2 miejsce w klasie mlodziezy - p. Szemraj osedziowal sprawiedliwie - nie mam zastrzezen do tego pana jesli chodzi o ocene.

Posted

kiwi napisał(a):
gonia, chwilowo jestem w anglii, nie mam nowych fot, psy z rodzicami a oni nie umieja wyslac fot mailem ;)
juz i tak dobrze ze wsadzili na komputer ;)
ale nie martwcie sie wracam za 4 tygodnie, jeszcze bedziecie zalowac ze chcieliscie :lol:
:)
Nigdy w życiu!U mnie w domu była raz taka akcja.Dzieci(jejku to juz nie dzieci:shake: ),oglądaja zdjecia,nagle starsza córka wrzeszczy"mamo jakieś ludzkie zdjęcie sie zapałętało!!!!"
Poza tym jak mogłaś wyjechać z pięknego Krakowa do tej dziwnej Anglii?Tam nawet dwa krany przy jednej umywalce mają!Albo zimna,albo gorąca:evil_lol:

Posted

goniu, na szczescie u mnie w mieszkaniu kran normalny, nawet po miesiacu przyzwyczailam sie ze ciepla woda jest z lewej strony;)

Posted

To prawdziwa szczęściara jesteś:evil_lol: Ale Kraków to jest to co kocham!W ogóle są 3 miasta w Polsce w których chciałabym mieszkać:Kraków,Toruń i Sopot.Mają dla mnie jakąś magię.
Niestety tymczasem to tylko marzenia:placz: Więcej szczęścia miała suczka Evee,może ganiać gołębie na krakowskim rynku:loveu:

Posted

W małej mieścinie pod Warszawą-Nowy Dwór Mazowiecki.W delcie Wisły i Narwi.To miejsce słynie z Modlina Twierdzy i ....komarów:razz:
Dzisiaj wyjechał EDEE do nowego domku.Ryczałam i ja i nowa właścicielka.Jedynie mąż Pani Joli trzymał się dzielnie przytulając małego do piersi.Jadę teraz odreagować smutki na wystawę do Zakopanego z Arielką.Muszę coś zrobić bo w domu żałoba,nawet mój mąż zwiał na rower!

Posted

Brawo dla Gurusia!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
My co prawda na krajówkach,ale w Zakopanem,Carmen ZwMł,Arielka 3-ci Best,a w Legnicy,Carmela ZwMł i BOB:p

Posted

Dzięki Gucia:buzi: A tak przy okazji jak już grzebiesz w komputerze,nie dałoby się podciągnąć jakoś tego i owego?No wiesz żeby zniwelować grawitację,bo coś mi chyba twarz opadła?:razz:

Posted

Gocha, sam fakt, że jamole zaczynają stawać na najważniejszym pudle sprawia, że wszystkim szczęki opadają :evil_lol: Nie marudź, tylko się ciesz ;) :multi:

Hehehe, jakbyś zaobaczyła, jakie mi Dagmara zdjęcie zrobiła w NDM, to byś padła ;)

Posted

Eeee,Arielka to nawet nieżle wyszła,ale ona się młodością broni:evil_lol: A tu człowiek ma taką dobrą pamieć wsteczną i chciałby wyglądać jak jakies 25 lat temu:placz:
Cieszyć,to się cieszę jak dzieciak,bo przecież jamniki nie są popularną rasą,a szczególnie na Bestach.Dzwonią mi w uszach słowa,że "tego się nie mnoży,bo to rasa na wymarciu i nikt tego nie kupuje".Widzę te spojrzenia pełne pogardy na nasze psy.Ale ja,jak ten wilk z bajki,myślę wtedy "ja wam jeszcze pokażę!":diabloti:

Posted

:laola: :laola:

GRATULACJE DLA ARIELKI I DLA CARMELKI [której kibicowalam w Legnicy]:lol: mam też zdjęcia Carmelki-przepięknej jamnisi :lol: ale niestety nie umiem zmniejszać:oops:

Posted

GRATULACJE DLA PIĘKNEGO I NAJMILSZEGO JAMNISIA KRÓTKOWŁOSEGO :lol: MINIATUROWEGO:lol:

bARDZO CIĘSZĘ SIĘ ŻE JAMNIŚ GURU IDZIE POWYSTAWACH JAK PRZECIĄG I ZABIERA WSZYSTKO:lol: :loveu: :loveu: :lol:

jego wierna fanka

:laola: :laola:

Posted

To skasuj ten pościk bo nas Myszka ochrzani:evil_lol:A Ty moja droga pewnie prezentowałaś latające uszy?Pisz natychmiast co tam robiłaś?!

Posted

tak uszy lataly tylko ja nie w formie:evil_lol: :evil_lol: ,byly trzy biegi ;
w pierwszym -egzaminie Zinka nie pokonala tunelu z ceratą -padal deszcz bylo na ceracie pelno wody i nie udżwignęla;:cool3: [sędzina wycofala póżniej tę przeszkodę]
w drugim open -to ja pomylilam numerki chociaż Zinka pokonując huśtawkę dobrze -patrzyła i mówila wzrokiem -gdzie ty b....leżżżżzzesz??!!!:mad: :mad: :mad:

a TRZECI JAMPING -OK :lol:

drogę powrotną mieliśmy w strugach deszczu ,coś okropnego ale szczęśliwie dojechaliśmy:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...