Gonia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Bombastyczne foteczki:B-fly: :B-fly: :B-fly: A modelka pierwsza klasa! Kiwi,teraz Twoja kolej na zdjęcia!Więcej fotek przegubów:loveu:
agniecha Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Amiśka! :p GRATULACJE :p , idolka spisała się na medal :p super fotki !!!!!!!!:multi:
kiwi Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 gonia, chwilowo jestem w anglii, nie mam nowych fot, psy z rodzicami a oni nie umieja wyslac fot mailem ;) juz i tak dobrze ze wsadzili na komputer ;) ale nie martwcie sie wracam za 4 tygodnie, jeszcze bedziecie zalowac ze chcieliscie :lol: :)
SuperGosia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 AMIŚKA napisał(a): Jak to jest, ze te nasze jamniki czasem lataja:evil_lol: ? Super zdjatka, gratulacje od cioteczki Nr 2 :multi: Widzialam w katalogu (po czasie), ze Honor byl na wystawie w Chojnicach. Szkoda, ze nie podeszlam do nich na ring, ale jak sie wystawia futrzaka, to czlowiek sie raczej martwi, zeby sie przed wejsciem nie uwalal w piachu ;) Wrazenia z Chojnic: nie bylo kawy (za to piwo), zarcia dla ludzi tez nie (i okolo 15 zaczelam sie z glodu za chowkami ogladac :evil_lol: ), niezkoszona trawa na ringch utrudniajaca prezentacje maluchow, 2 tojki na cala wystawe/ponad 800 osob i w ogole bylo the best :diabloti: Tysiek (Shih Tzu) zajal 2 miejsce w klasie mlodziezy - p. Szemraj osedziowal sprawiedliwie - nie mam zastrzezen do tego pana jesli chodzi o ocene.
Gonia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 kiwi napisał(a):gonia, chwilowo jestem w anglii, nie mam nowych fot, psy z rodzicami a oni nie umieja wyslac fot mailem ;) juz i tak dobrze ze wsadzili na komputer ;) ale nie martwcie sie wracam za 4 tygodnie, jeszcze bedziecie zalowac ze chcieliscie :lol: :)Nigdy w życiu!U mnie w domu była raz taka akcja.Dzieci(jejku to juz nie dzieci:shake: ),oglądaja zdjecia,nagle starsza córka wrzeszczy"mamo jakieś ludzkie zdjęcie sie zapałętało!!!!" Poza tym jak mogłaś wyjechać z pięknego Krakowa do tej dziwnej Anglii?Tam nawet dwa krany przy jednej umywalce mają!Albo zimna,albo gorąca:evil_lol:
kiwi Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 goniu, na szczescie u mnie w mieszkaniu kran normalny, nawet po miesiacu przyzwyczailam sie ze ciepla woda jest z lewej strony;)
Gonia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 To prawdziwa szczęściara jesteś:evil_lol: Ale Kraków to jest to co kocham!W ogóle są 3 miasta w Polsce w których chciałabym mieszkać:Kraków,Toruń i Sopot.Mają dla mnie jakąś magię. Niestety tymczasem to tylko marzenia:placz: Więcej szczęścia miała suczka Evee,może ganiać gołębie na krakowskim rynku:loveu:
Gonia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 W małej mieścinie pod Warszawą-Nowy Dwór Mazowiecki.W delcie Wisły i Narwi.To miejsce słynie z Modlina Twierdzy i ....komarów:razz: Dzisiaj wyjechał EDEE do nowego domku.Ryczałam i ja i nowa właścicielka.Jedynie mąż Pani Joli trzymał się dzielnie przytulając małego do piersi.Jadę teraz odreagować smutki na wystawę do Zakopanego z Arielką.Muszę coś zrobić bo w domu żałoba,nawet mój mąż zwiał na rower!
SuperGosia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 MAMY 2-GIEGO LT CAC'A :multi: :multi: :multi: Buzki dla wszystkich :lol:
SuperGosia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Szantina, Was tez zachecam do powalczenia na Litwie :lol: Z takim fajnym jamniorem, to grzech nie jezdzic za granice :cool3: A tak odpoczywam po wystawie :D
Gonia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Brawo dla Gurusia!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: My co prawda na krajówkach,ale w Zakopanem,Carmen ZwMł,Arielka 3-ci Best,a w Legnicy,Carmela ZwMł i BOB:p
GUCIA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A TO ZDJĘCIA GONI Z ZAKOPANEGO!!!!!!! III BEST IN SHOW A TO PO GRUPIE GRATULACJE GONIA!!!!
Gonia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Dzięki Gucia:buzi: A tak przy okazji jak już grzebiesz w komputerze,nie dałoby się podciągnąć jakoś tego i owego?No wiesz żeby zniwelować grawitację,bo coś mi chyba twarz opadła?:razz:
SuperGosia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gocha, sam fakt, że jamole zaczynają stawać na najważniejszym pudle sprawia, że wszystkim szczęki opadają :evil_lol: Nie marudź, tylko się ciesz ;) :multi: Hehehe, jakbyś zaobaczyła, jakie mi Dagmara zdjęcie zrobiła w NDM, to byś padła ;)
Gonia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Eeee,Arielka to nawet nieżle wyszła,ale ona się młodością broni:evil_lol: A tu człowiek ma taką dobrą pamieć wsteczną i chciałby wyglądać jak jakies 25 lat temu:placz: Cieszyć,to się cieszę jak dzieciak,bo przecież jamniki nie są popularną rasą,a szczególnie na Bestach.Dzwonią mi w uszach słowa,że "tego się nie mnoży,bo to rasa na wymarciu i nikt tego nie kupuje".Widzę te spojrzenia pełne pogardy na nasze psy.Ale ja,jak ten wilk z bajki,myślę wtedy "ja wam jeszcze pokażę!":diabloti:
AMIŚKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :laola: :laola: GRATULACJE DLA ARIELKI I DLA CARMELKI [której kibicowalam w Legnicy]:lol: mam też zdjęcia Carmelki-przepięknej jamnisi :lol: ale niestety nie umiem zmniejszać:oops:
AMIŚKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 GRATULACJE DLA PIĘKNEGO I NAJMILSZEGO JAMNISIA KRÓTKOWŁOSEGO :lol: MINIATUROWEGO:lol: bARDZO CIĘSZĘ SIĘ ŻE JAMNIŚ GURU IDZIE POWYSTAWACH JAK PRZECIĄG I ZABIERA WSZYSTKO:lol: :loveu: :loveu: :lol: jego wierna fanka :laola: :laola:
Gonia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Amisia masz fotki Carmelki?Ozłocę Cię:calus: Prześlij mi na maila. [email protected]
AMIŚKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :lol: NO TO ZŁOĆ !!!! :lol: Już wysłalam:lol: a nie zapytasz co to ja w Legnicy robilam???:cool3:
AMIŚKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 próbowlam umieścić zdjęcieCarmelki ale niestety za duuuże
Gonia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 To skasuj ten pościk bo nas Myszka ochrzani:evil_lol:A Ty moja droga pewnie prezentowałaś latające uszy?Pisz natychmiast co tam robiłaś?!
AMIŚKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 tak uszy lataly tylko ja nie w formie:evil_lol: :evil_lol: ,byly trzy biegi ; w pierwszym -egzaminie Zinka nie pokonala tunelu z ceratą -padal deszcz bylo na ceracie pelno wody i nie udżwignęla;:cool3: [sędzina wycofala póżniej tę przeszkodę] w drugim open -to ja pomylilam numerki chociaż Zinka pokonując huśtawkę dobrze -patrzyła i mówila wzrokiem -gdzie ty b....leżżżżzzesz??!!!:mad: :mad: :mad: a TRZECI JAMPING -OK :lol: drogę powrotną mieliśmy w strugach deszczu ,coś okropnego ale szczęśliwie dojechaliśmy:lol:
AMIŚKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :lol: A jak zdjęcia Carmelki i Pańci podobają się:cool3: :cool3: Bardzo ładna jamnisia Carmelka:lol:
Recommended Posts