ania z poznania Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Asiu, nie wiem co napisać, wszystko zabrzmi za banalnie............................ Quote
agaga21 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 boże............ :( :( :( asiu, przytulam mocno....... [IMG]http://www.vladi.pl/d/123-2/swieca.JPG[/IMG] Quote
Majki1510 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 strasznie mi przykro, kibicowałam po cichutku, wierzyłam że lalunia da radę wszystko pokonać. Najszczersze kondolencje Śpij spokojnie Fioneczko [*] Quote
aga_krzys Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ...kurcze no, a wszyscy żyliśmy nadzieją. smutek, żal. trzymajcie się. Quote
agnieszka32 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Tak mi przykro, Asiu ................:-(:-(:-( Quote
andzia69 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='fioneczka']dziś o 9:55 nasza Księżniczka odeszła za Tęczowy Most :placz::placz::placz: ... kiedyś się jeszcze spotkamy Maleńka i pójdziemy na długi spacer po wielkiej zielonej łące Śpij spokojnie nasz Skarbie [*][/QUOTE] jezu....:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: to nie tak miało się skończyć...to nie ta bajka miała być:-(:-(:-(:-( Boshe - trzymajcie się:-( nadzieja umarła...ostatnia:-( Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [FONT=Arial][B]:-(...Asieńko ....tak bardzo mi przykro , tak bardzo Mi żal ....nie potrafię zabrać Wam tego smutku jaki teraz Was otacza ... łączę się w nim z Wami ... :glaszcze: Fionko ...księżniczko Nasza .... będziemy za Tobą tęsknić :-([/B][/FONT] [CENTER] [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/4940/zniczramkabeznapisupy8.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Niewiasta_21 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Fioneczko ['] Asiu...trzymajcie sie. Tak mi przykro :-( Quote
magda z. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Asieńko bardzo mi przykro, wiem że Fionka była dla Was jednym z członków rodziny, bardzo dużo dla niej zrobiliście. Do zobaczenia księżniczko [']['][']:-(:-(:-( Quote
rufusowa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ....zdązyliśmy ją pokochać....wszyscy... Fionka na zawsze pozostanie roześmiana i szczęśliwa w naszych myślach i w naszych sercach.... Quote
Niewiasta_21 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Asiu, zmieniłam tytuł, jednak super nowa dogomania ciągle wyświetla ten sam. W pierwszym poście jedynie sie zmienił tytuł. Quote
Kana Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [B]Asiu... żadne słowa wam nie przywrócą Fionki... Ale może chociaż w jakimś stopniu podniosą na duchu i pocieszą w tej okropnej chwili... Trzymaj się kochana!! Fionka teraz biega szczęśliwa po zielonej łące [*][/B] Quote
fioneczka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 chcemy Wam wszystkim bardzo podziękować za to ze byliście z nami z całego serca dziękujemy Fundacji Niechciane i Zapomniane za to ze powierzyła nam SKARB imieniem Fionka przepraszam że zawiedliśmy wszystkich a szczególnie ze zawiedliśmy naszą Księżniczkę ... poddaliśmy się ale uwierzcie że ostatnie dni było bardzo źle :( ... musieliśmy pomóc jej odejść jest nam bardzo ciężko ... kochaliśmy nad życie naszą Gwiazdeczkę Quote
magenka1 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 jejku my tu wszyscy płaczemy z Wami :( Quote
agaga21 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 asia,nie obwiniaj się, nikogo nie zawiedliście. zrobiliście wszystko co można było zrobić. po prostu nikt nie był w stanie jej pomóc. lalunia była kochana najbardziej na świecie, ona to wiedziała i mimo bólu była szczęśliwa. dobrze, że pomogliście jej przekroczyć tęczowy most.....strasznie, strasznie mi przykro. Quote
pinkmoon Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Fionka księżniczka przeżyła cudowne chwile z Wami, może za TM pobawi się z moją Luną... Tak bardzo mi źle przez to wszystko, co się dzieje, los nie jest sprawiedliwy, biedna, śliczna Fiona... Quote
andzia69 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='fioneczka'] przepraszam że zawiedliśmy wszystkich a szczególnie ze zawiedliśmy naszą Księżniczkę ... poddaliśmy się ale uwierzcie że ostatnie dni było bardzo źle :( ... musieliśmy pomóc jej odejść jest nam bardzo ciężko ... kochaliśmy nad życie naszą Gwiazdeczkę[/QUOTE] nikogo nie zawiedliście:shake:...jeśli tu ktokolwiek zawiódł to lekarze!, którzy nie wiedzieli co jej jest i jak to leczyc:-(:-(:-( i wszyscy wiedzą, że kochaliście ją nad życie....:-(:-(:-( Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [FONT=Arial]Asieńko ....Fioneczka DZIĘKI WAM przeżyła najszczęśliwsze chwile .... DZIĘKUJEMY WAM ZA TO że byliście dla Fionki prawdziwą RODZINĄ Fioneczka jest teraz z Naszymi Psiakami za TM [/FONT] ***** [CENTER][LEFT][FONT=Arial][SIZE=1][B]Czy dotarłaś bezpiecznie, kochana, [/B][/SIZE][/FONT][SIZE=1] [/SIZE][/LEFT] [FONT=Arial][SIZE=1] [/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Arial][SIZE=1][B] po drabinie z bielutkich obłoków [/B] [B] do tęczowej, świetlistej bramy? [/B] [B] ...Uchylona, choć nie słychać Twych kroków. [/B] [B] Wsuń łapeczkę w szparę - w tę niebieską, [/B] [B] teraz główkę; widzisz most? – piękny pewnie! [/B] [B] Nie bój się, podążaj jak ścieżką, [/B] [B] drugi brzeg to Twój dom, choć beze mnie. [/B] [B] No a ja, chociaż serce mi pęka, [/B] [B] myślę tutaj o Tobie z uśmiechem, [/B] [B] przecież wiem, kto na Ciebie tam czeka. [/B] [B] Znam ich, wiedzą że idziesz,[/B] [B] Już lepiej? [/B] [B] Bądź szczęśliwa w Tęczowej Krainie, [/B] [B] ja swą miłość Ci czasem podeślę, [/B] [B] - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, [/B] [B] ale czasem odwiedź mnie , choć we śnie.[/B][/SIZE][/FONT] Quote
ewab Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Asiu, tak bardzo ci współczuję.... Fionka poszła do naszych kochańców z drugiej stony mostu. Bądźcie tam szczęśliwi... Quote
Agucha Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Przeczytałam cały wątek - Podziwiam Was! Tyle miłości, zaangażowania, walki... Fiona była najszczęśliwszym psem na świecie, bo trafiła do Was... Quote
Recommended Posts