Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nata od jadzi'][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=338138880[/URL]
aukcja cegiełkowa Fionki. proszę, wpłacajcie! :-([/quote]

:placz::placz::placz: Ona jest tak podobna do mojej pumy... :placz::placz:

Na dobry poczatek rozpoczne aukcje na allegro

Posted

[quote name='doddy']Może w ogóle warto by było ją zoperować u Garncarza? Warszawa od Łodzi to rzut beretem.[/quote]
to prawda. Lekarze w tej lecznicy w której teraz jest Fiona są świetni, ale dr Garncarz jest specjalistą,pamiętamy wszyscy, jak operował Rokisia...
Fionę trzeba ratować za wszelką cenę,co będzie z nią, jak straci wzrok? Już teraz mamy problemy z jej adopcją, a kto zaadoptuje niewidomą sunię?

Posted

Ja też myślę, że gdyby udało się załatwić tak szybko operację u dr. Garncarza, on jest specjalistą i przynajmniej mielibyśmy pewność.

Wczoraj wieczorem miałam bardzo konkretne zapytanie o Fionkę.
Bardzo sympatyczna, NORMALNA Rodzina.
Jeśtem z nią w kontakcie, bo teraz musimy najpierw zająć się ratowaniem wzroku sunieczki.

Posted

To ja jeszcze raz przypomnę, zbieramy pieniążki na ratowanie oczu Fiony, tu:[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=338138880[/URL]
Bardzo prosimy o wpłaty na operację Fiony również na konto Fundacji Niechciane i Zapomniane, liczy się naprawdę każda złotówka, być może uda się załatwić operację u dr Garncarza, ale żeby uratować oczy Fiony operacja powinna się odbyć natychmiast...Pomóżcie Fionie!!!

Posted

[SIZE=5][COLOR=#004D1F][B]
BANK PKO BP[/B]
[B]22 1020 3408 0000 4902 0174 2246

[/B][/COLOR][/SIZE][B]FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT [/B]
[COLOR=#004D1F][FONT=Times New Roman,Times,serif][B]ul. Naruszewicza 15/179 93-161 ŁÓDŹ [/B][/FONT][/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=#004D1F][B]
Z dopiskiem "[COLOR=#B10000]Dla Fiony[/COLOR]"[/B][/COLOR][/SIZE]