Hund Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 mam nadzieję że na tyle pewnie się czuje przy Lisku że kufa , uszka i ogonek nosi w górze :) Quote
emilia2280 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Hund napisał(a):mam nadzieję że na tyle pewnie się czuje przy Lisku że kufa , uszka i ogonek nosi w górze :) Nie mam wátpliwosci - to kobieta z klasá! Quote
Hund Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla Liry i wszystkich ! Quote
Hund Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Lircia schowaj się do budy zima znowu przyszŁa :( Quote
emilia2280 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Straszna zima, mam nadziejé ze nie wieje do budki... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 I oby śnieg odszedł raz na zawsze... W górę Lircia! Quote
Hund Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 U Liry na jednym boku pojawiła się znowu łysa plama :( Nie wiem czy jest to spowodowane tym że zmieniła boks czy czymś innym :( Martwię się o nią :( znowu coś jest nie tak! Ale żeby nie bylo aż tak smutno miłosnikom Liry napiszę że była na 2 spacerach razem z Liskiem. Na razie siedzą w dwójkę w boksie ale bardzo dużo zwierząt w tym tyg przyjechało nowych i nie wiem na jak długo starczy boksów, grozi przepełnienie. Quote
Recommended Posts