pinczerka_i_Gizmo Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Lira dziś dzielnie spacerowała ze swoimi kolegami z boksu - Liskiem i Apsikiem :) I oczywiście zaraz wystawiła brzuszek do góry, gdy tylko zaczęło się ją głaskać :loveu: Tylko domku nadal nie ma... Quote
Hund Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ale za to przytyŁa :) musi się teraz dobrze żywić , pewnie Apsik i Lisek nie rzucają się na jej miseczkę ;) i boczki już caŁkiem zarosŁy futerkiem, naprawdę wygląda na zdrowego piesia :)nareszcie Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 I ani trochę nie zmalała w niej chęć bliskości z człowiekiem :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nikt do Lirci nie zajżał... :( do góry śliczna! Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ja też ją bardzo lubie ;) Ona jest słodka :loveu: Pierwszy raz ją poznałam na Błoniach, bo moja mama z nią chodziła, też ją bardzo polubiła :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts