Hund Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Niestety z Lirą jest dużo gorzej :( piesek ma duże łyse plamy :( nie sądzę że Lisek nie daje jej się najeść :( już nie wiem jaka może być tego przyczyna. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 I żeby te placki na inne psiaki się nie przeniosły :( Biedna Lira... pomoc tak pilna, a nikt nie chce pomóc :( Podnoszę! Quote
Hund Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):I żeby te placki na inne psiaki się nie przeniosły :( Biedna Lira... pomoc tak pilna, a nikt nie chce pomóc :( Podnoszę! Myślę że to nie jest zaraźliwe, do tej pory mieszkała z kilkoma psami i ani jednego nie zaraziła. Quote
emilia2280 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Lo matko a tu kompletny zastój przez 10 dni!!!!!!!!! Quote
Hund Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Lircia na niedzielnej imprezie spisywała się bardzo grzecznie :) wzięłam ja mimo że łysych palm przybywa :( Bidulka :( Tak bardzo chciała żeby ja przytulać ... Z nowych wieści jeszcze jedna Lircię przeniesiono do nowego boksu :( wędruje biedaczek po schronie :( Ale dostała dobry boks. Mieszka teraz z Marianem, to spokojny wycofany psiak. Quote
Hund Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jaki podkulony ogoneczek:( i jak nieśmialo patrzę... :( Quote
Hund Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jaki podkulony ogoneczek:( i jak nieśmialo patrzę... :( Quote
Recommended Posts