Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byliśmy z Lirką, Apsikiem i Liskiem również, dużo nie daliśmy rady sami wyprowadzić, ale ten boks obowiązkowo, Apsik tak patrzy.... A Lirka natychmiast kładzie się na plecy, jak się wchodzi do środka, i zaraz ją trzeba miziać :)

Posted

Dzięki , bardzo się cieszę, miaŁam nadzieję że zostaniecie :) ja przespaŁam caŁą niedzielę z przerwami na dogo ,mam nadzieję że za tydzień będę w stanie pojechać.

Posted

Hund napisał(a):
Dzięki , bardzo się cieszę, miaŁam nadzieję że zostaniecie :) ja przespaŁam caŁą niedzielę z przerwami na dogo ,mam nadzieję że za tydzień będę w stanie pojechać.

Mieliśmy nieco obaw, czy sami damy radę, ale spoko :)

Posted

Kiedy Lircia zaczęŁa wychodzić na spacery byŁa chudzinką z dwiema Łysymi plamami po bokach, cicha ,wsytrasznona ale bardzo spargniona kontaktu z czŁowiekiem. teraz jest otwarta :) lekko przy sobie z pięknym kruczoiczarnym bŁyszczącym futerkiem :)

Posted

ByŁoby cudownie gdyby każdy pies ze schronu miaŁ kochającego wŁaściciela. Lira zrobiŁaby wszystko żeby go uszczęsliwić....jak zamykam oczy to widzę ją w domu ;)