basia bonnie Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Lirka w gore na zwariowanym dogo :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Tylko ja z Pinczerką no i Hund zaglądamy do Lirki ?:( Quote
demi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja pierdziele, ale ta sunie biedna, tyle czeka...:-( że nikt na te ślepka nie popatrzy:shake: Quote
Hund Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Lirciu mam nadzieję że za tydzień będę zdrowa i pÓjdziemy na spacer. Quote
jbk Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Byliśmy z Lirką, Apsikiem i Liskiem również, dużo nie daliśmy rady sami wyprowadzić, ale ten boks obowiązkowo, Apsik tak patrzy.... A Lirka natychmiast kładzie się na plecy, jak się wchodzi do środka, i zaraz ją trzeba miziać :) Quote
Hund Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dzięki , bardzo się cieszę, miaŁam nadzieję że zostaniecie :) ja przespaŁam caŁą niedzielę z przerwami na dogo ,mam nadzieję że za tydzień będę w stanie pojechać. Quote
basia bonnie Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dopiero poniedziałek a Lirka już pewnie chce kolejną niedziele, żeby wyjść na spacer.. ;) :( Quote
jbk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Hund napisał(a):Dzięki , bardzo się cieszę, miaŁam nadzieję że zostaniecie :) ja przespaŁam caŁą niedzielę z przerwami na dogo ,mam nadzieję że za tydzień będę w stanie pojechać. Mieliśmy nieco obaw, czy sami damy radę, ale spoko :) Quote
Hund Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Wy nie dacie rady ??? Absolutnie jesteście wyjątkowi. Lircia czekaj kochanie czekaj !! Quote
Hund Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Kiedy Lircia zaczęŁa wychodzić na spacery byŁa chudzinką z dwiema Łysymi plamami po bokach, cicha ,wsytrasznona ale bardzo spargniona kontaktu z czŁowiekiem. teraz jest otwarta :) lekko przy sobie z pięknym kruczoiczarnym bŁyszczącym futerkiem :) Quote
Hund Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ByŁoby cudownie gdyby każdy pies ze schronu miaŁ kochającego wŁaściciela. Lira zrobiŁaby wszystko żeby go uszczęsliwić....jak zamykam oczy to widzę ją w domu ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Byłaby taka szczęśliwa... Na pierwszą! Quote
_bubu_ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 zapraszam na bazarek - portret Liry: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116313 Quote
Szarik Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Może dzięki portretowi ktś zechce mieć żywą wersję Liry? ;) Quote
Recommended Posts