Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
Tylko Ty wiedzialas ze to Koma :multi: zadna z bab wyzej nie wiedziala, o! :diabloti:

No wiesz co?! Obrażam się! :angryy:
To, że mój post przeskoczył nad Twój nie znaczy, że nie wiedziałam - a Ty tu tak :-(

Posted

smallpati napisał(a):
nie chciało mi się pisać :oops: ale byłam pewna :evil_lol:

a teraz to Ci sie nagle chce? :evil_lol::eviltong:

Anza&Hacker napisał(a):
No wiesz co?! Obrażam się! :angryy:
To, że mój post przeskoczył nad Twój nie znaczy, że nie wiedziałam - a Ty tu tak :-(

:lol::lol::lol:

tera to mądre jestescie baby :P

Posted

[quote name='betty_labrador']tera to mądre jestescie baby :P
Jakie teraz?! Mój post jest z odpowiedzią przed Twoim z pretensjami, że nikt nie zgadł! ...ale wredna jesteś! :placz:

Proszę na tą stronę - i sama zobacz! :angryy:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104572&page=134
Mój post z odpowiedzią, że to Koma jest o 12:04, Twój z "pretensjami" 12:06, a odpowiedź Basi 12:08 - a Ty tutaj jesteś nie fair wobec mnie... :-(
...i sama możesz zobaczyć, że nie był edytowany - więc wcale nie "teraz jestem mądra" :shake:

Posted

Jakie płacze i zgrzyty zębami! Tylko Tosia uśmiechnięta ;)
Bonsai, ja to bym radziła się cieszyć, że tyle opcji :D. Ja się cały czas nie mogę zdecydować, gdzie się na magisterkę wybrać. Chciałam ten nieszczęsny Wrocław :p, ale tam mogę pomarzyć, że się dostanę. A ostatnio wymyśliłam Gdańsk :D.

Posted

Eriu napisał(a):
Jakie płacze i zgrzyty zębami! Tylko Tosia uśmiechnięta ;)
Bonsai, ja to bym radziła się cieszyć, że tyle opcji :D. Ja się cały czas nie mogę zdecydować, gdzie się na magisterkę wybrać. Chciałam ten nieszczęsny Wrocław :p, ale tam mogę pomarzyć, że się dostanę. A ostatnio wymyśliłam Gdańsk :D.

A licencjat gdzie robiłaś? Na szczęście prawo ma jednolite magisterskie. :eviltong:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Oj no... wiadomo, że to Koma (?) :cool3:

[quote name='Anza&Hacker']Jakie teraz?! Mój post jest z odpowiedzią przed Twoim z pretensjami, że nikt nie zgadł! ...ale wredna jesteś! :placz:

Proszę na tą stronę - i sama zobacz! :angryy:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104572&page=134
Mój post z odpowiedzią, że to Koma jest o 12:04, Twój z "pretensjami" 12:06, a odpowiedź Basi 12:08 - a Ty tutaj jesteś nie fair wobec mnie... :-(
...i sama możesz zobaczyć, że nie był edytowany - więc wcale nie "teraz jestem mądra" :shake:

:cool3::cool3::cool3: :grins: zwracam w takim razie honor naszej Anzie Hackerowej :diabloti: wybaczam tym razem :razz: bo jestem dobra :p

nie no serio nie zauwazylam tego posta- wiesz jak one sobie skacza -jak chca :P Biedna Ania - nie placz juz- sysko bedzie dobze :glaszcze::buzi:

[quote name='Eriu']Jakie płacze i zgrzyty zębami! Tylko Tosia uśmiechnięta ;)

:diabloti: Tosca is always happy dog. Wlasnie wrocilam ze spaceru na ktorym znalazla w lesie krowią racice :diabloti::cool1: jakos jej to odebralam :roll:

Dorota a czemu nie Warszawa? :eviltong:

[quote name='Bonsai']A licencjat gdzie robiłaś? Na szczęście prawo ma jednolite magisterskie. :eviltong:

W A R S Z A W A
:loveu:

Posted

Robię jeszcze w Częstochowie. Mam jeszcze do zastanowienia się dwa lata, bo jestem na pierwszym ;). Ale już kombinuję :).
Beti, przykro mi, że to napiszę ;): Warszawa jest brzydka :p. A tak serio, to za duże miasto dla mnie.

Posted

betty_labrador napisał(a):
nie no serio nie zauwazylam tego posta- wiesz jak one sobie skacza -jak chca :P Biedna Ania - nie placz juz- sysko bedzie dobze :glaszcze::buzi:

No dobra... dobra - już się nie gniewam;)

Posted

Eriu napisał(a):
Robię jeszcze w Częstochowie. Mam jeszcze do zastanowienia się dwa lata, bo jestem na pierwszym ;). Ale już kombinuję :).
Beti, przykro mi, że to napiszę ;): Warszawa jest brzydka :p. A tak serio, to za duże miasto dla mnie.

:cool1: ok :eviltong:

Anza&Hacker napisał(a):
No dobra... dobra - już się nie gniewam;)

a Ty sie gniwalas? :-o

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ta dzika :D:D chyba dzikiego psa:D

dzikiej Azy :D

[quote name='Bonsai']http://img46.imageshack.us/img46/3682/dscf05911fm5.jpg ja stawiam na psa z nieobciętymi szponami. A na serio to nie wiem.

moze to skrzyżowanie dzika z psem? :D :eviltong:

mrufki :lol:

tu śjakiś zwierzaczek ma norke, ale zupelnie nie wiem co to moze byc. Czasem dookola sa porozrzucane piora zjedzonego np golebia.