Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

hej, hej !! :multi:

nie zapominamy o Was :multi: zawsze zaglądamy ale teraz szczególnie nie ma czasu by coś naskrobać :lol:
piękna Tosieńka w mleczykach :loveu::loveu: to już chyba ostatnie w sezoonie mleecyk:diabloti:

a i ten seter znajomy jakiś takie wiesz?:cool3::cool1::eviltong:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Bardzo inne...... :D

[SIZE="1"]ciiii ..nie zdradzaj naszej tajemnicy :cool1: BO SĄ INNE! :razz: :lol:

[quote name='Tinka:)']ciemnawe ale nie strasznie ciemne ; )

skończyłam rycerzy! (rza)

o super- pokaz :cool3: czy to w watku o bazgrach juz?

[quote name='Tinka:)']bet, ołówek utrwalać lakierem? i nie zepsuje się?

oj tego nie wiem... ale jaki masz lakier? bo jesli specjalny to mysle ze mozna. Ale zwykly- ja wolalabym nie ryzykowac ;) A zreszta po co :)

[quote name='Matusz']hej, hej !! :multi:

nie zapominamy o Was :multi: zawsze zaglądamy ale teraz szczególnie nie ma czasu by coś naskrobać :lol:
piękna Tosieńka w mleczykach :loveu::loveu: to już chyba ostatnie w sezoonie mleecyk:diabloti:

a i ten seter znajomy jakiś takie wiesz?:cool3::cool1::eviltong:

czesc :multi::multi::multi::multi: :loveu:

ciesze sie ze nie zapomniales o nas :) a juz tak myslalam ;) wierze Ci wierze, w koncu Twoja praca wymaga ciaglego poswiecenia- jestes głodny ..i tak musisz ciagle karmic innych :D i to frytkami! :eviltong:

A to nie mlecyki te kwiatki, jakies inne one sa, ale nazwy nie spamiętałam :)

tak- co Ty powiesz- nie znasz tego setera- to tylko złudzenie :evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

a teraz , bo juz po północy- cos dla widzow o mocnych nerwach :diabloti: (dawno nie bylo tutaj tego typu wrazen!)

i juz po wszystkim! nie bylo chyba tak zle (a tak serio nie wstawilam Wam najbardziej obscenicznego zdjecia, ale nie chce tego robic-moge dla chetnych tylko :P )

Posted

betty_labrador napisał(a):

o super- pokaz :cool3: czy to w watku o bazgrach juz?

oj tego nie wiem... ale jaki masz lakier? bo jesli specjalny to mysle ze mozna. Ale zwykly- ja wolalabym nie ryzykowac ;) A zreszta po co :)

w wątku o bazgrach jeszcze nie skończone ; ) mogę wrzucić :razz:

lakier normalny, do włosów : P strasznie mi się ten ołówek rozmazywał ale popsikałam i to Gie dało :diabloti: chociaż nie zepsuło a psikałam parę razy.

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Bett jestes okropna w tym swoim zboczenu

wiem :diabloti: i to mnie cieszy :evil_lol:

[quote name='malgooska']Batty ładnie to tak przeszkadzać Tosce?? :evil_lol:

nona sie czuje skrępowana jak je robie zdjecia ale co tm, nie narzeka tez :lol:

[quote name='Anza&Hacker']Tosie śliczne :loveu: - nie to co ta morderczyni :placz:

to juz Kicia Ci sie nie podoba? :placz: a dzis poszla rano na łąke, wróciła obżarta i od razu poszla spac :roll:

[quote name='Tinka:)']w wątku o bazgrach jeszcze nie skończone ; ) mogę wrzucić :razz:

lakier normalny, do włosów : P strasznie mi się ten ołówek rozmazywał ale popsikałam i to Gie dało :diabloti: chociaż nie zepsuło a psikałam parę razy.

ah juz widzialam ten Twoj rysuneczek ;) ladnie nawet- nie powiem ;p co Ci z tym lakierem naszlo :P jakim olowkiem rysujesz ze tak Ci sie rozmazalo?

[quote name='Celina12']Nic co ludzkie i psie nie jest nam obce :diabloti:...Tosce w każdej robocie do Twarzy

dzieki Celinko - wlasnie ludzie Celina ma racje, ze Tosca nawet jak .... wyglada ślicznie :diabloti::eviltong:

[quote name='smallpati']heloł :diabloti:
Co tam Betuniu słychać ;)

Biedna Totosława znów przyłapana :evil_lol:

czesc Smalluniu :eviltong: a umnie dopsz , wlasnie ze spacerku wrocilam z kolejnymi fotami :D tylko ze jeszcze wczorajszych wszystkich u nie dałam :roll:

Posted

ah juz widzialam ten Twoj rysuneczek ;) ladnie nawet- nie powiem ;p co Ci z tym lakierem naszlo :P jakim olowkiem rysujesz ze tak Ci sie rozmazalo?

wrzucę tam skończony zaraz ; )

bo mi sie cholera rozmazywało:angryy:
a ołówki... szczegóły, kontury(szczególnie zamku)- HB, reszta... 5B :evil_lol::evil_lol:

Posted

to juz Kicia Ci sie nie podoba? :placz: a dzis poszla rano na łąke, wróciła obżarta i od razu poszla spac :roll:

Ładna, ładna - o ile na zdjęciu nie ma zdobyczy :p
...i ciekawe czym obżarta?! - morderca! :-(

Posted

Ja swojej Kici nie wypuszczam w porach, w których można spotkać jaszczurki. Czyli wychodzi rano, wieczorem albo przy brzydkiej pogodzie. Myszy o tej porze na szczęście też nie łapie. Jak kiedyś dwa dni z rzędu przynosiła nam myszy (żywe! pierwsza miała rankę na tylnej łapie, druga była całkiem nieuszkodzona), to dostała szlaban na spacery. Nie będę trzymać mordercy pod własnym dachem!

A co do śladów:

to ze strony http://www.wigry.win.pl/Amphi/pliki/main_pl.htm

Ja za to kiedyś widziałam mniej więcej takie ślady:

Chyba jeszcze były kropki po pazurkach. Zdjęcia niestety szlag trafił. Do dziś nie mam pojęcia, co to było.

Posted

[quote name='Tinka:)']wrzucę tam skończony zaraz ; )

bo mi sie cholera rozmazywało:angryy:
a ołówki... szczegóły, kontury(szczególnie zamku)- HB, reszta... 5B :evil_lol::evil_lol:

:) fajnie to czekamy na efekt koncowy ;) moze kartka taka ze sie rozmazuje??

[quote name='Anza&Hacker']Ładna, ładna - o ile na zdjęciu nie ma zdobyczy :p
...i ciekawe czym obżarta?! - morderca! :-(

nie wiem czym obżarta, ale nie chciala nic do picia , tylko od raz sie polozyla i usnela ;)

[quote name='APSA']Ja swojej Kici nie wypuszczam w porach, w których można spotkać jaszczurki. Czyli wychodzi rano, wieczorem albo przy brzydkiej pogodzie. Myszy o tej porze na szczęście też nie łapie. Jak kiedyś dwa dni z rzędu przynosiła nam myszy (żywe! pierwsza miała rankę na tylnej łapie, druga była całkiem nieuszkodzona), to dostała szlaban na spacery. Nie będę trzymać mordercy pod własnym dachem!

A co do śladów:

to ze strony http://www.wigry.win.pl/Amphi/pliki/main_pl.htm

Ja za to kiedyś widziałam mniej więcej takie ślady:

Chyba jeszcze były kropki po pazurkach. Zdjęcia niestety szlag trafił. Do dziś nie mam pojęcia, co to było.

dzieki APSA :) za te rysuki. Czyli te co w lutym sfotografowalam najbardziej przypominaja ślady bobra...ale troche dużawe, wiec może bardziej tchórza/norki? :hmmmm: kurcze ;)

a ciekawy ten slad co Ty widzialas- jakiej mniej wiecej wielkosci byl? cos jak kotowaty wygalda? czy m sie tylko wydaje?

Posted

A my się nie odzywaliśmy, bo nad jeziorkiem wypoczywaliśmy. A Pieg podczas jednego pobytu w lesie znalazł sobie aż 9 kolegów! Na szczęście 5 zdążyłam ugnieść zanim wpiły się w skórę. Jednak do Kalisza wróciliśmy z 4 nadprogramowymi pasażerami. Jednak dzięki wszcześniejszym zabezpieczeniom szybko uschnęły i odpadły. ;)

Posted

[quote name='Bonsai']A my się nie odzywaliśmy, bo nad jeziorkiem wypoczywaliśmy. A Pieg podczas jednego pobytu w lesie znalazł sobie aż 9 kolegów! Na szczęście 5 zdążyłam ugnieść zanim wpiły się w skórę. Jednak do Kalisza wróciliśmy z 4 nadprogramowymi pasażerami. Jednak dzięki wszcześniejszym zabezpieczeniom szybko uschnęły i odpadły. ;)

witaj witaj :multi:

ciesze sie ze sie wypadzik udal- no moze poza tymi pasażerami na gape ;) ale wazne ze piesio zabezpieczony i spokoj ;)

a ja dzis nie wstawilam Wam moich zdjec najnowszych, ale za to pokaże Wam rysunek taki

i troche tła nadgoniłam ;)

Posted

a ciekawy ten slad co Ty widzialas- jakiej mniej wiecej wielkosci byl? cos jak kotowaty wygalda? czy m sie tylko wydaje?

Ze 4 cm wszerz, 3 wzdłuż, z dużym marginesem błędu.
Podobny do kociego - tak jakby koci ślad spłaszczyć i rozciągnąć na boki.
Może tchórzofretka? Zdziwiło mnie też to, że to zwierze szło wzdłuż drogi.

Posted

Bardzo podobne.
W tamtym ślady łapek nie wchodziły na siebie, nie pamiętam już, jak dokładnie były ułożone ślady względem siebie. W ogóle mało pamiętam, bo widziałam to już ze trzy lata temu...
A czyje to są ślady?