Matusz Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 hej, hej !! :multi: nie zapominamy o Was :multi: zawsze zaglądamy ale teraz szczególnie nie ma czasu by coś naskrobać :lol: piękna Tosieńka w mleczykach :loveu::loveu: to już chyba ostatnie w sezoonie mleecyk:diabloti: a i ten seter znajomy jakiś takie wiesz?:cool3::cool1::eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Bardzo inne...... :D [SIZE="1"]ciiii ..nie zdradzaj naszej tajemnicy :cool1: BO SĄ INNE! :razz: :lol: [quote name='Tinka:)']ciemnawe ale nie strasznie ciemne ; ) skończyłam rycerzy! (rza) o super- pokaz :cool3: czy to w watku o bazgrach juz? [quote name='Tinka:)']bet, ołówek utrwalać lakierem? i nie zepsuje się? oj tego nie wiem... ale jaki masz lakier? bo jesli specjalny to mysle ze mozna. Ale zwykly- ja wolalabym nie ryzykowac ;) A zreszta po co :) [quote name='Matusz']hej, hej !! :multi: nie zapominamy o Was :multi: zawsze zaglądamy ale teraz szczególnie nie ma czasu by coś naskrobać :lol: piękna Tosieńka w mleczykach :loveu::loveu: to już chyba ostatnie w sezoonie mleecyk:diabloti: a i ten seter znajomy jakiś takie wiesz?:cool3::cool1::eviltong: czesc :multi::multi::multi::multi: :loveu: ciesze sie ze nie zapomniales o nas :) a juz tak myslalam ;) wierze Ci wierze, w koncu Twoja praca wymaga ciaglego poswiecenia- jestes głodny ..i tak musisz ciagle karmic innych :D i to frytkami! :eviltong: A to nie mlecyki te kwiatki, jakies inne one sa, ale nazwy nie spamiętałam :) tak- co Ty powiesz- nie znasz tego setera- to tylko złudzenie :evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 a teraz , bo juz po północy- cos dla widzow o mocnych nerwach :diabloti: (dawno nie bylo tutaj tego typu wrazen!) i juz po wszystkim! nie bylo chyba tak zle (a tak serio nie wstawilam Wam najbardziej obscenicznego zdjecia, ale nie chce tego robic-moge dla chetnych tylko :P ) Quote
malgooska Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Batty ładnie to tak przeszkadzać Tosce?? :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Tosie śliczne :loveu: - nie to co ta morderczyni :placz: Quote
Unbelievable Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 betty_labrador napisał(a): o super- pokaz :cool3: czy to w watku o bazgrach juz? oj tego nie wiem... ale jaki masz lakier? bo jesli specjalny to mysle ze mozna. Ale zwykly- ja wolalabym nie ryzykowac ;) A zreszta po co :) w wątku o bazgrach jeszcze nie skończone ; ) mogę wrzucić :razz: lakier normalny, do włosów : P strasznie mi się ten ołówek rozmazywał ale popsikałam i to Gie dało :diabloti: chociaż nie zepsuło a psikałam parę razy. Quote
Celina12 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nic co ludzkie i psie nie jest nam obce :diabloti:...Tosce w każdej robocie do Twarzy Quote
NightQueen Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 heloł :diabloti: Co tam Betuniu słychać ;) Biedna Totosława znów przyłapana :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Bett jestes okropna w tym swoim zboczenu wiem :diabloti: i to mnie cieszy :evil_lol: [quote name='malgooska']Batty ładnie to tak przeszkadzać Tosce?? :evil_lol: nona sie czuje skrępowana jak je robie zdjecia ale co tm, nie narzeka tez :lol: [quote name='Anza&Hacker']Tosie śliczne :loveu: - nie to co ta morderczyni :placz: to juz Kicia Ci sie nie podoba? :placz: a dzis poszla rano na łąke, wróciła obżarta i od razu poszla spac :roll: [quote name='Tinka:)']w wątku o bazgrach jeszcze nie skończone ; ) mogę wrzucić :razz: lakier normalny, do włosów : P strasznie mi się ten ołówek rozmazywał ale popsikałam i to Gie dało :diabloti: chociaż nie zepsuło a psikałam parę razy. ah juz widzialam ten Twoj rysuneczek ;) ladnie nawet- nie powiem ;p co Ci z tym lakierem naszlo :P jakim olowkiem rysujesz ze tak Ci sie rozmazalo? [quote name='Celina12']Nic co ludzkie i psie nie jest nam obce :diabloti:...Tosce w każdej robocie do Twarzy dzieki Celinko - wlasnie ludzie Celina ma racje, ze Tosca nawet jak .... wyglada ślicznie :diabloti::eviltong: [quote name='smallpati']heloł :diabloti: Co tam Betuniu słychać ;) Biedna Totosława znów przyłapana :evil_lol: czesc Smalluniu :eviltong: a umnie dopsz , wlasnie ze spacerku wrocilam z kolejnymi fotami :D tylko ze jeszcze wczorajszych wszystkich u nie dałam :roll: Quote
Unbelievable Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 betty_labrador napisał(a): ah juz widzialam ten Twoj rysuneczek ;) ladnie nawet- nie powiem ;p co Ci z tym lakierem naszlo :P jakim olowkiem rysujesz ze tak Ci sie rozmazalo? wrzucę tam skończony zaraz ; ) bo mi sie cholera rozmazywało:angryy: a ołówki... szczegóły, kontury(szczególnie zamku)- HB, reszta... 5B :evil_lol::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 betty_labrador napisał(a):to juz Kicia Ci sie nie podoba? :placz: a dzis poszla rano na łąke, wróciła obżarta i od razu poszla spac :roll: Ładna, ładna - o ile na zdjęciu nie ma zdobyczy :p ...i ciekawe czym obżarta?! - morderca! :-( Quote
APSA Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ja swojej Kici nie wypuszczam w porach, w których można spotkać jaszczurki. Czyli wychodzi rano, wieczorem albo przy brzydkiej pogodzie. Myszy o tej porze na szczęście też nie łapie. Jak kiedyś dwa dni z rzędu przynosiła nam myszy (żywe! pierwsza miała rankę na tylnej łapie, druga była całkiem nieuszkodzona), to dostała szlaban na spacery. Nie będę trzymać mordercy pod własnym dachem! A co do śladów: to ze strony http://www.wigry.win.pl/Amphi/pliki/main_pl.htm Ja za to kiedyś widziałam mniej więcej takie ślady: Chyba jeszcze były kropki po pazurkach. Zdjęcia niestety szlag trafił. Do dziś nie mam pojęcia, co to było. Quote
betty_labrador Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Tinka:)']wrzucę tam skończony zaraz ; ) bo mi sie cholera rozmazywało:angryy: a ołówki... szczegóły, kontury(szczególnie zamku)- HB, reszta... 5B :evil_lol::evil_lol: :) fajnie to czekamy na efekt koncowy ;) moze kartka taka ze sie rozmazuje?? [quote name='Anza&Hacker']Ładna, ładna - o ile na zdjęciu nie ma zdobyczy :p ...i ciekawe czym obżarta?! - morderca! :-( nie wiem czym obżarta, ale nie chciala nic do picia , tylko od raz sie polozyla i usnela ;) [quote name='APSA']Ja swojej Kici nie wypuszczam w porach, w których można spotkać jaszczurki. Czyli wychodzi rano, wieczorem albo przy brzydkiej pogodzie. Myszy o tej porze na szczęście też nie łapie. Jak kiedyś dwa dni z rzędu przynosiła nam myszy (żywe! pierwsza miała rankę na tylnej łapie, druga była całkiem nieuszkodzona), to dostała szlaban na spacery. Nie będę trzymać mordercy pod własnym dachem! A co do śladów: to ze strony http://www.wigry.win.pl/Amphi/pliki/main_pl.htm Ja za to kiedyś widziałam mniej więcej takie ślady: Chyba jeszcze były kropki po pazurkach. Zdjęcia niestety szlag trafił. Do dziś nie mam pojęcia, co to było. dzieki APSA :) za te rysuki. Czyli te co w lutym sfotografowalam najbardziej przypominaja ślady bobra...ale troche dużawe, wiec może bardziej tchórza/norki? :hmmmm: kurcze ;) a ciekawy ten slad co Ty widzialas- jakiej mniej wiecej wielkosci byl? cos jak kotowaty wygalda? czy m sie tylko wydaje? Quote
Eriu Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 http://img81.imageshack.us/img81/7235/dscf0550ry9.jpg To jakieś Twoje zboczenia, Betti? :diabloti: Biedna Tosia, pani jej nie daje w spokoju pewnych spraw załatwiać.:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Eriu']http://img81.imageshack.us/img81/7235/dscf0550ry9.jpg To jakieś Twoje zboczenia, Betti? :diabloti: Biedna Tosia, pani jej nie daje w spokoju pewnych spraw załatwiać.:evil_lol: tak , juz od dawna szaleje na pukncie takich zgięć u Tosci :evil_lol: Quote
Bonsai Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 A my się nie odzywaliśmy, bo nad jeziorkiem wypoczywaliśmy. A Pieg podczas jednego pobytu w lesie znalazł sobie aż 9 kolegów! Na szczęście 5 zdążyłam ugnieść zanim wpiły się w skórę. Jednak do Kalisza wróciliśmy z 4 nadprogramowymi pasażerami. Jednak dzięki wszcześniejszym zabezpieczeniom szybko uschnęły i odpadły. ;) Quote
betty_labrador Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Bonsai']A my się nie odzywaliśmy, bo nad jeziorkiem wypoczywaliśmy. A Pieg podczas jednego pobytu w lesie znalazł sobie aż 9 kolegów! Na szczęście 5 zdążyłam ugnieść zanim wpiły się w skórę. Jednak do Kalisza wróciliśmy z 4 nadprogramowymi pasażerami. Jednak dzięki wszcześniejszym zabezpieczeniom szybko uschnęły i odpadły. ;) witaj witaj :multi: ciesze sie ze sie wypadzik udal- no moze poza tymi pasażerami na gape ;) ale wazne ze piesio zabezpieczony i spokoj ;) a ja dzis nie wstawilam Wam moich zdjec najnowszych, ale za to pokaże Wam rysunek taki i troche tła nadgoniłam ;) Quote
Anza&Hacker Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czołgista chow-chow'a super! :loveu: ...a tło powoli do przodu :cool3: Quote
APSA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 betty_labrador napisał(a):a ciekawy ten slad co Ty widzialas- jakiej mniej wiecej wielkosci byl? cos jak kotowaty wygalda? czy m sie tylko wydaje? Ze 4 cm wszerz, 3 wzdłuż, z dużym marginesem błędu. Podobny do kociego - tak jakby koci ślad spłaszczyć i rozciągnąć na boki. Może tchórzofretka? Zdziwiło mnie też to, że to zwierze szło wzdłuż drogi. Quote
APSA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Bardzo podobne. W tamtym ślady łapek nie wchodziły na siebie, nie pamiętam już, jak dokładnie były ułożone ślady względem siebie. W ogóle mało pamiętam, bo widziałam to już ze trzy lata temu... A czyje to są ślady? Quote
Recommended Posts