betty_labrador Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 znalazlam ze to sa slady borsucze - z tego forum http://forum.bocian.org.pl/viewtopic.php?p=19363 Quote
infers Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ty tak lubisz rysować czy rysujesz bo musisz?:roll::roll: Quote
Vitka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 infers1995 napisał(a):Ty tak lubisz rysować czy rysujesz bo musisz?:roll::roll: Jakie pytanie... :evil_lol: Quote
infers Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Vitka napisał(a):Jakie pytanie... :evil_lol: Nommmm:shake::shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 infers1995 napisał(a):Ty tak lubisz rysować czy rysujesz bo musisz?:roll::roll: to z takim oburzeniem to pytanie? :evil_lol: lubie rysowac, nawet bardzo :) i lubie tez dla innych rysowac :D a inni mnie motywuja zebym sie za cos zabrala :D Vitka napisał(a):Jakie pytanie... :evil_lol: no widzisz :D podobno nie ma glupich pytan, tylko odpowiedzi takie moga byc :eviltong: Quote
Vitka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja nie twierdzę, że pytanie było głupie :eviltong: Po prostu dziwne :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Vitka napisał(a):Ja nie twierdzę, że pytanie było głupie :eviltong: Po prostu dziwne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: buhaha :P :diabloti: brazowa1 napisał(a):rysunek z irlandem powala:) super:) dzieki :) ciekawe tylko kiedy go skoncze bo teraz łażę po dogo i sie smieje z tekstow :P a tak w ogole witaj w galeryjce :) Quote
Bonsai Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 betty_labrador napisał(a): lubie rysowac, nawet bardzo :) i lubie tez dla innych rysowac :D a inni mnie motywuja zebym sie za cos zabrala :D O to skoro tak to ja poprosze o Piega. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
NightQueen Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 dzieki :smile: ciekawe tylko kiedy go skoncze bo teraz łażę po dogo i sie smieje z tekstow :P jakich tekstów bo chyba nie moich :mad::eviltong: Bonsai jakiego ty masz psiaka? masz galerie? Quote
Bonsai Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Mój psiak taki jak w avatarze. :) Galerie mam, ale dosyć dawno nikt do niej nie zaglądał (myślałam nad wznowieniem jej ale jakoś tak.. brak motywacji :P ). Tu link: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61157 Quote
betty_labrador Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Bonsai']O to skoro tak to ja poprosze o Piega. :diabloti::diabloti::diabloti: teraz mam zawalona liste i nie wiem keidy sie z tym wszystkim wyrobie. ale jak skoncze dlaczegoby nie :) postaram sie szybko.. [quote name='smallpati']jakich tekstów bo chyba nie moich :mad::eviltong: Bonsai jakiego ty masz psiaka? masz galerie? z Twoich głównie :cool3::lol: [quote name='Bonsai']Mój psiak taki jak w avatarze. :) Galerie mam, ale dosyć dawno nikt do niej nie zaglądał (myślałam nad wznowieniem jej ale jakoś tak.. brak motywacji :P ). Tu link: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61157 juz zajrzalam :multi: sliczny Piegusek - pewnie za rok w maju sie poznamy na zywo :) Quote
NightQueen Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 nawet tak nie mów bo cię przestane odwiedzać i zablokuje cię na gg :evil_lol: Quote
Bonsai Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 betty_labrador napisał(a): juz zajrzalam :multi: sliczny Piegusek - pewnie za rok w maju sie poznamy na zywo :) Albo prędzej, jeżeli zgadamy się na jakiś spacerek w Warszawie. ;) A wkrótce pewnie będę z moim psiurem w tymże miejscu. :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 smallpati napisał(a):nawet tak nie mów bo cię przestane odwiedzać i zablokuje cię na gg :evil_lol: O_o ze co slucham? :P ależ Ty głoopcio :P ja sie smieje pozytywnie - BARDZO POZYTYWNIE :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 jom jest gupcio? tyś jest gupcio bom jo okazuje swoją radosną postawą że żartuje a tyś człowiecze zrozumioł żem powaznie swoje zdanie wyrażam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Bonsai napisał(a):Albo prędzej, jeżeli zgadamy się na jakiś spacerek w Warszawie. ;) A wkrótce pewnie będę z moim psiurem w tymże miejscu. :eviltong: oo to bedziesz w Wawie? :) niezle.. fajnie to powiesz kiedy :) Quote
betty_labrador Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='smallpati']jom jest gupcio? tyś jest gupcio bom jo okazuje swoją radosną postawą że żartuje a tyś człowiecze zrozumioł żem powaznie swoje zdanie wyrażam :evil_lol: alez moja droga :P ja wiem ze zartowalas :evil_lol: hihihi, goopolek :eviltong::loveu: dzieki za troske :eviltong: a ja skonczylam tło :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No w tle sie zgubił ale jakby było podłoże bardziej urozmaicone to chyba było by lepiej albo całkiem by sie zgubił :D Quote
Anza&Hacker Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Bez tła było o wiele lepiej - nie pasuje mu ten "piasek" :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='smallpati']dzieńdoberek ;) berek :eviltong::loveu: [quote name='SZPiLKA23']No w tle sie zgubił ale jakby było podłoże bardziej urozmaicone to chyba było by lepiej albo całkiem by sie zgubił :D hehe zgubil sie biedak :cool3: zaraz wytne tego kundla i przylepie na biala karte :multi: [quote name='Anza&Hacker']Bez tła było o wiele lepiej - nie pasuje mu ten "piasek" :evil_lol: Taki kolor radzila Zorlis :razz: mowilam zeby nie konczyc to sie uparliscie :diabloti: to macie :p Quote
Anza&Hacker Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 http://img515.imageshack.us/img515/5364/dscf0562gw2.jpg - CUDO! :loveu::loveu::loveu: Quote
Eriu Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 http://img209.imageshack.us/img209/4769/dscf0570by7.jpg A mnie się podoba to :loveu: Quote
Recommended Posts