Vitka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dzięki ci kochana, że go kończysz :lol: Nie będę musiała płakać i ty zaoszczędzisz na chusteczkach :loveu::diabloti: Quote
Eriu Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dzień dobry :D. Wydziergany sweter śliczny :loveu:. Tylko się nie mogę dopatrzeć, czy na guziki czy przez głowę wkładany? :shake: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Anza&Hacker napisał(a):No wiesz co - jak tak można?! Ja o 6:00 na nogi powołana, na treningu z piesem byłam, wyglebałam się pierwszy raz w życiu na torze(:cool3:!) i to o psa wybiegającego z miękkiego tunelu, tyle wrażeń już przeżyłam od ranka ...a Ty sobie śpisz? Co z Ciebie za człowiek? :shake: ...a tak serio - to powinnaś od rana dziergać tło do swetrea! :diabloti: HE he HE to mialas fajnowo- ja juz wolalabym jechac z Toba i psami na ten tor niz rysowac do 3 i spac do 12 :D a w dzien jakos nie chce mi sie ciapac w tych kredkach :roll: Vitka napisał(a):Dzięki ci kochana, że go kończysz :lol: Nie będę musiała płakać i ty zaoszczędzisz na chusteczkach :loveu::diabloti: :eviltong: biedna - łez Ci zaoszczędze- a juz myslalas ze emocje swe wylejesz i poskarżysz sie jaka to Betty niedobra :evil_lol: ale co tam - ważne ze chusteczki H sa całe i zdrowe :diabloti: anetta napisał(a):Rysunek bomba! I tło fajne :loveu: dzieki :) nie wiem czy bede umiala cale tło ładnie wykonczyc - alez ja marudze przy tym rysunku :roll::evil_lol: Eriu napisał(a):Dzień dobry :D. Wydziergany sweter śliczny :loveu:. Tylko się nie mogę dopatrzeć, czy na guziki czy przez głowę wkładany? :shake: czesc :multi: witaj u nas. Sweterek przez głowe wkładany bo dziurek na guziki miejsca nie było! :-o :lol: a wiecie co? :cool3: mam nowe dzisiejsze fotki! ktoś moze zachce? :razz: to mówić. Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 jeszcze ze dwie osoby potrzebne i wstawiamy :cool3: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 jest i druga osoba ... ;> na zachęte kotek ktory upolował jakas mysze. Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 no niestety- taki drapieżca został uratowany w lesie :roll: a tak Ci sie podoba kicia :cool3: a dzis upolowała wielkiego szpaka :roll: a te zdjecia jeszcze z wczoraj z ta mysza. A wiecie jak warczała jak jej robilam te zdjecia? tak znieruchomiała i normalnie warczała zebym sie nie zbliżala ;) pozniej uciekla z mysza. no i zasiadła dalej i zjadla :roll: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 a to zdjecia juz z dzis Szpaki na ogródku :) Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 nikt nie ogląda :( :cry: to nie wstawiam ... :( Quote
Eriu Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Kot morderca! ;) Nie wiedziałam, że mogą warczeć. Beatko, mogę sobie wstawić na naszą klasę zdjęcie przez Ciebie zrobione? Quote
basia bonnie Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ja oglądam:loveu::loveu: Tylko Tosci nie widzę:-(:loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Eriu napisał(a):Kot morderca! ;) Nie wiedziałam, że mogą warczeć. Beatko, mogę sobie wstawić na naszą klasę zdjęcie przez Ciebie zrobione? czesc Dorota :multi: jasne wstawiaj ;) z podpisem :p No warcza ale tak w głębi- nie jak psy, ale jednak slychac ze to warczenie :) basia bonnie napisał(a):Ja oglądam:loveu::loveu: Tylko Tosci nie widzę:-(:loveu::loveu: o basia :multi: zaraz wstawie Tosie :) Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 O bett ma nowy avatarek ale sie ten tygrys zmienił :D Moj kot tylko łapał i zosił do domu i juz nie zjadał raz wskoczyl przez okno i wypuscił na kuchnie jeszcze zywa ropuche... :D Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='SZPiLKA23']O bett ma nowy avatarek ale sie ten tygrys zmienił :D Moj kot tylko łapał i zosił do domu i juz nie zjadał raz wskoczyl przez okno i wypuscił na kuchnie jeszcze zywa ropuche... :D a no :D ale troche ciemny , musze cos jasniejszego wybrac ;) no tak tygrys przeszedl metamorfoze w psa :eviltong: hehe to Twoj kot nie byl az takim zabojca jak moja :eviltong: ale wiecie- koty musza miec to zaprogramowane takie polowanie-moze zalezy tez jakie. Ale przeciez moj wychowal sie i dorastal bez ŻADNEGO kota, wiec musiala miec to w instynkcie :) a wiecie co? spotkalam takich panow na spacerze, nawet mili byli :evil_lol: a potem jakis dyliżans pędził- przyczepiony do konia :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Bett mieszka na dzikim zachodzie i ma dzkiego kota morderce :D Quote
basia bonnie Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :mad::mad::mad::mad::mad: o basia :multi: zaraz wstawie Tosie :) Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Bett mieszka na dzikim zachodzie i ma dzkiego kota morderce :D :D no ba! teraz wszystko sie wydalo :evil_lol: [quote name='basia bonnie']:mad::mad::mad::mad::mad: :crazyeye: nie bij .... masz Tosie- specjalnie dla Ciebie z dedykacja :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Aaaaah:loveu::loveu::loveu: Tosiaczek specjalnie dla mnie:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='basia bonnie']Aaaaah:loveu::loveu::loveu: Tosiaczek specjalnie dla mnie:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: ciesze sie ze Ci sie podoba :* teraz inne foteczki Tosi :) nie wiem jak u Was ale u mnie troche ciemnawe te fotki- choc podejrzewam ze to tylko mój monitor jest taki "fajny" :roll: Quote
Unbelievable Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ciemnawe ale nie strasznie ciemne ; ) skończyłam rycerzy! (rza) Quote
Unbelievable Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 bet, ołówek utrwalać lakierem? i nie zepsuje się? Quote
Recommended Posts