Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

Tinka:) napisał(a):
nie chcę wielkiej akcji adopcyjnej bo on tak naprawdę w potrzebie nie jest(aż tak dużej)

a rozumiem, no to ok w takim razie ;) :)

basia bonnie napisał(a):
Oh ah rozpieszczania nigdy dość:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Toscaaaa:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:

A te ślady... fajne:evil_lol: nie mam pojęcia czyje;)

:loveu: :cool3: :calus:

no slady- zawsze takich pelno na naszej wydmie :lol:

malgooska napisał(a):
http://1.1.1.4/bmi/img388.imageshack.us/img388/9524/dscf0506do3.jpg
Śliczne to zdjęcie :loveu::loveu:

A jeżeli chodzi o zagadkę to ja obstawiam sarnę bo często znajduję niemalże identyczne ślady u mnie a dzika jeszcze nie spotkałam... Sarny widuję dosyć często :multi:

czesc! witaj w naszej galeryjce :multi: Ty juz u mnie kiedys bylas?

no ja juz wlasnie nie wiem ale APSA twierdzi ze to dzicze-a dziki w tej okolicy sa na pewno- widzialam kiedys jednego jak przebiegl przez sciezke a tak to sie bestie ukrywaja sprytnie :diabloti:

APSA napisał(a):
Dzik. Jeśli dobrze widzę, to odcisk prawej racicy jest większy niż lewej. I sarna chyba nie rozsuwa tak szeroko racic.

no wlasnie- zrobilam to zdjecie bo sie zdziwlam ze prawa racica jest wieksza od lewej? ale to prawidlowosc? czy o co chodzi? dzieki za potwierdzenie- bo zawsze myslalam ze to sarny tam łażą (choc z pewnoscia one tez).

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
uwielbiam tu zaglądać bo tu zawsze jakieś ciekawostki :loveu:

hehe no co TY :P fajnie, milo mi wiedziec ze tu zawsze ciekawostki :razz:

SZPiLKA23 napisał(a):
Pewna nie ale widziałam takie slady u siebie, odcisk łapy lisa jest wezszy niz psa i wyraznie widac pazurki

oo :) to tego nie wiedzialam :) dzieki Szpil :multi: fajnie by bylo jakby sie tak okazalo :)

Posted

a teraz kolejna zagadka :razz:

ide sobie z Tosca i nagle!! taki dziwny zwierz sie przemykał pod choinkami :-o szybko wiec zlapalam za aparat i cyknelam kawalek ogona..co to moglo byc :hmmmm: pomozecie?

a potem uciekl w trawe ....

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
No tutaj może troszke tygryskowato: :evil_lol:

hahaha najlepsza jestes :evil_lol::eviltong: hahaha swietny pomysl :eviltong::diabloti:

Vitka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Anza wymiatasz! :evil_lol:

dokładnie :loveu:

smallpati napisał(a):
od razu wiedziałam że to twoja kotka :evil_lol:

tak tak, pewnie small :evil_lol:

basia bonnie napisał(a):
http://img138.imageshack.us/img138/7192/dscf7789fe1.jpg
to na pewno jakiś wilkołak czy coś :diabloti: :diabloti:

P.S. :loveu: :loveu: :loveu:

uuu ja tam wiecej nie ide :shake: :shocked!::shocked!:

cdn white tiger :cool3:

Posted

Dziewczyny, nie umiecie się bawić, trzeba było chociaż udawać, że trudna zagadka.

Witaj Beatko :) Pozwoliłam sobie 3 zdjęcia Twojego autorstwa wstawić w mojej galerii :).

Co tam u Tosi?

Posted

Tak już kedyś wpadłam do Waszej galeryjki :) I na pewno będę wpadać częściej :) (jak dosatanę pozwolenie :) ) Ja niestety się za bardzo nie znam na śladach, ale dobrze, że ktoś wyjaśnił :)U mnie dzików brak... Przynajmniej jeszcze nie miałam okazji spotkać a nawet usłyszeć o nich w mojej okolicy... Zdarzają się sarny i to baaaaardzo często, lisy i duuuuużo żab w okolicy stawów :) :)

Posted

Eriu napisał(a):
Dziewczyny, nie umiecie się bawić, trzeba było chociaż udawać, że trudna zagadka.

Wiem, wiem - zepsułam zabawe bo nie przeczytałam podpisu do fotki i nie wiedziałam, że to taka "zagadka" :oops:

...ale potem rozweseliłam towarzystwo to chyba mi wybaczyli :evil_lol: