betty_labrador Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Tinka:) napisał(a):nie chcę wielkiej akcji adopcyjnej bo on tak naprawdę w potrzebie nie jest(aż tak dużej) a rozumiem, no to ok w takim razie ;) :) basia bonnie napisał(a):Oh ah rozpieszczania nigdy dość:diabloti::loveu::loveu::loveu: Toscaaaa:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: A te ślady... fajne:evil_lol: nie mam pojęcia czyje;) :loveu: :cool3: :calus: no slady- zawsze takich pelno na naszej wydmie :lol: malgooska napisał(a):http://1.1.1.4/bmi/img388.imageshack.us/img388/9524/dscf0506do3.jpg Śliczne to zdjęcie :loveu::loveu: A jeżeli chodzi o zagadkę to ja obstawiam sarnę bo często znajduję niemalże identyczne ślady u mnie a dzika jeszcze nie spotkałam... Sarny widuję dosyć często :multi: czesc! witaj w naszej galeryjce :multi: Ty juz u mnie kiedys bylas? no ja juz wlasnie nie wiem ale APSA twierdzi ze to dzicze-a dziki w tej okolicy sa na pewno- widzialam kiedys jednego jak przebiegl przez sciezke a tak to sie bestie ukrywaja sprytnie :diabloti: APSA napisał(a):Dzik. Jeśli dobrze widzę, to odcisk prawej racicy jest większy niż lewej. I sarna chyba nie rozsuwa tak szeroko racic. no wlasnie- zrobilam to zdjecie bo sie zdziwlam ze prawa racica jest wieksza od lewej? ale to prawidlowosc? czy o co chodzi? dzieki za potwierdzenie- bo zawsze myslalam ze to sarny tam łażą (choc z pewnoscia one tez). Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 APSA a to jest pies? (tak tylko sie upewniam). Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 no i jesli jestesmy juz przy sladach to sie jeszcze spytam- co to moze byc? bo na psa to to raczej nie wygląda (?)... zdjecia zrobione w lutym tego roku przy lesie na odludnionym dosc terenie. Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Chiba lis ;) oo jestes pewna? ja wlasnie nie wiem to zdjecie dla wgladu zrobilam. U nas sa lisy :) wiec calkiem mozliwe :) Quote
eria Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 uwielbiam tu zaglądać bo tu zawsze jakieś ciekawostki :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Pewna nie ale widziałam takie slady u siebie, odcisk łapy lisa jest wezszy niz psa i wyraznie widac pazurki Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 eria napisał(a):uwielbiam tu zaglądać bo tu zawsze jakieś ciekawostki :loveu: hehe no co TY :P fajnie, milo mi wiedziec ze tu zawsze ciekawostki :razz: SZPiLKA23 napisał(a):Pewna nie ale widziałam takie slady u siebie, odcisk łapy lisa jest wezszy niz psa i wyraznie widac pazurki oo :) to tego nie wiedzialam :) dzieki Szpil :multi: fajnie by bylo jakby sie tak okazalo :) Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 a teraz kolejna zagadka :razz: ide sobie z Tosca i nagle!! taki dziwny zwierz sie przemykał pod choinkami :-o szybko wiec zlapalam za aparat i cyknelam kawalek ogona..co to moglo byc :hmmmm: pomozecie? a potem uciekl w trawe .... Quote
Anza&Hacker Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://img53.imageshack.us/img53/3078/dscf0442ee1.jpg - tutaj Kiciunia wygląda niczym wygłodniały wilk podążający za tropem zwierzyny :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Anza&Hacker napisał(a):http://img53.imageshack.us/img53/3078/dscf0442ee1.jpg - tutaj Kiciunia wygląda niczym wygłodniały wilk podążający za tropem zwierzyny :evil_lol: a miala byc trudna ta zagadka :placz: :lol: a nie jak tygrys wygalda? :cool3: to macie jeszcze jedno :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 No tutaj może troszke tygryskowato: :evil_lol: Quote
Vitka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Anza wymiatasz! :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 od razu wiedziałam że to twoja kotka :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://img138.imageshack.us/img138/7192/dscf7789fe1.jpg to na pewno jakiś wilkołak czy coś :diabloti: :diabloti: P.S. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Anza&Hacker napisał(a):No tutaj może troszke tygryskowato: :evil_lol: hahaha najlepsza jestes :evil_lol::eviltong: hahaha swietny pomysl :eviltong::diabloti: Vitka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Anza wymiatasz! :evil_lol: dokładnie :loveu: smallpati napisał(a):od razu wiedziałam że to twoja kotka :evil_lol: tak tak, pewnie small :evil_lol: basia bonnie napisał(a):http://img138.imageshack.us/img138/7192/dscf7789fe1.jpg to na pewno jakiś wilkołak czy coś :diabloti: :diabloti: P.S. :loveu: :loveu: :loveu: uuu ja tam wiecej nie ide :shake: :shocked!::shocked!: cdn white tiger :cool3: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Vitka napisał(a):Przepiękna!:loveu: dzieki !! :loveu: Quote
Eriu Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dziewczyny, nie umiecie się bawić, trzeba było chociaż udawać, że trudna zagadka. Witaj Beatko :) Pozwoliłam sobie 3 zdjęcia Twojego autorstwa wstawić w mojej galerii :). Co tam u Tosi? Quote
basia bonnie Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Mhm.. Betty, masz czarne psisko i białą Kicie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malgooska Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tak już kedyś wpadłam do Waszej galeryjki :) I na pewno będę wpadać częściej :) (jak dosatanę pozwolenie :) ) Ja niestety się za bardzo nie znam na śladach, ale dobrze, że ktoś wyjaśnił :)U mnie dzików brak... Przynajmniej jeszcze nie miałam okazji spotkać a nawet usłyszeć o nich w mojej okolicy... Zdarzają się sarny i to baaaaardzo często, lisy i duuuuużo żab w okolicy stawów :) :) Quote
Vitka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Betty ma czarno na białym :evil_lol: Tak dla równowagi :loveu: Quote
Eriu Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Może Ci Beatka wybaczy ;) W końcu z jednego stolika jadłyście na obozie :lol::cool3: Quote
Anza&Hacker Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Eriu napisał(a):Dziewczyny, nie umiecie się bawić, trzeba było chociaż udawać, że trudna zagadka. Wiem, wiem - zepsułam zabawe bo nie przeczytałam podpisu do fotki i nie wiedziałam, że to taka "zagadka" :oops: ...ale potem rozweseliłam towarzystwo to chyba mi wybaczyli :evil_lol: Quote
Recommended Posts