Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):
W Katalonii ma być zakazana w 2012. Tak czytałem;)

Czarna_Owieczka napisał(a):
Zakaz organizowania korridy obowiązywać będzie w Katalonii od stycznia 2012 roku. Ostatnia walka odbyła się w zeszłą niedzielę w Barcelonie na Plaza de toros Monumental ;)

aha . macie racje, sorka musialam źle doczytać coś kiedyś :) sorka.

Nie ma to jak wypic mleko stojace w lodowce od tygodnia :P wczoraj caly dzien bolał brzuch, masakra. A o tym ze zepsute rodzice powiedzieli mi wlasnie wczoraj... kiedy ja pilam kawe z mlekiem w niedziele i dziwilam sie czemu to takie paskudnew smaku ..

Posted

betty_labrador napisał(a):

Nie ma to jak wypic mleko stojace w lodowce od tygodnia :P wczoraj caly dzien bolał brzuch, masakra. A o tym ze zepsute rodzice powiedzieli mi wlasnie wczoraj... kiedy ja pilam kawe z mlekiem w niedziele i dziwilam sie czemu to takie paskudnew smaku ..

Niedawno zrobiłam sobie musli z takim 'nie najlepszym' mlekiem, brrrr ;o ale to był szczególny przypadek, bo u nas to raczej szybko mleko schodzi (litrowa butelka dziennie to norma) ;)
Teraz trzeba dobrze wybierać produkty które się kupuje, chemiczka z liceum opowiadała mi kiedyś jak kupiła mleko, które stało otwarte w lodówce miesiąc i nic mu się nie stało, konsystencja i zapach ten sam co przy otwarciu, stwierdziła, że nigdy więcej nie kupi mleka w Kauflandzie :lol:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Niedawno zrobiłam sobie musli z takim 'nie najlepszym' mlekiem, brrrr ;o ale to był szczególny przypadek, bo u nas to raczej szybko mleko schodzi (litrowa butelka dziennie to norma) ;)
Teraz trzeba dobrze wybierać produkty które się kupuje, chemiczka z liceum opowiadała mi kiedyś jak kupiła mleko, które stało otwarte w lodówce miesiąc i nic mu się nie stało, konsystencja i zapach ten sam co przy otwarciu, stwierdziła, że nigdy więcej nie kupi mleka w Kauflandzie :lol:

o rety no... bo najgorsze jest to ze wlasnie myslisz ze normalnie jest wlasnie uzywane dlatego nie trzeba nic sprawdzac...

Haha wiec to nie było mleko :razz: