Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

Tizzy jak malowana:D

Sterylka to dobre rozwiązanie, ja się bałam ale znajomi mnie wsparli i teraz nie żałuje. Shira wraca do siebie a bycmoże uratowałam jej życie a przynajmniej polepszyłam jej jakość:)

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę przyznać, że prześlicznie rysujesz :crazyeye:.... nic, tylko pozazdrościć talenu :eviltong:.

Może kiedys sama się zgłoszę do ciebie po rysunek mojej Musi :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc Anetko ;) ciesze sie niezmiernie ze znów mnie nawiedzilas. I ciesze sie ze podoba sie Tobie moja galeria i zdjęcia.

na stronie cavano mysle ze wiecej szczegółow sie dowiesz ;)[/QUOTE]
Ta wasza strona mi się nie otwiera do końca. Ze strony wiem tylko tyle gdzie macie treningi i to wsio :razz:

Rysunek fantastyczny!! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='sunshine']Tizzy jak malowana:D

Sterylka to dobre rozwiązanie, ja się bałam ale znajomi mnie wsparli i teraz nie żałuje. Shira wraca do siebie a bycmoże uratowałam jej życie a przynajmniej polepszyłam jej jakość:)

dziekuje :)

eh musze pomyślec, bo z roku Tosia coraz bardziej wiekowa panienka sie robi.

[quote name='NATKA']Tizzy piękności i na fotkach i na rysunku - fajnie Ci to wyszło, takie żywe oczka ma :loveu:
http://img227.imageshack.us/img227/1585/img014mi.jpg

czeeesc ;) dziekuje za mila opinie :)

[quote name='bonsai_88']Muszę przyznać, że prześlicznie rysujesz :crazyeye:.... nic, tylko pozazdrościć talenu :eviltong:.

Może kiedys sama się zgłoszę do ciebie po rysunek mojej Musi :diabloti:

:) a prosze Cie bardzo. Na wakacje mam co rysowac, przynajmniej na lipiec sie zebralo rysunkow :) ale zawsze mozna sie ustawic w kolejce :)

[quote name='sunshine']A pokarzesz szkic?:D

ni mam własnie.. bo wszystko od A do Z rysowalam w pracy.. i nic nie skanowalam w miedzyczasie ;)

[quote name='anetta']Ta wasza strona mi się nie otwiera do końca. Ze strony wiem tylko tyle gdzie macie treningi i to wsio :razz:

Rysunek fantastyczny!! :loveu::loveu:

bo nikt sie strona nie zajmuje i jakies bledy wyskakuja.
Czekaj..a co chcialas dokładniej wiedziec? Moglabys powtorzyc?

dziekuje :)

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
ależ tutaj cicho :razz:
piękny akita :D ale czekam z niecierpliwością na flacie foty :loveu:

no wlasnie aparatu ostatnio nie mialam.. popusl mi sie tryb aotofocus :( dalam do naprawy ale chcieli za naprawde 280 zl- za założenie glupiego drucika ktory mi odlecial :/ wiec narazie ni ma..

Posted

[quote name='Mudik']Akita fajna ale jakoś dziwnie wyglądają przednie łapy i szyja, taka jakaś duża się kryza zrobiła.

no właśnie..bardzo trudno szkic zrobic. bede rysowac raz jeszcze,

moj szkic dzieci

wilk dlugopisem-nie wiem czy pokazywałam

Posted

Te dzieci takie hmmm... mało ludzkie. :> Ja bym nie kolorowała. :P

A jak tam, myślałaś o zakupie tabletu? Na warstwach łatwiej byłoby Ci pracować.

Posted

Bonsai napisał(a):
Te dzieci takie hmmm... mało ludzkie. :> Ja bym nie kolorowała. :P

A jak tam, myślałaś o zakupie tabletu? Na warstwach łatwiej byłoby Ci pracować.

dziekuje za opinie ;>

myslalam. ale jeszcze nie wiem. Poza tym narazie lubie prace ręczna :)

a Pixel? jest jakies nim zainteresowanie?

Posted

[quote name='Bonsai']A co, na tablecie trzeba rysować nogami?? ;)

Jest jakieś zainteresowanie. Muszę podjąć decyzję...

Może się wybierzesz powolontariuszować? http://www.dogomania.pl/threads/173686-Przytulisko-Pani-Joli-w-potrzebie-czyli-quot-Jest-taki-mały-domek...-quot

mialam na mysli ręcznie-w sensie kredki i papier :P

o..to fajnie .:)

co do propozycji,,,chetnie ale nie wiem kiedy mialabym tam jezdzic. W tygodniu odpada. W sobote wracam po 16 do domu. w niedziele ledwo zyje i jest roznie. Moze jak juz zdobede prawko to predzej. no i jakby to bylo w samym radzyminie to co innego...eh. wydaje sie prosto ale niestety.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='cuciola']Hop hop meldujemy sie i zapraszamy do siebie. Nie bylo nas tu wieki!

[quote name='Justa']Co tam słychac Beatko?

czesc. Witam Was serdecznie :)

mnie tez tu troche nie bylo. Narazie aparat jest nieuzywany bo sprezynka od lustra odpadla, i wszedzie chca ponad 300zl... nie stac mnie na to narazie:/ szukam ciagle po salonach tanszej naprawy.

Narazie moge pochwalic sie rysunkami.